Vai tas ir pietiekošs iemesls pamest?

Es neesmu bijusi visu laiku apaļīga.Bija laiks kad svēru nieka 56 kg.Bet veselības dēļ notika hormonālās izmaiņas un svars krasi pieauga.Tad arī mans vīrs zaudēja par mani interesi un pēc kāda laika arī aizgāja.Ja sāk dzīvot ar slaidu sievieti,bet kaut kādu iemeslu dēļ viņas svars krasi un daudz palielinās,vai tas ir iemesls pamest? Slaidu mīl,bet ja kilo klāt mīla zudusi.

floresa  Paskatījos Tavus gadus!....o,jā tas ir tas vecums ,kad arī vīriem iestājās "klimaks" ....:P.
,....jo nepietiek pacietības līdzi just sievietes hormonālajām "vetrām" un izmaiņām....
Tad acis tikai ir uz jaunajām,jo uz šī fona viņi jūtas visu varoši un arī "jauni"....:D

Ja,tomēr vīrs mīl savu sievu...tad iztrakojas un ja viņa piedod- dzīve rit savu gaitu...
Galvenais pašai nepalikt par nelaimes čupiņu! Tieši otrādi - mīli sevi! Un visām nav jābūt modelēm....viss skaistums nāk no "iekšām"kā tautā saka!

neko  Nu tieši tā pat var jautāt vai alkoholism narkomānija, atkarība no medikamentiem un tamlīdzīgas lietas ir iemesls pamest.
Mans viedoklis; lai ar kaitīgi ieradumi vēl nav iemesls pamest, tad nevēlēšanās laboties gan. Ar tiem resnējošajiem tā pat kā ar alkoholiķiem - paši viņi jau nereti apgalvo ka nekādu problēmu nav. Nu un ja cilvēks pat nemēģina laboties .... cita lieta viņš savas problēmas vismaz mēģina risināt.

uusins  Mīl ne jau dēļ auguma parametriem, bet kaut kādu Cilvēka individuālo īpašību kopuma dēļ. Pieņem sevi, kāda esi. Cieni sevi. Lai viss izdotos, jāsāk ar sevis sakārtošanu. Gaušanās neko nedos - tikai velta laika izniekošana

Tessa  neticu nevienam vardam.

av2  nav tas vieniigais iemesls, esmu paarliecinaats, ka ir vesela bukkete lai izskkirtos i, bet ..a ko dariit viirietim, ja , ibj, pavisam pazuud seksuaalaa iekaare uz taadu? Miillaako ieviest..lai saglabaatu lauliibu? Un pati buutu laimiiga, ja vinnss ar sex nodarbotos ar Tevi, kaa..pildot pienaakumus? Tak nee...
Taa kaa labi vien ir, ka izsskkiraaties. Abiem labi.

Ananda_A  Vai tik te nav izspraucies bumpastika(klons) sievišķais dubultnieks?:DDD
Tāda dikti līdzīga gaudu dziesmas tonalitāte. Cirks:DDD

lasminaxxl  Kapēc vīrieši uzskata, ka viņu alus vēders ir normāli un mums tas jāpieņem kā pašsaprotama lieta ? Bet sievieti ar liekiem kg nepieņem?

riks086  Koncentrācijas un darba nometnēs resno nebija - nedz ar hormonālajām novirzēm, nedz bez. Masas nezūdamības likumu arī vēl neviens nav atcēlis.....

ne_meklejumos  Man jau liekas, ka dzīvojot dien dienā kopā, tā pēkšņi auguma izmaiņu dēļ nepametīs. Tas ir dīvaini, bet partnerim neredz tās laika gaitā notikušās pārmaiņas, viņš paliek tas sen atpakaļ iemīlētais, jaunais un staltais jauneklis. Domāju vīriešiem ir tāpat, ja savu sievieti mīl, ir saskaņa ģimenes dzīvē.
Pašai ir nācies cīnīties ar rokturīšiem,spogulī riebās skatīties, bet vīrs vienmēr smēja un teica nav vērts gruzīties par niekiem.

Drole  bulcinjai laiks pieveersties bumpastikam, lai atrastu ideaalo partneri. Abiem ir tiiiiik saskaniigas gramatiskaas kljuudas, ka liekas - tie ir Siaamas dviinji...

neko  Lasminaxxl: "Kapēc vīrieši uzskata, ka viņu alus vēders ir normāli un mums tas jāpieņem kā pašsaprotama lieta ?"

Un kāpēc vajag šādi melot, ko?:)) Es te redzu tikai vienu "bumpastiku" kas tā uzskata.... tieši tā pat Tu vari atrast kādu, kas uzskata ka 0.7 šņabis katru vakaru - tas arī ir normāli, bet tāpēc jau nevajag apgalvot ka "tā domā vīrieši".

lasminaxxl  Neko - saku no pieredzes !

meitenepasaka  Riks 086- un kāda bija dzīves kvalitāte un ilgums koncentrācijas nometnēs?

av2  Veel kas, kaapeec vissas, kam nu ir tie ....paaraak , paaraak daudz kg, nepaartraukti bazuunee par "skaistumu no iekssaam" , a? :( bet taas , am ir viss ok , nezinkaapeec aizmirst to pat piemioneet.

Geisha  Vienu raidījumu redzēju par resnīšiem. Viena raudāja, ka viņu iemānīja savās mājās viens tāds Fidars (vīrietis kuram patīk resnītes) un tad esot viņu nobarojis tā, ka viņa vairs nevar pa durvīm ārā izlīst. Nu labi vīrietim patīk resnītes, bet viņa tak pati rija ka negudra. Un tad apvaino vīrieti. Protams, ka mēs ļoti daudzas ar gadiem paliekam apaļākas. Nu bet uz svariem tak arī pa retam vajag uzkāpt. +30 kg tas jau ir dikti par daudz.

lasminaxxl  30 kg ir daudz par daudz. Bet mani reiz te apsmēja par + 5 !!. Esmu ievērojusi, ka tie vīrieši, kuriem ir vismaz +30 un vairāk, man pieprasa īsus svārciņus, špiļkas, lielu izgriezumu - gribot sievišķīgu sievieti !!! Bija man reiz tāds gadijums, ko tik neprasija , bet kolīdz atsūtija savu bildi !!!! Nu vispār šausmas !!

bumpastiks  Nē tas nav iemesls pamest un nevajag te dažiem labiem iejusties savedēju lomā,gan paši tiksim galā.

Deisa  A vot interesanti, ka šādas tēmas te ir ne viena vien, bet nav nevienas, kur prasītu vai pietiekams iemesls pamest tādēļ, ka strauji zaudē svaru? Kā liekas, kāpēc, a? A varbūt tāpēc, ka nometot svaru cilvēks pats ir gandarīts par paveikto, apmierināts, līdz ar to netiek mega uzmanība pievērsta visai tai ādai, kas pēc notievēšanas vēl labu laiku karājas, un apņēmīgos nepamet?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu