Vai sievietes nav pārāk izlaidušās?

Vecajos labajos padomju laikos neuzticība skaitījās apkaunojums,par ko pat dažkārt kaunināja publiski un it īpaši sievietei,kas pirmām kārtām ir MĀTE.Vīrietim tas vēl kaut cik piedodami,jo vīrieši pēc savas būtības ir poligāmi,sievietes vairāk monogāmas.Bet kas notiek tagad?Pat vīriešus pārspēj un pat nekaunās,bet pat lepojās ar to,ka ir jauni mīļākie un t.t.Varbūt vajag atjaunot publisko kaunināšanu,nogriezt prēmiju un vēl kaut kā cīnīties ar sieviešu izlaidību.

Jason  Jā, autor vajag i-netā izveidot "melno" sarakstu ar šīm dāmām! Un norādīt viņu tālruņa numurus. ;)

limonija  Pēc Kokotes maz, ko piebilst. Ja nu vienīgi - vai tad Tēva misija ir kaut kas mazāk svēts un cienījams kā Mātes? Tēvs pēc definīcijas drīkst būt pēdējais vazaņķis un staigulis? Plencis un neveiksminieks? Zeme - atveries un savāc šitādu uzskatu piekritējus...

quimera  Vecajos labajos viduslaikos ,mēs svētdienās dienā pulcējāmies ciemā.un bļaujot "TU sasodītā ragana"
Nomētājam šamējo ar akmeņiem!
Ilgojos pēc tiem laikiem..

Vanesa15  Laimīgas un apmierinātas sievas neies pa kreisi, tā kā bumpastik, iemeti akmeni savas sugasbrāļu lauciņā :D

valmierietis333  "Vīrietim tas vēl kaut cik piedodami,jo vīrieši pēc savas būtības ir poligāmi,sievietes vairāk monogāmas."

-Kurš tad to teica ?? Kāds padomju laiku atkritums izfantazēja tādu pieņēmumu ?
Viens idiņš izdomāja , pārējie tādi paši idiņi turpina kladzināt ´´dzīves gudrību´´ !
Kur pamatojums tavam apgalvojumam ?

Varbūt vienkārši sievietes visos laikos tika apspiestas ?! ne ?
Un tagad pēkšņi pārsteigums ...
------------------------

´´Pat vīriešus pārspēj un pat nekaunās,bet pat lepojās ar to,ka ir jauni mīļākie un t.t.´´

- Ko lai dara ,ja veči palikuši tik nespējīgi , ka pat sievietēm nākas viņus pārtrumpot ! ;D

Ja tu būtu kārtīgs vīrs , tava sieviete mīļākos nemeklētu !

Ja ar savu veci nevar lepoties ,tad jālepojas ar svešiem ! Vai tad tā nav !?


Ps. Ja kādam ko vajadzētu nogriezt , tad dažam labam starp kājām , lai sāk darbināt arī galvu ,kas uz pleciem !


Nekā personīga ! Nevēlējos braukt augumā , bet tā netīšām sanāca ! ;)
Vienkārši man šādi pārspīlēti teksti ("gudrie domu graudi") uzdzen agresiju , tas tikai pierāda katra intelekta līmeni !

Sievietes šādas ,sievietes tādas - tev sen būtu jāliekas mierā - neredzēt tev viņas ...
Labāk patīksminies spogulī uz sevi ...

Tiešām , nekā personīga !
Iesaku savās tēmās mazāk piesaukt sievietes , jo izskatās , ka tu pat nesajēdz ,ko nozīmē sieviete !

Man ir sajūta ,ka atbildu 15-17 gadīgam hormonus mokošam puišelim ,kurš danco ap savu gumijas lelli un slavina vecos laikus !

Chris1986  Negribas vairs pat komentēt, jo vienmēr krūmos sēz viss PA vīriešnīdēju zieds, kas to tik gaida, lai viņām dod iemeslu izladēt savu slikto garstāvokli un neapmierinātību ar dzīvi, ko pašas neglābajami jau sačakarējušas

Lucy  Kā tev vēl joprojām neiet,tie paši teksti jau rotē15.gadi un tās pašas bēdas:(
Nu nožēlojama,skumja tā tava dzīvīte torped.
Cik man zināmas sievietes,tās ir foršas,viņas vīri,draugi,mīļākie mīl,dievina.
SAMIERINIES,TAVS VILCIENS SEN,KĀ AIZGĀJIS!!!!

engeliteS  Nav labi iet pa kreisi ne sievietei, ne vīrietim, bet gribētos uzsvērt, ka tomēr lielākā atbildības daļa par seksa lietam jāuzņemas vīriešiem. Kas tad parasti pavedina sievietes? Un vai tad tie nabagi, kas salaiž ar aizņemtās sievietēm, nezin, ka viņa nav brīva? Skaidrs, ka zin, bet gribās un pēc tam jau gudri teikt, ka vainīga jau viņa. Tas drīzāk jautājums, ka jāmainās visas sabiedrības tikumiem un pirmām kartām vīriešu attieksmei, ja viņi būs atbildīgi, 3x padomās pirms ar kādu sievieti pārgulēt, rūpēsies par sievieti, precēs savas mīļotās sievietes, nepametīs savus bērnus utt, tad arī mazāk kļūs vieglprātīgo sieviešu.

Chris1986  Ohō, pat smaidošā protēze Lucy, kurai piedr visu laiku un tautu Lielākās rupeklenes gods, izlīdusi no krūmiem un kko novaukšķējusies :D Davai, davai, saņemās - kurš uzvarēs šajā dzimukariņa raundā? ! :D

sandra111  ha,,,ha,,,,ha,,,,esam ,esam briesmigi izlaidusas,,,
un???;)))

inde_1970  Mja. Autors centīgi iznīcina savas pēdējās iepazīšanās iespējas. Ar šādiem tekstiem nika nomaiņa arī nelīdzēs... Tāpat kā pārējiem šeit zināmajiem kungiem. Muļķīgi.
Jāsecina, ka svarīgāk ir nīstās sievietes "nomētāt akmeņiem" vismaz virtuāli. Nožēlojami.

marija19561956  Ja kads no pariem ir neuzticigs, tad vainot tikai vinu nevar,celoni jamekle dzilak,tatad ari otra partneri. Ja notiek nodeviba pret partneri ir zudusi milestiba,bet kapec??????????????. Milie viriesi, kapec jus domajat sevi esam par engeliem un ka jums ir viss atlauts? Pirms saksim vainot partneri ,varbut sakuma izvertesim katrs savu darbibu vai slinkumu. Ne velti ir teiciens"Viena pagale nedeg".

gertrude  visu laiku šķita, ka bumbastiks ir kārtējā Topēža reinkarnācija, bet ja tā, tad taču vajadzētu atcerēties, ka arī ,,vecajos, labajos padomju laikos´´, neuzticība plauka un zēla. vai tiešām cilvēkam jau pašā jaunības plaukumā neviena nedeva? interesanti, ar ko tad tās sievietes tā ,,izlaižas´´, ja ne ar vīriešiem?

lasminaxxl  Ja esmu brīva, tad savu privāto dzīvi plānoju pati . Kurš var man to aizliegt ?

saimnieks3  Nedrīgst vainot sievieti,ja sexsā ar vīru, vīņai uzrodas,sexsa pārpalikums,protams ka viņa apciemos kaimiņu,tāpat arī vīrietis,pieņems šādu gājienu,nebūsim kritiski paši pret sevi,tāpēc mēs visi esam šeit-lai atrastu ar ko izlādēties.

Ananda_A  Ak, neiespringsti tik ļoti.
Visos laikos ir bijuši gan uzticīgie un uzticīgās, gan neuzticīgie un neuzticīgās. Tikai nebija interneta, lai par to 15 min varētu pavēstīt visai pasaulei.:DDD

Lusela  Kurā vietā sievietes ir izlaidušās ? Ar to,ka pašas spēj sevi uzturēt un bērnus nereti audzina vienas? Un ka tiek ar visiem darbiem galā -gan darbā,gan mājās ? Vai tāpēc,ka kopj sevi? Kārtējā provokācija,ne tēma!

Edgars37  14:27

...padomjlaikos Torpedis klauzas skribeleja uz vietejo partkomu, sienas avizi, pagalma vecakajam utt, tagad to aizvietojis internets, ta ka nekas nemainas, tik informativa vide😉

Chris1986  Nu kā ta, ka abi vainīgi - gan piekrāpēja, gan piekrāptais! Tāpatās, kā slepkavībā abi vainīgi - gan slepkava, gan upuris. Jo, iespējams, upuris ne tā kkā uz slepkavu paskatījās. Skaidrs, ka vainīgi abi! :D

puuuka  Bumbastik...man radās doma,kad tu varētu kandidēt saimā,un ieņem kādu ministra posteni,un štancēt likumus tāpat kā še tēmas..:))))Varbūt tad beidzot būtu kārtība:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu