Sievišķīga sieviete.

Vīrieši anketās bieži norāda, ka velētos sievišķīgu sievieti. Tad kāda jūsuprāt ir sievišķīga sieviete.

Ananda_A  Tāda, kā dievs viņu radījis- bez plastiskās ķirurģijas un dažādu atkarību pārveidotās ārienes(ja runa par sievieti līdz 40) Vēlāk, kad bēru dzemdēšana nav aktuāla, lai dara, ko grib ar sevi.

chaachaa  Dabīga, vispirms, visizteiktākā īpašība ir dabīgums un neviltota. Par citu - var piedzīvot, bet vismaz man, no mana skatpunkta, tas ir vissvarīgākais, kas trūkst ilgtermiņā daudziem cilvēkiem. Neviltots cilvēks visur ir daudz ērtāks, nekā mākslīgs aktieris.

psychobitch  shining es tik maigi komunicēju, bet tev šķiet, ka man ir histērija... jūs vīrieši tiešām neesat primitīvas būtnes? :))

BRINISKIGS_VIRIETIS  Sievišķīgās ir tādas mīlīgas...
psychobitch, Tev taisnība. :) Ar sievieti, bez seksiņa, nu nekā... Ja bez seksiņa jādzīvoj, tad labāk kopā ar kaimiņu Pēteri alutiņu dzert. Viš vismaz smadzenes nečakarej par neko...

Un viens novērojums. Skumjš. Starp izglītotajām un itkā vairāk intelektuāli attīstītajām, smukajām, sakoptajām, patstāvīgajām, savu vērtību zinošajām un sevi cienošajām, utt. un tā joprojām... biežāk sastopamas mazāk sievišķīgās.
Labi, ka tā tikai tāda bieži izplatīta parādība, nevis likumsakarība. Būtu traki, ja savu bērnu māti būtu jāizvēlas vien starp variantiem: a) mīlīga, bet šausmīgi glupa. b) visu un par visu zinoša, bet auksta kā medūza Barenca jūrā.

shining  psychobitch: No tāda "maiguma" 11:32 jebkurš sevi cienošs cilvēks (neatkarīgi no dzimuma) mēģinās pasargāt. Turpini vien skandēt to savu mantru par primitīvajiem vīriešiem, un tādi pie Tevis vien tieksies - ko sauc, tas atsaucas.

psychobitch  lasu un brīnos...:))

Pillerina  Īsti nesaprotu - tās, kas krāso un pieaudzē matus, līmē garus gēla nagus, liek biezu kārtu meikapu, pumpē lūpas, tērpjas korsetēs un tiek atzītas medijos par uzplaukušām, kad apmeklē pasākumus, ir sievišķĪgas? Bet, kad vakarā nomazgā meikapu, uzsilda mikroviļņos pusfabrikātus, aiziet kopā uz kādu svinga pasākumu - tad taču tāpat kādam mājās viņas ir sievišķīgas?

tjeshka  Sieviete kas ir ar galvu savu uz pleciem, bet ne iedomīga uz augstprātīga pret citiem, kas zin kā radīt mājīgumu mājās un arī attiecībās, kura rūpējas par sevi savu izskatu ( bet nepārspīlē ar ""špakteli un smiņķiem"", cilvēks ar dvēseli nevis bubulis kas ar visu vienmēr neapmierināta par kaut ko, sieviete kura nekūp kā katlumājas skurstenis, cilvēks ar kuru var parunāt par kodolfiziku :) un lauku mēslu talku..... turpināt var ilgi. Jābūt cilvēkam!

Viliendi  Bārda regulāri jānoskuj...

Motomeitene  Sakiet ko gribiet, bet sievišķīgums ir elegancē. Ja sievietes galvenais apģērbs ir džinsas, vējjaciņa un kedas, sory lai cik maiga viņa būtu. . Par sievišķīgu nenosauksi.
Stāja, vizuālā izkoptība, sievišķīgs apģērbs un silts smaids savalda un ietur ´iekavās´ jebkuru vīrieti.

cappucino  Man šķiet, ka sievišķība ir tāda sava veida gudrība un saprašana, kad jāpucējas un kad atkal priekšauts jāuzliek. Jāprot atrast savi plusi un tie jāizceļ, mīnusus nerādot. Sievišķība sievietē uzplaukst, blakus vīrišķīgam vīrietim.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu