Vai tas ir savdabīgs flirts?

Onkuļi un tantes vieni otrus sauc par veciem,resniem,ka smiltis birst,nestāv un t.t.Vieni otriem tik ļoti patīkat,ka nezinat kā savādāk izrādīt uzmanību?:D Un kuru kurus vairāk grib?Tantes onkuļus vai onkuļi tantes?Vai tomēr tie draņķa onkuļi tantes negrib,bet tikai jaunas meitenes.Un onkulim ir lielāka iespēja tikt pie meitenes,kā tantei pie puikas.:D

Edgars37  11:26

...uz oho.lv😉...😃!!!

jozolsen  Gribās , gribās un nevar -nesanāk..Žults nāk ārā apvienojumā ar nedabūšanas ietekmi uz psihi , nespējā pieņemt esošo realiti bezsperpektīvē ar tādu ´domāšanu´..
Ir jau tantukuki -cilvēki , kuri čurā uz diviem pirkstiem , kā vīrieši..
Varoši darošie dara , teorētiķi vāvuļo skaudainā žultībā

Skarlete  Tāds apburtais loks:

Domā dēļ nedabūšanas - nedabū dēļ domāšanas!

Kur izeja, jo gribās taču...??:))

jozolsen  Vēl jau to reālo varēšanu izvērtē...Paskaties pasē , spogulī un tad izvērtē savos nosacījumos..vai mērķtiecīgā pazemībā ,lai vispār kas būtu..
Kuram vīrietim tad vajag cilvēku ar olām un vēl lielīgi čurājot uz pirkstiem..žāģējot neapmietrinātībā uz visu..

riks086  Domāju, ka kritisko/negatīvo viedokļu paušana šejienes "dzimumkariņos" tomēr ir patiesas. Man, tāpat kā Mav´am, Torpedo un vēl citiem arī nepatīk, piemēram, resnas (piedodiet, korpulentas, apaļas vai kā tur vēl tagad politkorekti jāsaka) sievietes, bet es par viņām publiski nevaimanāju, nežēlojos, nenosodu. Kaut gan dažkārt, skatoties uz bildēm profilos, patiesi nodomāju - eh, ja šī sieviete "savāktu" savu ķermeni, piedomātu pie stila, būtu pat ļoti uzrunājama. Bet nav manā dabā ar padomiem bāzties, kad nelūdz, jo nav nepateicīgākas nodarbes kā "pasaules lāpīšana". Pietiek ar to, ka ikdienā pašam pie sevis jāpiestrādā un tas neattiecas tikai uz ķermeņa "dresūru"..... :))))))

AivarsN  Ребята! Давайте жить дружно!
Lasot tēmu,atcerējos šo klasisko teicienu no vecās multenes par miermīlīgo runci Leopoldu un diviem negantajiem pelēniem. Kādreiz multenes bija ļoti pamācošas un tur nevienu neslepkavoja. Kā būtu,ja mēs pamēģinātu vismaz vienu dienu neapsaukāties,bet izteikt pretējam dzimumam komplimentus? Pieklājības un labestības diena. Sliktāk taču nevienam no tā nekļūs? Kas zin,varbūt pat daži(as) tiek pie tik sen kārotā.😉

jozolsen  Kompilmentus var izteikt skaistām sievietēm un dāmām un tad tikai objektīvus , ne jau sievietei -cilvēkam ar olām , kuras žultaini cīnās par dominēšanu..

riks086  -> 13:35
Būtu es Tavs vada komandieris, nekāda ģenētika netraucētu.... :)))))) ...atceros, ka 1983.gada vasarā daži mani dienesta biedri pirmā pusotra mēneša laikā vidusjostas dabūja savilkt par kādiem 30-40 centimetriem... :))))))))))

Chris1986  Mēs visi esam primāti, tikai atšķirībā no citiem primātiem, kas savas jūtas un emocijas pauž dabiski, mēs visu laiku kko tēlojam, paši nesprazdami, aiz ko. Laikam, tā mums iepotēja mūsu vecāki, ka tā jadara un viņiem savuārt - viņējie. Gan jau, ka tas kkādīgi bija vajadzīgs evolūcijas procesā mūsu sugas izdzīvošanai. Tikai liela mīkla ir - kā tieši?

piparbecinja  Vispār jau minētie elementi tā viens pret otru izturas, jo pret viņiem tā ir izturējušies.

viridiana  Nē, tas nav flirts. Tās ir rupjības.
Izskatās, ka šejienes pamatkontingentam nav iespēju tikt ne pie kā, pat ne gumijas sievieti nopirkt, visa aldziņa aiziet komunālajos maksājumos. Bet kuru tas satrauc.

Jevpistinija  Kur nu flirts... Es teiktu - apdi#šana parastā. Kurš lielāks cūka, vairāk apdi#š. Tāpēc ka pašam vai pašai neiet, visi citi vainīgi un tāpēc slikti. Sen zināms, ka visas sievietes, kas "nedod", ir maukas!

MrJones  Nu,,.nekas jauns n iipashi mistisks tur nav...vnk., shitais ir DIRSHANAAS portals...kurshs kuru paarspees, ibio....jaasaka gan..ka paarsvaraa sievieteshu dzimums tas ,kurais turas vadiibaa...,jo reti kuram viirietim pietiktu pacietiibas veltiit laiku i uzmaniibas taadaam h*injaam...visas Aktiivaakaas nodirseejas ir SIEVIETES + veel pats nodirseejs Nr.1 ...par kura identitaati gruuti spriest...ne tur sieviete,..ne viirietis....kaut kas uz transiku velk...!

Viliendi  Nevajag strīdēties par nosacītām lietām....18 gadīgam arī 30 gadīgs ir onkulis vai tante.

Mildas_tante  Nu protams,ka flirts,onkuliņi tak rindā stāv lai tiktu Mildas tantes raženās pakaļas un nekāds tur ceuļīts netraucē.:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu