Kur rodas naidīgums?

Kādēļ gan vīrietis jūtot ,pieņemsim, it kā atraidījumu...ne tieši,sarakstē kļūst naidīgs?Man ir arī cita pieredze,kad atraidīts vīrietis kļūst uzmanīgāks,mīlīgāks...Vai svarīga mentalitāte?

Momo  ir gadījušies bērnudārza līmeņa aizvainotie, ir bijuši rupekļi un ir bijuši indīgi pārgudrie, kas mēģinājuši "smalki" atriebties par noraidījumu. ir tādi, kas pēkšņi sašutuši, jo neko tāāādu nav gribējuši piedāvāt, vispār balti un pūkaini, bet es tā samaitātā dura.
bet, ja negribas saņemt kārtējo šļuru, visai iedarbīgi ir vai nu vispār pārstāt rakstīt vai nokausēt ar nekur nevedošām sarunām, izvairoties no uzaicinājuma tēmas un to itkā aizmirstot pieminēt un komentēt. pašiem mēdz apnikt.

valmierietis333  Iespējams pie vainas intelekts ,vai tā trūkums - neaudzinātība , neiecietība pret otru ,
varbūt karstasinība (ir tak cilvēki ,kas ātrāk aizsvilstās, vai kurus vieglāk nokaitināt) ...

- Ir cilvēki ,kas vienkārši nemāk zaudēt , tādējādi šādi bērnišķīgi reaģē - iedomājoties ,ka ir pasaules naba un visiem tagad viņiem jāklanās !

- Tad vēl kādā formā atraida , ir dzirdēti varianti ,ka meitenes vienkārši pasūtījušas ar "skaistiem vārdiem 3 mājas tālāk" , bet es jau nezinu ,tur iespējams arī paši džeki vainīgi - iespējams kādi rupekļi ,kas uzmācīgi uzmācas ar saviem hormoniem ,nemaz neieklausoties meitenē ,ko tā vēlas ; vai varbūt saraksti ar sāk ar vārdiem : "seksu gribi" (kas ar bieži dzirdēts , pat šeit tas lasīts no dažiem lielībniekiem) , tad nav jābrīnās par pretreakciju un rupju pasūtīšanu!

Nezinu , man tā nav gadījies - varbūt tāpēc ,ka ne arvienu nemēdzu konfliktēt ... varbūt vienīgi sāpīgākais ,ka meitene nebrīdinot pēkšņi pārtrauc saraksti , un tu muļķis nesaproti , kas notiek - viss it kā labi , un tad pēkšņi ...

uusins  Nē. Noteicošais ir intelekts :) Atraidīta, prātā neattīstījusies sieviete arī kļūst rupja :)

neko  Nē. Noteicošais ir intelekts :)
--
Un kāds tam sakars ar intelektu? Es teiktu tikai nosvērtība + pieklājība. Kas var piemist kā intelektuālim tā galīgi ne intelektuālai personai.
Vēl pasaki ka nekad neesi redzējis kā intelektuāļi "eksplodē" kad kaut kas nenotiek pēc viņu prāta?:)

uusins  --->14:39 - cik pamanīju, jautājums nebija par eksplodēšanu, bet naidīgumu. Un tieši tajā es saskatu šo atšķirību, neko :)

Persona_N  Nevienam taču nav patīkami, kad viņu atraida kroksis.

neko  uusins: vienalga nevarētu teikt, ka pastāv kādas likumsakarības starp cilvēka intelektu un naidīgu apkārtējās pasaules uztveri. Tas tomēr ir attieksmes/uztveres jautājums.

psychobitch  tāpēc, ka tu viņu uzbudināji un pēc tam pasūtīji... iedomājies savu reakciju, kad vīrietis ļautu tev pēc savas izvēles izvēlēties pasaules brenda preces, cik vien tu vēlies un vari panest, bet pie kases par tām nemaksātu, bet noteiktu: nu, mīļā, papriecājies, atstāsim to visu veikalā! iz****** laiks un materiāls, tas nav naids, tas ir tvaiks...

Viliendi  Nezinu par kādiem vīriešiem ir runa, mēs visi esam mīlīgi, jo vairāk atsaka ,jo mīlīgāki kļūstam!

shining  Naidīgums būs sekas neapmierinātajām gaidām - investētā laika [16:12], atteikuma formas [14:09] vai attieksmju-un-prasību samēra.
Reakcijas forma atkarīga no emociju (reakciju) inteliģences. Arī intelektuālis var uzsprāgt [14:39] tieši dēļ tās nepietiekamības - prāta kulta sekas. Te par visu būtiskāk Tev pašai vajadzētu būt tam, kā Tu pati reaģē uz kādu, kas izvirst dusmās - tā parāda [dis]harmonijas līmeni Tavā emociju pasaulē. Varbūt, ka tur ir kas pamaināms.

shining  PATRICIJA_10 [19:08]: var aizmukt no viena otra naidīgā rakstnieka, taču no sevis - nav kurp.. arī izslēdzot oHo. Ja vien nav kāda slepenāka plāna visu dzīvi pārvērst par bēguļošanu, tad varbūt tomēr jēdzīgāk ir ielūkoties sevī, hm?

marselis  neko
ir varaki intelekta veidi (piem. emocionalai inteleks utl.,parejos neaprakstisu,piedevam var padomat par domasanas kulturu vai juti kulturu),ta ka so to tas nosaka.
Ceru ka neapstridesi,kad prats spej kontrolet ne tikai fizisko uzvedibu (elposanu,asinsriti,sirds darbibu utl.),bet ari mentalos procesu,ta piem. uzmanibas fiksesana uz kadu mentalo pocesu vai vienu domu kopu.

gunda10  Ja par šejieni tad es nezinu bet tam varbūt sakars ar amerikānu supersievietēm , jo ja glīta sieviete šķiras kaut kādu banalu iemeslu dēļ piemeram satiek citu tad šķīras kā ninzja uzskata ka ja televīzorā ir seks un vardarbība tad tā jābūt , veci pēc ta vairs par ,, zaķiem ,, neiteresējas . Seksa parastās amerikāņu filmās nav daudz un cits , tas tāds žandrs nav sakara ar ļaunumu drīzak spēju no ta izvairīties . Jo pat ideālam sievietem mēdz virtuvē iemanītie4s īsti maniaki nemaz nerunajot par dzērājiem . Ja saskaras ar mēnes tumšo pusi tad doma savadak .Ja dzīve ir bez problēmam tad šķitenim ieriept 10 veidos ir interesanti .

gunda10  Vienkārši nekas reāli slikts ļoti daudzām sievietēm nav bijis , nopietnas slimības , avārijas , reāli slikti cilvēki . Nu veči dažii vispār ir vikingi slikta nozīmē .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu