Šizofrēnija

Daudz esmu uzrunājis meitenes iepazīšanās vietās internetā. Nekad nav ienācis prātā runāt par seksu, kur nu vēl piedāvāt kaut ko tādu ārpus konteksta, kur nu vēl nepazīstamai meitenei. Vienīgais, ko es piedāvāju, ir iepazīšanās vispār, jo kāda velna pēc, lai es ´´piedāvātu´´ svešam cilvēkam kaut ko ārpus konteksta pilnīgā bezsakarā... Toties vienmēr un regulāri saņemu ´´apvainojušās´´ meitenes atbildes no kaut kāda procenta meiteņu par to, ka es itkā viņām esot piedāvājis seksu uzreiz un tūlīt, vēl bieži izrādās, ka tikai uz 1 nakti... Vai tā ir šizofrēnija? Vai meitenes, lasot, neizlasa manu vēstuli, bet tajā brīdī sadzird kādu citu dvēseli sev blakus, kas stāsta kaut ko citu?

Laurencia  Pameiģini dzīvē iepazīties! ;)

Virtuālajā pasaulē nav dzīves..., ja arī ir, tad tā ir šķietama...

kontrol_skupsts  Atceros vel nesen viens tads man atrakstija sadu vestuli.
Cau,draiska,vai nevelies sovakar atbraukt pie manis ciemos? Es atbildeju,ka gadijuma sex mani neinterese,uz ko sanemu atbildi-tu stulba govs,vestuli izlasi.... kur tur sex pieminets?Es tikai tapatvien ciemos aicinaju......:)))

makinlijs72  tā nav šizofrēnija,bet sexofobija.ja meitenei katra iziešana no mājas beidzas ar seksu,tā notiek.

Maribella15  Man bijis līdzīgi kā Kontrol_skūpstam. Tāda vēstule man un es ļoti līdzīgi atbildēju. Reakcija no viņa identiska. Vai tiešām kāda būtu tik naiva un noticētu par tāpat ciemošanos?! Vēl pie tam ar uzrunu - draiskā... Un kuram tad tā šizofrēnija?! :D

raina1970  Jāsaka, ka šizofrēnija ir ļoti smaga un nejauka diagnoze, tomēr- tā nav gripa, kas izplatās klepjot,šķaudot, vai -datorizēti-masveidīgi-- un tad dara uzmanīgu teksts-" vienmēr un bieži saņemu meiteņu atbildes...." .. hm, uz visai neitrālu tekstu, ka vēlies vienkārši iepazīties, kafiju padzert pilsētā?Vai nu autors nestāsta visu kā bija, kas bija, vai arī teksts ir provo.Protams, ka var būt tā, ka meitēns neizlasa visu sakāmo un sper vaļā pirmo domu , kas ienāk prātā, tomēr... ja vienkārsi runā par iepazīšanos un satikšanos, nu nevajadzētu būt tā, ka vesels bars jaunkundžu reaģē visai vētraini.

marselis  ....neta 40% siev. ar noslieci uz sizofreniju,
25% ar sizofreniju sakotneja forma,
15%progresiva.

Uz ielas iepazistoties uzrauties uz so diagnozi ir maza iespeja ,
jo si diagnoze tende darboties tiesi caur netu.

Maribella15  Un Tu, Marsel, - sastādi pārējos 20% no sievietēm ar šizofrēniju vai noslieci uz to?!

Ārsta diploms iegūts netā izglītojoties Tev, tādēļ tik droši diagnosticē un statistiku jau uzspējis pabeigt...

Samila  Pamēģini makšķeri izmest citā dīķī.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu