Sūti naudu!

Uzrakstīja te viena pilnīgi sveša sieviete no Alūksnes - tipa, saimniece atslēgusi elektrību, pati slima un ar bērniem nav ko ēst. Zemteksts: "Sūti naudu!" Es ieteicu izglābt bērnus un atdoties kādiem vietējiem par naudu. Vai pareizs ieteikums?

riks086  -> 22:37
Par "Alūksnes lietu" viss vairāk vai mazāk skaidrs, tematu varētu arī slēgt, bet Tu 22:14 jau deklarē, ka nav jāpalīdz cilvēkam, kuram ir problēmas ar auto... :(

lady_super  Es tev visu pateicu šajā sakarā un vairāk nekomentēšu. Padomā, pirms kaut ko raksti.

Skarlete  Kā citādi tumsā, gultā (jo slima) var nopelnīt?!?

Bet ne jau šāda padoma pēc viņa rakstīja oHo vecākajam lietotājam...

Drole  Gan jau teeminjas autors uz savas aad.., pardon, pakaljas driiz izjutiis, cik Zeme apalja...

Elektra  Liepāja neviena nelūdz naudu!
Mēs, kurzemnieces, lepnas!:)
Dalīsimies!:))

Labrador  Man gadiijaas-sarunaats randinjs.Izraadaas,ka jauniete nav lielaa gaajeeja,jo bija staavoklii.Peec telefonsarunas nopratu,ka izmisumaa.Vinjai bija vajadziiga materiaalaa paliidziiba un atbalsts.Puisis vinju esot pametis.

klava4  Kāpēc tu lielies?..jūties lepns?...Kapēc?..kas no tā mainās?un,kapēc tu to stāsti mums?

slieksnis  nu hvz, paprasītu, kur dzīvo, aizbrauktu paskatītos, ja tā ir kā saka pāris simtus iedotu

DabasJanis  Razvods. Tēma un komenti bezjēdzīgi.

Jason  Ja nebija vēlmes palīdzēt, autor, varēji vismaz nedi*st dvēselē.

Nerons  Ko ņemās?!
Arī es tādu vēstuli saņēmu!
Tad nu gan izbrīns visām!

Geisha  Nu būtu aizsūtījis kādu čiriku par ko bērnam paiku nopirkt. Vai tad nabags kļūtu? Vai pasūtītu Maximā paiku ar piegādi - nu tur kādus makaronus, putraimus, ziepes, ja domā, ka viņa ir naudas kāsēja. Bet par seksi veči nemaz nav tik nadzīgi maksāt. Kur nu vēl Alūksnē. Tur kāds 1.5 vīrietis ar biznesu nodarbojas, bet pārējie pāri palikušie zāli min grāvī. Nu izdari labu darbu - pašam sirdī būs prieks.

Astronaute  Atsūti man niku, painteresēšos kā ir lietas. Galu galā ieteikums palīdzēt ar Maximas pārtikas piegādi nav peļams. Vai neredzat, ka apkārt daudziem tiešām iet švaki. 90 tajos gados arī nācās piedomāt par izdzīvošanu, tā kā saprotu, ka var būt visādi.

sieviete_1968  Ja es,nenod dies,nokļūtu līdzīgā situācijā un būtu kāds kas maksā naudā vai kaut vai graudā-jā,es kniebtos.
No pašvaldības kādu miltu kg. iespējams,labākajā gadījumā,pēc mēneša tik dabūtu.
Dzīve ir dzīve.
Es uzskatu ka ieteikums pareizs.

Astronaute  Te jau bija komentārs par to, kas slimai sievietei maksās par kniebšanos un vai Alūksnē ir kāds gribošs kniebties ar slimu sievieti un tajā pat laikā maksātspējīgs.

sieviete_1968  ...un būtu kāds kas maksā naudā vai kaut vai graudā (c)

Edgars37  11:14...skameru bizness ir attistits ari LV, ne pa velti visi portali pusu plist no stulbiem komentiem, ne jau no Nigerijas tos raksta😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu