Sāpīgi domāt.

Vai Jums nav tā bijis,kad esat pamests un mīļotā aizgājusi ar citu.Sāpīgi vakaros domāt kā viņa tagad ar to citu mīcās pa gultu un viņai ir labi,kamēr man ir baigi slikti.Jo esmu viens un man nav ar ko mīcīties un arī īpaši negribu,kamēr to stervu neaizmirsīšu.Kad tad viņa beidzot izies no prāta?Tā jau var sākt dzert.

makinlijs72  paveras jaunas iespējas!kā var būt slikti?un nevajag divreiz kāpt uz tiem pašiem grābekļiem,jo reizēm viņas atgriežās.

uusins  bumpastik - Tu man neesi brālis. Tu esi ņerga... Tev līdzīgos necienu. Atvaino!...

kvarts  Kā tai sievietei ir paveicies.... bet tu ņem un pakaries....

Ananda_A  bumpastiks jautājuma autora komentārs1 2 Jason,bet vai tad no žēlsirdības līdz mīlestībai nav viens solis?:) 11:39

Autors neatšķir otra žēlošanu(kas patiesībā ir otra pazemināšana, jo viņš tiek atzīts par nevarīgu žēlojamu nīkuli) no žēlsirdības, kas ir cilvēkmīlestības augstākā forma.

Ja gribi iemantot sievietes žēlsirdību, izdari ko tādu, kas sievietē modina šīs jūtas. Tagad autors ir parazīts, ņēmējs, kas gatavs pinkšķēt uz sievietes pleca. Ar tādu vīrieti normālas attiecības nav iespējamas. Viņam vajadzīga aprūpētāja un slimo kopēja, bet kura gan gribēs seksot ar tādu vājinieku? Nesaprotu kā var pats sevi tik nenormāli pazemot, izklausās pēc alkoholiķa puņķošanās.

esmucitta  Labāk sāc dzert, tad nebūs laika topikus rakstīt.

puuuka  paskaties uz visu to no citas puses,nenosodi,neapsaukā...viņa ir laimīga,viņai ir labi,tad priecājies par viņu,vismaz par vienu laimīgu cilvēciņu vairāk...un tad padomā,varbūt arī tu spēsi darīt laimīgu vēl kādu:)

seenju_medniece  Tāpat vien jau neaiziet pie cita. Tam būs bijis iemesls. Varbūt pats arī nekāds svētulis neesi...

Vinetta  Klau, Bumpastik, bet vispār kāpēc tev tas niks tāds ? Tjipa tu tā kā "bum-bum" ? :))

av2  Vispaar, par bijussajaam tikai saka vislabaako, vai klusee. Un ssitais ... te , ibj, "miicaas pa guultu" neizklausaas paaraak zoliidi, lai neteiktu vairaak. Skaties , ka neatraujies no taa, ar ko vinna tagad ir. Nopietni.

runcs51  Tieši otrādi-jāpriecājas-beidzot tā dura ir prom un nav jāķēpājas ar ārā dzīšanu...vēl viens pluss-tu neesi vainīgs -tevi pameta.Un treškārt-var just līdzi tam ,pie kā aizgāja-tas nu redzēs vellu...

TaaLinda  Prieks lasīt, ka vīriešiem arī sirds krūtīs un pārdzīvo par sievietēm :) Bumpastik-turies, viss būs labi :D
Komentētājiem -Latvijā pieņemts, ka vīrietim jābūt stipram un jūtu izpausme ir vājuma pazīme.Kā tad lai cilvēks dziedē savu dvēseli, ja pat runāt par savu sāpi nedrīkst. Tie ieteikumi-saņemies, utt. nīdz, ja cilvēkam sāp sirds.Un salauztās sirds sindroms pēc pēdējiem datiem esot reāls -sirds pietūkums. ( Kas gan ar laiku izzūdot) Cilvēki ar salauztu sirdi jūtot spiedienu krūšu rajonā.

tjeshka  .....Cilvēki ar salauztu sirdi jūtot spiedienu krūšu rajonā
-------------------------------------------------------

Tā viņš ir arī reāli. Nesaprotams smagums spiež un netiek vaļā tik viegli. Bet tas nav letāli, laiks šai slimībai ir viss labākās zāles + cits sirds āķītis.

Pillerina  Trakāk ir zināt, kuru/kuras viņš/viņa mīca. Bet tā- lai mīcās vesels. Domā, aizgājušais par tevi nepiedomā tai brīdī? Gan jau tava seja parādās mīcāmā vietā:-) Protams, ja biji labs tikšanās posmā.

Agnese777  Beidz žēlot sevi....

sievieteikss  ..un,ja Tev mīļotā aiziet pie cita,vēl nevar zināt,kurš vinnējis būs...

puuuka  runcs51/pēc tava komenta izklausās,kad pirms bumbastika viņa bija noenkurojusies pie tevis:)))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu