Uz kurieni doties

Uz kurieni doties, kad nav pie kā doties?

HOUSE  Tas skan kaut kā izmisīgi...vispār tās riešanās, vau, atvainojiet pī āār (tas ir lamuvārds?) kļuvušas tādas kā saldsērīgas... pie vainas laikam rudens depresija:))

hashashiin  Sevī. Caur pirti, baznīcu, aikido vai ko šeit neminētu - pašai jāsaprot pēc izjūtām, kas ir/nav tavs.

Elektra  Aizej pie psihiatra, tas par brīvu.
Ja tiešām nav neviens ar ko no sirds izrunāties.

edding  Gaišreģi.
es tiešām apbrīnoju tos, kuri zina atbildi pat uz šo jautājumu. Uzmin, kas viņai par problēmu. Man piemēram nav ne jausmas, vai šī ar vīru sastrīdējusies, vai ir pieķerta, ka te reģistrējusies, vai grib kādā ekskursijā, vai jau visur bijusi, un domā, nu kur vēl lai aizbrauc, jeb elementāri pasūtīta na.... un domā, kur tas varētu būt, vai kurš no zināmajiem labāks.

psychobitch  uz PA, visi ceļi ved uz PA agri vai vēlu..

ALVASETE9  Komentāri pierāda, cik mēs patiesībā esam ļauni, nenovīdīgi mirkļos. Un tādi cilvēki paliek arvien vairāk, tad nebrīnās, ko dara jaunā paaudze viens ar otru atriebības dzīti.....varbūt laiks mainīties, kaut mazliet mums katram?

sieviete_1968  Vispār nav pie kā? Nav ne draugu,ne radu?
Nu gadās jau dzīvē visādi.
Tev daudz profilā intereses- Basketbols Dzeja Sapņi un astrālā pasaule
Komēdijas Teniss Citāds kino
Joga Grāmatu lasīšanas pulciņš Autostopošana
Volejbols Makšķerēšana Jaunākās filmas.
Tātad-kaut kur apmēram tur.

slieksnis  iesaku uz madeiru aizlaist, tur ir in teresanti, ja gribās piedzīvojumus, tad uz sardīniju Alghero, tur pāris kkm uz dienvidiem no pilsētas ir romas laika pazemes tuneļi, pa kuriem pastaigāt, tik skaties neapmaldies, nav tūrisma vieta , ja dosies uz ziemeļiem var aiziet paskatīt Neptūna alu, pusceļā līdz oficiālajai ieejai var redzēt sadrupušas vecas trepes, kāpjot pa viņām lejā var tikt līdz vecajai ieejai, bet nu tur striķi vajadzēs :D vai ailzlaid uz Maljorku, pa ziemeļu daļu pastaigā, ir tāda vieta kā Sa Colobra, feins kanjons , tak ir daudz kur doties, vajag tik gribēt :)

Karmensita  vai tad pirts ir ļauna???????

Pirtī, visus tur mūs izārstēs...

Berry  ja galīgi nav kur doties droši var iet nah...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu