Kādas izklaides sievietēm bez sekss vēl šeit piedāvā vīrieši?

jozolsen  Kam man vajadzīga sieviete, ja nav seksa?!!! Nu neinteresē ŠEIT cilvēki un vīrieši.
Copēt braucu ar večiem..Muzeju, operu ,teātri ar meitu..

Vinetta  jozolsen, bet kas Tev traucē savureiz aiziet uz muzeju, teātri vai operu arī ar sevietēm,ar kurām tev ir sex (ja vispār ir) ? Vai arī tu drāz tikai sētnieces ?

riks086  Jedem Das Seine. Piedāvājums atkarīgs no saņēmējas kvalitātes. Dažām nepiedāvātu pat instinktu apmierināšanu - ļautos tikai tad, ja būtu pieķēdēts pie radiatoriem un tā man būtu vienīgā izklaide.... :)))))))

jurks  Kā jau pienākas svētdienā maksimāls garīgais piepildījums- 3 dievkalpojumi, ar plašu ģeogrāfiju! No mājām pēc 7 no rīta un mājās pirms septiņiem vakarā!! Daudz, daudz dziedāts un milzīga deva svētības!!! Katram novēlu piedzīvot kaut ko tādu!! Baznīcas ir daudz, vismaz svētdienā pabarot savu dvēseli un garīgo uzpildīt!! Kaut uz brīdi paskatīties uz sevi- savu dzīvi, uz to- kas mums ir svarīgākais dzīvē, un uzdot sev šo jautājumu- vai tiešām es nodarbojos ar to vissvarīgāko un savu laiku atdodu tam, kurš ir to cienīgs saņemt un spēj novērtē atbilstoši to, ka mēs atdodam to pašu dārgāko!! Tikkai Viņš ir tas īstais, kurš mūsos mītošo dārgumu, bieži vien, mums pašiem to neapzinoties, izšļakstam to!! Jo tikkai Viņš spēj novērtēt atbilstoši un piepildīt mūsu sirdis ar to, pašu dārgāko, kas vien, jel kad ir bijis, ir un būs- Mīlestību!!! Lai Tev svētībām pārpildīts katrs mirklis!!!

Deisa  Piedāvā izbraucienu ar riteni, ezermalā paēst saldējumu, arī uz kino, teātri ir piedāvāts (tiesa, neatceros, šeit vai kur citur), papļāpāt pie tējas tases, pusdienas restorānā. Un laikam esmu ellīgi neglīta un barga, seski nav piedāvāti pat no tiem, kas dzīvē satikti pēc publiskas virināšanās, ka grib pupus pačamdīt. :D

Chris1986  Es ar nepātraukti visām piedāvāju pabraukāties kopā ar riteņiem. Kā jūs domājiet, cik izbraucieni man ir bijuši pēc šādiem piedāvājumiem pa šiem garajiem gadiem? Pareizi - nulle!

riks086  -> Chris1986
Dīvaini gan... manā pieredzē sievietes uz kopīgu pavizināšanos ar divriteņiem gan ir bijušas visai atsaucīgas :)

Monika1965  Kāpēc uz reiz seksu?...es jau saprotu , ka viņi par to domā, bet sievietes jau nedomā mazāk. Varbūt tomēr vispirms iepazīties....vismaz uzaicināt uz randiņu....)))

edding  Man tik seksu piedāvā. Laikam man anketa amorāla.

Skarlete  Nemāku pateikt nē...bet logus toč nemazgātu!;))

slieksnis  es tik sarunas piedāvāju :)

derevnja10  Kāds seksis? Sākumā ķēķī pie plīt,ja kotletes cept nemāk, tālāk runas naf....:D:D:D

uusins  Seksu nekad neesmu uztvēris kā izklaidi. Vēl jo vairāk, lai to piedāvātu kurai katrai pretimnācējai. Daudz aizraujošāk ir tad, kad Sieviete pati to vēlas... Ja kasss. Bet Tev, psychobitch, intelekts "nevelk" tik tālu, ko es uztveru vai piedāvāju par izklaidi :)

naktsfeja  Šeit šķiet vispār izņemot sexa neko nepiedāvā, un katrs pumpains vecs izvirtulis uzskata ka jebkurai sievietei būtu gods viņam iedot!

jurks  psychobitch!! paldies par interesi!! korii mani nedzirdeet!! bet mees- neliela grupinja ar gitaaru un cilveekiem, kuriem vieta dziedaat operaa, bijaam pansionaataa, dziedaajasm taa ka visa eeka vibreeja, peec tam uz dzimshanas dienas sviniibaam, muusu draudzes maasai jubileja!! super izdziedaajaamies!! dievkalpojumos dziedaat sanaak visiem un daudz!! sevishkji oktobrii, jo ir " rozhu kronja meenesis"!! ne katram tas viegli padodas!!

runcs51  Šitā portāla kontingentam kaut ko piedāvāt ir beidzamā muļķība un bezjēdzīga līdzekļu izšķiešana..lētāk un ērtāk nopirkt profesionālu prostitūtu-vismaz kāds kaifs tiks....

langstinsh  Paldies Meitenes par labu apetīti...
Bet no veca veča rokām nav garšīgi@
Lai dzīvo pelmeņi,cīsiņi untefteļi tomātu mērčē.
Mana Mīļā kundzīte ēdīs pildītu rokdarbu...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu