Kur jūs ņemat spēkus būt stiprām, kad blakus nav vīrieša?

jozolsen  Jums tas tā patīk pašapliecināšanas vārēšanā , pašpietiekamībā..Kad nogurstat , tad atceraties , ka esat arī sieviete..

Deisa  Ja česna, nezinu kā dzīvotu, ja blakus nebūtu neviena vīrieša. Bērnībā līdz iziešanai pie vīra - tēvs. Tad vīrs. Nu jau padsmit gadus audzinu jaunos vīriešus, tie ir līdzās regulāri. Kad nebija pieauguša dzīvesbiedra un vajadzēja to vīrišķa roku, plecu vai tml., vienmēr kāds atradās. Atceros, ka auto neleca, aķis bija nosēdies, nu tak apjautājos garāmgājējiem un izpalīdzīgi vīrieši patrāpījās, kas izpalīdz. Un galu galā, ja nu tāds izmīzums, ka tiešām neviena bikšaiņa nav apkārtnē, var iekāpt tramvajā pabraukāties aktīvajās stundās un kādam vīrišķim tā ciešāk piespiesties. :D

DanaL  Varbūt tieši tāpēc, ka viņa blakus nav. Kā Jozolsen šoreiz dīvainā kārtā prātīgi pateica, sievietei, atšķirībā no vīrieša, ir daudz lielākas izredzes attiecīvbā uz izdzīvošanu. Ja daudzi vīrieši sarežģītas situācijas risināšanai meklē alkoholu vai cilpu, tad sieviete atradīs vismaz variantu A, lai situāciju atrisinātu.

jadore  Jo vairāk garīgā darba, jo vairāk jādara fiziskais (sports), šiem abiem jābūt līdzsvarā. Sports ir viens no veidiem, kā saņemt enerģiju.

Deizii  uusins: precīzi teikts.

missperfumee  Vienkārši nedomājot daru, kas jādara un tad arī spēks parādās.
Ja galīgi netieku galā, tad lūdzu palīdzību. Uzturot sevi fiziskā un garīgā formā, spēki neizsīkst,
bet vairojas.

Pillerina  Lūk, "uusins" pateica tik precīzi un skaidri pareizo formulējumu!

spaarnu_meitene  pārvērtēju savas iespējas, vajadzības, risinājumus utt. izrādās daudz kas no tā visa ir visnotaļ viegli atmetams un nevajadzīgs.

kur rauju spēku? da vnk tāda esmu. ja vajag - eju un daru.

Zanda19  Mūs pameta,aizgāja pie citas. Personīgi man spēku dod mana mazā meitiņa,tas prieks, kā viņa pieaug un attīstās,un cik ļoti mani mīl, viņa man to nemitīgi saka un apliecina.Sākumā bija grūti, bet nav sliktuma bez labuma, jo pateicoties tai ,,skaistulei,, zaudēju 27 kg. No draugiem, paziņām nemitīgi uzklausu jaukus komplimentus. Vēl jo projām uz ielas daudzi ar grūtībām mani atpazīst! Tas arī dod spēku, ka izskatos stipri jaunāka, ne kā iepriekš.

Liga2  Buut stiprai sievietei nevajag blakus viirieti man sslkiet ka sso rakstura iipassiibu formee sievietes raksturs. Idealaa variantaa viirietis blakus sievietei tikai veicina ssaa speeka pieaugumu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu