Kāpēc mīlam OHO?

Un kādēļ esam šeit? Vai tiešām cerība ir tā kas mirst pēdējā?

jozolsen  it kā vīrietis, kurš mīl pat portālus ir bābis...Telefonu , datoru , kurpes arī mīli ?

Persona_N  Esmu šeit, lai atrastu savu īsto un vienīgo. Te ir tik daudz jauku sieviešu! Ļoti ceru, ka arī es kādai iepatikšos.

Sakta  Jēdziens "mīlu oho" būtu par skaļu teikts, bet ir interesanti šeit dēļ PA un tās raibās publikas. :)

jadore  Papļāpāt reizēm ir ok, palasīt sakarīgus viedokļus. Ir satikti jauki cilvēki tieši no šejienes, kaut gan IRLā to ir daudz vairāk.

AivarsN  Sākumā bija mērķis tikai iepazīties. Tagad vairāk PA aizrauj,bet,kas zin,varbūt vēl iepazīstos ar to liktenīgo.

meitenepasaka  Var nerisināt savas problēmas, bet PA pievērsties jautājumu autoru problēmām...un mēģināt atrisināt, vai vismaz muskuļus parādīt.

_pamparam_  labi, ka ir PA...
citādi nekad neuzzinatu personāžu patiesās domas

negribu8  Īstā mīlas vieta OHO :D Lai gan.....

makinlijs72  nav uzbāzīgi komerciāls un publika tīri cilvēcīga.

Surja  kādēļ esam šeit?:) tādēļ, ka nav paredzēts mehānisms izdzēst savus datus. Ja kāds zina, laipni lūgtum padalīties pieredzē.

Sakta  >Surja Ieej sadaļā "Tavs profils" un zemāk: "Likvidēt savu lietotāja kontu". Elementāri.

valmierietis333  Par cerību aprobežoti cilvēki mēdz teikt ,ka tā ir muļķa mierinājums , bet es uzskatu ,ka bez cerības nekas nenotiktu ...
Cerība ir kā dzinulis - kā gaismas stariņš pelēkajā ikdienā , kas dzen tevi uz priekšu un palīdz sasniegt konkrētus mērķus ...

Bez cerības vari uzreiz nolaist rokas un neko nedarīt - jo zemapziņā saproti , ka nav vērts nemaz censties ,jo nekas tā pat vairs nemainīsies , neko neietekmēsi !

Uz vēlēšanām tak ar cilvēki iet (un ne jau tādēļ ,ka būtu muļķi) , vienkārši viņi tic pārmaiņām , tic un cer ,ka viss mainīsies ! Un tā uz riņķi vilšanās -> cerības utt ...

DanaL  Man te daži virtuļi domubiedri. Negribu viņus pamest vienus nelaimē :)

DanaL  Pardon, "virtuāli"

VECA_PIEPE  Tā ne mīlestība, bet pienākums:...ta ko jūs bez manis te iesāktu?!!!

ahava  Traki laba grupas terapija te sanāk. Ar PA palīdzību sevi labāk iepazīsti nekā ar gudrām grāmatām :) Cita sāpe palīdz savējo labāk apsmadzeņot.

gertrude  mīlam ne tikai OHO, bet arī sauli, brīvi un pavasari:)
tumšajos ziemas vakaros būtu garlaicīgi, bet ienāc te, izmet pūku, adrenalīns asinīs un dzīvei citas krāsas.

trumpis2  Kaut kas jau ir te tāds, ka gribējās atgiezties un atzīmēties. Ko arī izdarīju. :) Ja kalns neiet pie Muhameda, Muhameds iet pie kalna.

eva_  Ar atgriešanos, trumpi! :) Mums Tevis pietrūka un Tavas humora izjūtas.

Edgars37  ...oho ir humora portals, kur var pec sirds izsmieties😃, nu, kaut vai si tema😃- autors nu nekadi, pilna nopietniba, nespej aptvert, Nu KURA tad isti mirst ceriba😃!!! Nu kur vel citur ko tadu ieraudzisi un pilnigi pa brivu👍😃!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu