Vai var patikt vairāki vienlaicīgi?

Sievietes,vai Jums gadās ka patīk vairāki vīrieši vienlaicīgi.Visi tik labi,ka grūti kādu no viņiem izvēlēties.Un tad Jūs piekopjat attiecības ar vairākiem vienlaicīgi,arī seksu protams.Un galu galā izdomājat,ka nevajag izvēlēties un tā arī turpinat ar vairākiem vienlaicīgi.Pagrūti,bet tomēr tak ir iespējami.:)

Elektra  Nu jā, par laimi vai nelaimi tiem, kam nav stabilas attiecības, t.i.nav īstais(ā), gluži dabiski tā notiek, nu par maucību te neiet runa...manā gadījumā ne.:)

ne_meklejumos  Patīk daudzi, neizvēlos nevienu. Neizvēlos vīriešus kā seksa rotaļlietas, ja kāds seksuāli pievelk, tad vis notiek dabiski, kā dabā iekārtots.

juicy  Patikt jau var vairāki, bet seksam izvēlos vienu, to īpašo, kurš mani grib un kuru es gribu ...

puuuka  bumbastik/....nu tak saku,kad tev tarakaškas galvā,neko tu nesaproti:)...un vispār es neesmu tavā gaumē:P(paldies, Dievam)

Deisa  Nu jau padsmit gadus piekopju attiecības ar vairāk kā vienu vīrieti - dēli ta divi.

Luusila  Nerons 2016-10-20 13:44 Ne pa tēmu?Bet tomēr...Bumpastiks ir meitene vai tomēr puika?

Jāmēģina atcerēties tikpat drausmīga tēmu birdināšana, apmēram līdzīgas kļūdas, tik tas īpašais negantums un karotkāre pietrūkst...Nē, nu var jau būt arī apmēram vienāda virziena nobīdes no normas tur bēniņos, es jau nekā nesaku, bet suga tā ir pretīga, tas nu gan.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu