Kādas perspektīvas.

Kādas perspektīvas ir attiecībām starp cilvēkiem kuri atrodas viens no otra vairāk kā 4 stundu brauciena attālumā ar a/m.

eksim_braalis  Smieklīgi, ka autors savos sirmajos gados uzdod tādu jautājumu OHO publikai un, kā var noprast, nevis meklē iespējas, lai kaut tādas (attāluma) attiecības uzturētu, bet gan meklē attaisnojumu, ka viņam vispār nekādas attiecības nav vajadzīgas. Ja ir gribēšana, tad par šo jautājumu jārunā ar izvēlēto madāmu, nevis - kā OHO publika lems, tā arī būs.
Atbilde uz jautājumu tieši autoram - perspektīves nekādas.

riks086  Teikšu godīgi - ļoooti niecīgas. Tur nu vajadzētu tāāāādu "klikšķi" tūlīt un uzreiz, lai vismaz uz kādu laiku tas attālums kļūtu nenozīmīgs... un arī tad pēc kāda laika šis šķērslis liks sevi manīt un būs jādomā, ko darīt tālāk, jo gribēsies būt kopā arvien ilgāk un biežāk...

limonija  Ja kundzīte ir pārdomu(un pat - PA tēmas) vērta, tad jādomā kāds cits risinājums - tāda braukāšana pie laba gala nenovedīs...Lai gan - zinu pāri, kas trīs gadus tikās paretam - kamēr kundzītei apnika būt par denščiku un tīrīt džekam māju(apmēram reizi mēnesī), jo šis bija tā izlaidies, ka to tik vien gaidīja:D
P.S. Katrā ziņā - apsveikums tēmas autoram, jo iemīlēšanās nāk nīgruļiem par labu - viņi kļūst "saulaināki";)

psychobitch  ja brīvdienas sanāk kopā un tā ir nedēļas nogale, cilvēkiem, kuriem ne ar ko nav jārēķinās un viņš ir brīvs, kā putns debesīs, un ir nepieciešamība būt kopā ar otru, es personīgi mēģinātu, neredzu šķēršļus attālumā, bet gan darba grafikā, kas nedod iespējas cilvēkiem būt kopā, bez naudas arī nevienam nebūsi vajadzīgs...

Ellocka  Atrodi sievietīti, kas brauks pie Tevis ar stopiem ;) - lai kādam par TO nav jāmaksā... vai pats nostopē. Manam paziņam gan gadījās, ka bija gatavs pavest vecmāmiņu (ko uzņēma sabiedriskā transporta pieturā), bet viņa seksa pakalpojumus piedāvāja.

Ravenheart  Ir bijis gadījums. Attālums nav šķērslis. Jaukas atmiņas .

AivarsN  Kad apniks braukāt,vienam vajadzēs pārcelties. Šis ir viens no iemesliem,kāpēc daudzi te gadiem sēž. Izbraukāt nevar,bet pārcelties bail,jo kad apniks,var kļūt par bomzi. Esmu iepazinies ar vairākām jaukām sievietēm no citiem novadiem. Katram ir sava māja,darbs. Neviens to visu taču negrib pamest. Jau pats iepazīšanās process ir sarežģīts. Pāris tikšanās reizēs taču nevar cilvēku tik labi iepazīt,lai vestu pie altāra.

jozolsen  Starp cilvēkiem nekādas perspektīves
Starp dažādiem dzimumiem var arī bērni būt un ja paveicas , labs seksis..
Vizināties var vasarā..Ziemā ceļi bīstami nogurdinoši..

Nate  Autoram, ja var ticēt anketai, + - 58 gadi. Seksu vajag labi ja reizi mēnesī. Tādēļ biežāk tikties nemaz nav vajadzība.
Atbilde-jā, ja abiem ir labi, var tā braukāt gadiem ilgi, kamēr nauda benzīnam pietiek. Un ar katru gadu tā vajadzība paliks mazāka, pietiks ar parunāšanu pa telefonu.

uusins  Jaunekli!
Perspektīvas nav atkarīgas no attāluma. No interešu kopuma, atbilstības saviem kritērijiem, gan. Zinu pāri, kur šamie apprecējās pēc pus otra gada braukāšanas Rīga-Daugavpils.
Savu sievu atradu Liepājā. Lai gan pats kursēju nogrieznītī Rīga-Stokholma.
Galvenais, lai ir abpusēja ieinteresētība. Kas aug augumā. Prasme saprasties. Bet tā ir jāieaudzina sevī :)

cappucino  Perspektīvas tādas, kā attiecības ievirzās un uz kādiem kompromisiem cilvēki gatavi viens otra dēļ. Ja viss labi, tad kādā brīdī vienkārši "jāmet kauliņi kopā". Ja abi jau labi iekārtojušies un nevēlas mainīt dzīvesvietu, tad nekā... Kaut kādā brīdī tā braukāšana apniks...

jozolsen  Kapu kultūras pespektīve,,,Noskaidro attieksmi uzreiz..

Tinte  Jāsameklē darbs un dzīvesvieta kaut kur pa vidu, vai vēl labāk Rīgā, bet savi màjokļi jàizīrē. Tad neviens nejutīsies kā iegātnis vai ciemiņš, kà arī iepējamas neveiksmes gadījumā varĕs atgriezties atpakaļ mājās. Bet tur jāskatās kādi abiem ir darbi, ne katrs varēs tik viegli to nomainīt.

Kemina  Ja ap 90, ok, bet tā idiotiskas.

vakars_uz_ezera  perspektīva ir uzcelt telti 2st attālumā ...

Rino  Ko tur domāt?
Ja abi grib būt kopā tad veido kopdzīvi, un dzīvo vienā vietā.

Ja grib būt neatkarīgi un dzīvot atsevišķi, tad izdevīgāk izveidot citas attiecības.

Deisa  Perspektīvas ir pēc laika tomēr dzīvot kopā. Ja šāda perspektīva apsvērta netiek, tad dažus mēnešus var pabraukāties un pietiks.

_Krasula_  Tas kafijas biezumos zīlējams. Jo retas tikšanās reizes nerada iespēju cilvēku labi iepazīt, lai mestu kauliņus kopā. Izklaidei padārgs un nogurdinošs pasākums. Jo vairāk gadu, jo perspektīvas niecīgākas.:)

Deisa  Krasula - vienmēr ir brīvdienas un atvaļinājuma iespējas, kad, ja grib, var arī tuvāk iepazīt.

_Krasula_  Deisa,-nu jāa, vienreiz gadā/jeb sadalīts pa daļām/ mēdz būt atvaļinājums.

Viliendi  Perspektīvas ir izbaudīt ilgstošus pārbraucienus.

viridiana  Ja var atļauties vismaz divreiz mēnesī tikties no piektdienas vakara līdz svētdienas vakaram, tad nekas. Ir cerības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu