Pirmais randiņš...

Nate  Apžēlin, lai es svešu vīrieti vestu pie sevis uz mājām. Ja nu tur kāds zeks. Jūs vispār zinat, cik cilvēku sēž cietumos un pēc iznākšanas meklē ko apzagt vai pajumti.

Vinetta  > toronto1967 -apskatot tavu bildi man rodas jautājums: kur tevi vienmēr aicina ? Sastiķēt polšu pa trim ?

neratni_stasti  Nate, nav nekāda dižā māksla zināt: saskaņā ar datiem cietumos "sēž" aptuveni 4500 personu. Neba visas par zādzību, ir gan šerpāki nodarījumi, gan filigrānāki.

Par tēmu: neredzētu cilvēku ciemos neaicinu, takš vienalga, no kurienes braucis. Ir gadījies, ka cilvēks no rīta atbrauc uz Rīgu un vakarā ar busu brauc back, nav nekur jānakšņo, var civilizēti pastaigāt pa pilsētu, iedzert tēju un tā.

uusins  Rīga-Liepāja. Tā kā Liepājā biju strādājis, nedaudz to pārzinu. Aizvedu viņu uz labu kafejnīcu, aizbraucām uz Ziemeļu molu. Paslidojām. Gar jūras malu izbraukājāmies ar riteņiem. Viņa pateica vienkārši - brauc, ir kur palikt! Mēs esam pieauguši. Toreiz tikai satikāmies. Tagadiņ esam kopā :)

Geisha  Uzreiz brīdinu, ka naktsmājas nespīd. Tad nu lai domā braukt vai nebraukt. Varu arī pati aizbraukt ar autiņu (ja attālums nav pārāk liels vai savienot lietderīgo ar patīkamo). Nekas traģisks, ja arī kungs nepatiks - pedāli grīdā un osti dūmus,kūmiņ! Uz riteņiem ir jābūt! Uz riteņiem. Nepatīk - pagrieziens uz papēža par 180 * un čau, Miķeli!

toronto1967  Tās kuras aicina arī dabon to ko pelnījušas, kuras neaicina, sēz PA un stulbi vāvuļo.

Monika1965  toronto1967....piedod, bet Tu esi muļķis))))

BlackPantera  Te viens jau Joža trulos tekstus atkārto, vai arī ir viņa dubultnieks feikais. :D

AivarsN  Latvijā taču visi ceļi ved uz Rīgu. Tur visbiežāk iznāk satikties. Pāris reizes uz pirmo randiņu esmu braucis pie sievietēm uz mājām,bet pie manis braukušas vairākas. Nekādu nepatīkamu pārsteigumu nav bijis. Esam taču civilizēti ļaudis. Tiesa gan,kaimiņienei tāds viesis pirmajā randiņā divus mobilos un vēl šādus tādus sīkumus aizstiepa,naktī,kamēr visi gulēja. Vēlāk atklājās,ka viņš uz to specializējies un jau bijis tiesāts.

Edgars37  ...var divata apskatit pilsetu, padegustet kadu krogu, tad, ja sekss nobriedis, var ari noiret viesnicu vai dzivokli (tie labaki, pasi var ko est pagatavot👍), ja ne, var doties majas. Jebkura gadijuma super👍 pavadits laiks, jo sievietes ir briniskigas gides👍👍👍😉!!!

toronto1967  Monika, publiskā telpā izteikt par cilvēku (turklāt kuru nepazīsti) nievājošas piezīmes, noteikti nav labais tonis.

Floriana  Ja prot apieties ar trimeri, zāģēt, skaldīt, vilkt trubas, baudīt labus dzērienus, pīpēt un ne tikai, vienkārši būt pats, kāpēc gan ne...

Kemina  Nu ej uz darbu, un ir tāpat...

eva_  "Esam taču civilizēti ļaudis. Tiesa gan,kaimiņienei tāds viesis pirmajā randiņā divus mobilos un vēl šādus tādus sīkumus aizstiepa... " (C)
Nu jā, kā reiz civilēti cilvēki tā izpaužas. Un spilgtas individualitātes. ;)))

Anitah  Es vispār nesaprotu uz kurieni un kāpēc kādam jātraucas, ja Latvijas miestos tāpat viens ar otru salaiž krustu šķērsu. Piem.man nesen stāstīja reālu (!) atgad.no 1 pagasta Bauskas rajonā - atnāk vīrs pēc darba vakarā mājās, skatās -viņa sieva gultā ar kaimiņu no augšējā stāva, šis stāv muti ieplētis, bet kaimiņš teicis: "ko blenz? ej pie manājās -viņa tagad mājās!" Šis aizgājis arī un tikai pēc 3 dienām samainījušies atpakaļ ar sievām... :DD

lasminaxxl  Nevajaga pārspīlēt, ne jau pēc otrās vēstules visus vedam uz māju !!
Varu piekris UUsiņam, tāpat iepazīstamies, kopā pavadam laiku un tad domājam.
Vispār jau esmu arī riskējusi, bet tas agrāk, tagad apsveru visus + un - . Tagad neriskēju.

008  Es autorei ieteiktu ieklausīties Anitah ieteikumā! Labs! :))))

008  👍

Discreta  Labāk tikties neitrālā zonā.Man briest randiņš ar draugu sarunātu "līgavaini". Iesim patusēt uz naktsklubu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu