Mīļākās(jautajums sievietem)

Kādas ir iekšějās sajútas būt mīļākajai.

Vanesa15  un jūs to uzskatat par priekšrocību, brīvam pīties ar precētu, lai varētu ar vairākiem reizē laist, un vēl vairākiem precētiem??? Hahaha, atkal pērle oho stilā :D
Es to uzskatu par galējo izmisumu, ja nevar sev stabilu partneri dabūt mājās. Visi šitie vazātāji katru nakti pa citām gultām vienkārši sevi ir iztukšojuši un sen jau aizmirsuši, kas ir emocionālā piesaiste, ar mīlestību gatavotas vakariņas un brokastis, rīta un vakara buča, un aizmigšana viens otra apskāvienos, nelūrot pulkstenī, cikos jābūt pie sievas.
Un nestāstiet par pašpietiekamību. Tas ir tikai attaisnojums savai nespējai dzīvot pilnvērtīgās attiecībās, mīlēt, dot un ņemt.

eva_  Lasīt nožēlojamas drupačas no sveša galda -tas ir tik pazemojoši, tāpēc nemūžam negribētu klūt par kāda mīļāko ! Un nav arī nekādas vajadzības.

Ievinjata  Mans vīrietis bija oficiāli šķīries, bet biju viņa mīļākā. Sajūtas labas. Ja neko vairāk negrib. Bet es gribēju un attiecības pašas no sevis izbeidzās.

Ladybug123  Nekāda vaina! Uzmanība ir, lutināšana arī , metrīgas rozes....bet vislabākā sajūta , kad saproti, ka negribas vairs būt vienai no ...un vari mierīgi visu izbeigt!

ube  Nezinu kam paliek drupačas, man pasaule izbraukāta kopā. :) Nevajag dusmoties, visādas pieredzes mums dotas.

Brivs  Ja nepamēģināsi, tā arī nomirsi nezinot

Sermule  Būt mīļākai nekas labs nav- tas ir kā uzlasīt drupačas no uzkodu galda, izlūgties mīlestības drupačas. Netērējiet laiku ar precētajiem vai aizņemtajiem...

Labrador  Ieteikums sievieteem.Peec iespeejas vairaak kraapiet savus viirus jauciet aaraa citas gjimenes un centieties visu veel vairaak sachakareet!Izplatiet apmelojoshas tenkas par pazinjaam,koleegjeem!Tas lieliski cels Juusu pashapzinju! Un nekautreejieties izmantot histeerisku spiegshanu savu poziiciju attaisnoshanai!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu