Izskats ,raksturs un izturēšanās.

Mana bijušā kamēr bija korpulenta un nesakopta,viss bija kārtībā,jo vajadzīga bija tikai man.Kad novājēja un sakopās.Rezultātā atrada citu.Vai mainoties sievietes izskatam mainās viņas raksturs?Un vai ir vērts prasīt lai sieva labi izskatās?Jo mainoties izskatam nomaina vīru.

limonija  14:53- paldies, Puuka - sasmīdināji:D Tiešām - cik var kāpt uz tā paša grābekļa?;)
P.S. Raksturs mainās, jo izsalkušas sievietes mēdz būt ļoti nejaukas:)

AivarsN  Vērtīgas lietas,kā naudu,mobilo,glabājam paslēptus somā,kabatā,lai nekārdinātu zagļus. Taču pašu vērtīgāko,kas mums vispār ir,savu sievu,laižam puspliku apkārt skraidīt,it kā speciāli citiem vīriešiem piedāvājot. Vai tagad saprotat muslimu tradīciju jēgu? Demokrātiskās sistēmas ideja ir izjaukt ģimenes un neļaut tām veidoties,padarot cilvēkus par paklausīgiem vergiem. Bērnus no mazotnes silītēs un dārziņos,lai tikai viņi neuzzinātu ģimenes principu un priekšrocības. Kas tur par brīnumu,ka cilvēki tiek mainīti kā apģērbi vai gadžeti,vadoties pēc modes tendencēm?

Monika1965  Sieviete mainās , tad, kad tiek ārā no ierastās vides, piemērā, uzsāk mācības augstskolā, viņai mainās skatījums uz daudz lietām, kurām agrāk viņa lielu uzmanību nepievērsa. Viņa var sākt izvērtēt, ko īsti viņa grib sasniegt un ja tas atšķiras no viņas ikdienas dzīves, tad var būt lielas pārmaiņas (to es par sevi)

senga  Ja cilveku mīl...tad nav nozīmes vai korpulenta vai ne...Nesakopta,tas jau nav labi.Sievietei par sevi vienmēr jādomā,ka izskaties,kā uzvedies.Bet acīmredzot kaut kas jūsu attiecībās nebija kā vēlētos,ja reiz sakopās, un aizgāja pie cita.

Sermule  Sāc ar sevi autor! Visu laiku Tu "cepies". Notievē, pasporto...citādi tu kļūsti apnicīgs ar savām žēlabām oho...

ahava  Kopjoties un tievējot viņa deva skaļu signālu Tev. Tu nesadzirdēji.

Edgars37  ...re ku tev uzskatama maciba - viram vajag mainities pirmajam;)!

raina1970  Nu bet tak vienīgais , kurš neizturēja kādus konkurences kritērijus- ir vīrs.... Kamēr sieva bija nesakopta un resna-- vajadzīga tikai viņam, tikmēr vīrs arī palaidās, domājot , ka tā nu būs vienmēr un visur.. Sieva sakopās- notievēja, viņu pamanīja arī citi --- un tad viņai bija izvēle - palikt pie vīra, vai arī redzēt tos - citus.. Laikam jau vīrs nespēja konkurēt ar kādu no tiem citiem, ja sieviete izlēma doties dzīvē..

Chris1986  interesanti, ar ko labāka sakopta stacionāra auka no nesakoptas?

Zanda19  ......acīmredzot nebija Tavs cilvēks. Neskumsti, Tev vēl viss priekšā.Mans vīrs mani un meitiņu 3 gadiņi pameta un aizgāja dzīvot pie manas draudzenes, kura viņam izskaloja smadzenes un pasniedza melus un intrigas, ka es guļu ar viņa brālēniem un draugiem, un es esot viņai atzinusies, ka bērni arī esot sallasīti pa pasauli, bet ne no viņa. No pārdzīvojumiem zaudēju 27 kg, tagad fiziskā plānā jūtos lieliski, protams rētas gan vēl nav sadzijušas, bet viss būs labi, jo ar varu mīļš nekļūsi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu