Cik liela nozīme ir ārējai fasādei?

Pirmais iespaids rodas no ārējā izskata.Cik tad svarīgs ir tas izskats attiecībās?Jo var tak sākotnēji nesimpātisks cilvēks ar laiku likties simpātisks.Jeb ja uzreiz ārēji nepatīk iespēja netiek dota?

jadore  Vai Tu pats ietu uz randiņu ar cilvēku, kurš tev nepatīk?

valmierietis333  Man ārējais izskats ir kādā otrajā ,vai pat kādā trešajā plānā !
Pirmais pēc kā vērtēju cilvēku , ir viņa iekšējā pasaule (spēja domāt , spēja izteikties , rakstura iezīmes , rīcība ) ...

Ko man dos modele pie sāniem , ja nebūs par ko ar viņu parunāt ...

Ja gribi smuku bildi - atver žurnālu - pasiekalojies un ver ciet - tas ir tieši tas pats , kā skaistule ,kas iekšēji ir ´´tukša´´ , nav interešu un tēmu par ko ar viņu parunāt - un cerēt ,ka viņa būs sarunu turpinātāja ... ? !
Drīzāk man būs vārdi no viņas jāvelk laukā , bet es nevēlos kā ar mazu bērnu , gribu brīvas , abpusēji nepiespiestas sarunas ...

valmierietis333  Ko dod superīgākā skaistule , pirms viņa pavērusi muti un sāk krupjus laist laukā ... (ir sarakstēs pāris tādas gadījušās , skaista meitene , bet kā sāk runāt - tā vieni lamuvārdi nāk ārā (un tas tikai sarakstē - nemaz nevēlos zināt kāda viņa ir dzīvē ... ) - galvenais vēl trakāki kā no kāda veca dzērāja vai izbijuša cietumnieka mutes !)

Tie ,kas meklē tikai seksam ,tad var meklēt arī skaistuli neuztraucoties par viņas iekšējo pasauli ,
bet , ja tā kā es - meklēju tādu ar ko ikdienā varēs parunāt kaut vai par neko , vai vienkārši kopā paklusēt , izsmieties ...

Man tā ir , ja man patīk meitenes iekšējie brīnumi , tad arī ārējie iepatīkas !

Tādēļ neieciklējos uz ārieni , jo tā mēdz būt maldīga !

neko  Ārēja fasāde ir iekšējas pasaules spogulis. Var nebūt klasiska skaistule, bet sakopta fasāde par daudz ko liecina.

fargo  ja es raudzītos pēc savas dzīves sievietes, ārējais veidols būtu svarīgs. kā lai nebūtu?
bet citādi, nē. es pat dodu priekšroku sarakstei kad neredzu otra cilvēka izskatu. mani spriedumi un mana domu apmaiņa ar viņu ir... tīkāki, vai? ir tikai tas, ko cilvēks pārstāv ka personība, kāda nu ir. vai es spētu "neuzlūkot cilvēka vaigu", veidojot spriedumu? varbūt kādu reizi, bet vai es skaistai sievietei nepiedotu vairāk kā necila paskata padzīvojušam onkulim? tas ir noticis, tas varētu notikt atkal.
jā, fasādei ir nozīme. negribētu, lai tā mani ietekmētu, bet ietekmē.

vivjenna  Kad sāku strādāt lielā darbinieku kolektīvā, tad pirmajā iepazīšanās brīdī likās, ka puišu daudz, bet īsti izkatīgs ir tikai viens. Nostradājusi tur pāris mēnešus sapratu, ka tieši tas glītais variants ir īsts zanuda, bet pārējie ir ļoti jauki un interesanti cilvēki. Neskati vīru pēc cepures!

slieks  Ja cilvēks ir nekopts dvēselē un miesā, iespēja netiek dota.

Astronaute  Ar mani gan ir savādāk. Gāju uz randiņiem un mēģināju saprast, kas par cilvēku man ir pretī. Sastapu vizuāli pavisam vienkāršu vīrieti, bet viņš izrādījās gudrs, stiprs, garīgi spēcīgs. Neticami, ka brīvs. Sāku satikties. Pati kļuvu mierīga, laimīga un lēnām iemīlēju gan viņa acis, gan rokas, gan degunu, gan dzimumzīmīti uz lūpas. Ja būtu vērtējusi tikai pēc iedomātā vizuālā ideāla nekas pat nebūtu sācies.

floresa  Pirmais iesaids rodas no vizuālā tēla,protams.
....citreiz domā ...ak,dies!!...bet esot vairāk kopā un iepazīstot viņa domas,dzīves uztveri,asprātību,humora izjūtu viss mainās!

kuks10  gadās visādi,bet vīriešiem dominē iekāres dziņa ,kas ļoti svarīgi bikšu Varim,bet sievietēm arī tie paši simptomi..DDD esam līdzīgi..

111zaagis111  Ka tik nav otrādi ar dāmām elegantajā vecumā - vakarā saposusies izskatās ļoti labi , no rīta gultā vari arī nepazīt - ieraudzīsi babuli vulgaris . Tad varēsi arī pafilozofēt cik svarīgs ir ārējais izskats un kura sieviete tad viņa patiesība ir ?

lasminaxxl  Zaaaģi 111 - mēs , sievietes, mainamies, laikam līdz mainamies , sāc pierast .

AivarsN  Ļoti būtisks ir acu skatiens. Ja foto ar saules brillēm,tad tas gandrīz tas pats kas vispār bez foto.

miers2  ja tai brīdī ļoti velk uz piedzīvojumiem un nevar nekādi rimties, tad ar izvēlīgumu var piebremzēt.. Ārējais izskats nozīmē faktiski trīs lietas, ja tā virspusīgi ņem - smukums, svars un augstums virs zemes..katra no šīm lietām pati par sevi var visu nobremzēt, jo varbūt sieviete sejā ir pat ļoti smukiņa, bet pārējais nobremzē..es jau nemaz nerunāju vēl par tādām lietām kā raksturs, uzvedība un vecums, kas arī nozīmē vien to, ko redzam no ārējā izskata..

Labrador  Sievieteem aareejais izskaits ir lielaakais trumpis.Tas nereti kompensee riebiigu raksturu,neprofesionalitaati,stulbumu.

Zalktene  Ārēji neizskatīgiem cilvēkiem ir tādas pašas dvēseles kā ārēji izskatīgiem.
Ar laiku var pierast pie skaistuma un to vairs neredzēt, tāpat var pierast pie neglītuma.
Stabilu attiecību pamatā ir sajūtas.

AivarsN  Ja vien tas skaistums ilgi saglabātos. Visas viņas reiz būs krunkainas večiņas. Un tad vienā jaukā dienā sev teiksi: ,,Bļin,nu kāpēc es toreiz neizvēlējos to ar jauko raksturu!?"

lasminaxxl  Ir bijis tā, ka tieši izģērbies vīrietis man ´loti patika , viņa augums mani iedvesmoja ! Tas bija tik skaists, vīrišķīgs.
Bet ja apģērbts, tad lai tomēr normāls. Zobu esamība ļoti svarīga .

marselis  ja areji nepatik
tad iespeja netiek dota,grozies ka gribi!
otras iespejas nebus!

psychobitch  nez ,ko jūs te dēvējat par modelēm, pornogrāfiju vai? Kad jaunībā mācījos modeļu skolā bija jāapgūst viela, kuru bez smadzenēm apgūt nevarēja, tā kā, cienītie, ja jūs neziniet, kas ir modeles, tad pateikšu priekšā, modes pasaulē bez smadzenēm tālu nevar tikt..
kas attiecās uz tēmu, tad ārējais nav noteicošais faktors, bet puse no tā, galvenais sekot līdz higiēnai un veselībai, pārējais viss ir tikai laimes spēle, iepatikšos vai neiepatikšos...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu