Riskēšu, kas mani te sagaida, bet uzrakstīšu

Vēlos dalīties pieredzē, pirms atstāju oho pavisam.
Vīrieši, vai arī jums nākas saskarties ar pilnīgu ignorēšanu un neatbildēšanu uz vēstulēm no sieviešu puses?
Sievietes, vai tiešām izskatos pēc tāda, ar kuru nav vērts iepazīties un pat paldies nepateikt par komplimentu? Laikam jau izskatos patiešam atbaidošs.
Bet varbūt manas vēstules nesasniedz galamērķi, kas maz ticams.

Hilduks  Jā....Nu kāpēc nav bildes?

Labrador  Iepaziishanaas portaalos vairumaa gadiijumu,apgrozaas sievietes,kuras savu prasiibu,rakstura deelj dziivee nevar atrast partneri,jo taada,kursh atbilstu vinju kriteerijiem,dabaa nemaz nav.Veel ir dalja,kuras savukaart,daba nav apveltiijusi ar pievilciigu aarieni.Bet visumaa mans noveerojums-Latvijaa aizvien vairaak ar dziivi,bet iipashi ar partneriem neapmierinaatu sievieshu.Esmu,piemeeram ticis izbraakjeets deelj auto izlaiduma gada,mobilaa telefona,kaa arii dziivesveida-dodo priekshroku normaali apmaksaatam darbam,nevis zaadziibaam un afeeraam.Un vairumaa gadiijumu-iepaziishanaas portaalu pasazhieres labaakajaa gadiijumaa ir viduveejiibas izskata,karjeras,rakstura zinjaa.Tikai nepamatoti augsts pashnoveerteejums un viedoklis,ka visam jaanotiek peec vinju praata.

fokapirmais  Da, labi. nav vērts .

Mavs  Pierodi - tāds ir vīrieša likten´s !
Gan reālajā dzīvē, gan virtuālajā pasaulē :D

Tās, kas pašas uzraksta, gandrīz ar 100% garantiju ir vai nu vismaz 10 gadus par vecu, vai 10 kilogramus par smagu !

Pārējās jāmedī pašam ! Turklāt ņemot vērā, ka šobrīd šejienes kontingentu pamatā sastāda dzīves apbižotās vectantes, tad šajā saitā konkurence uz "normālajām" ir augsta. Ja vari "pavilkt" - medī labāk ārpusē ! :)

ne_meklejumos  Pati nerakstu un anketas nepētu, bet atbildu uz pirmo vēstuli vienmēr. Ja saturs nepatīk, bloķēju.

Chris1986  Jā, ja rakstīsi sievietēm 50+, tad atbilde gandrīz 100% garantēta. Un attiecīgi lejup pa vecuma skalu, atbildētaju procents samiezinās tiešā proporcijā

Discreta  Es laikam arī esmu atbaidoša, jo neviens neraksta un vērtēšanā maz balles dod. Iepazīsimies divi atbaidošie? :-)))

Chris1986  Discreta, nekas personisks, tik palasījos anketu:
45 gadi, Rīga (principā ar to jau pietiktu, lai nerakstītu), tālāk:
Bērni Ir trīs bērni, dzīvo ar mani, nākotnē bērnus nevēlos
Par sevi domā Bērni ir, draudzenes ir. Gribu vīru ar privātmāju un vācu aitu suni
Bez kometāriem .. :D

Persona_N  Jāatgūstas no apmulsuma - pati daiļā Gunitaa mani uzrunājusi!

Kaut kādā ziņā tiešām esmu "nāvīgi pareizs". Es neatļaujos ne no šā, ne tā pārtraukt normālu, parastu saraksti. Es atbildu arī uz smaidiņiem vai tantukiem, kas uzdirš kaut ko personīgi. Nu jā, pieredzes saņemt vēstules - "cau nokniebsimies" - man nav, bet droši vien atbildētu arī uz tādu :)

Par iekšējā skaistuma meklējumiem. Mana pieeja citiem diez vai noderēs, jo es te nemeklēju ne sievu, ne mīļāko, ne mīļoto, ne iekšējo skaistumu. Ar piebildi, ka tādu iespēju tomēr neizslēdzu. Es mēdzu sarakstīties gan ar 22, gan 50+ gadus veciem cilvēkiem. Svarā no 50 līdz 100+. Neprecētas un precētas. Un ļoti liela daļa ir ar tukšām anketām un bez bildēm. Protams, ja nav norādīts svars, es nojaušu, ka tur ir kādi vismaz 15-20 kg liekā svara, bet tas man netraucē komunikācijai.

edmunds  atbildes truukums arii ir pietiekosi saprotama atbilde. :D
paarfraazeejot var teikt: ar varu miiljsh nekljuusi.

uusins  Es Tavā vietā tā nedarītu :) Šeit nav garlaicīgi. Pie kam, pat kāds galīgi nīgrs un sabozies zvērināts citunīdējs, spējīgs PA atstāt kādu vērtīgu vērojumu. Jāprot tik atsijāt graudus no pelavām.
Ja neesi iekļuvis pareizajā "gaumes ielejā", Tev var neatbildēt. Arī es tā esmu darījis :)
Noformulē, ko patiesībā vēlies satikt. Tā būs vienkāršāk. Pašam klārāka bilde būs.
Šeit, sarunājoties labi pavadīju laiku. Līdz - tur ārā - satiku savu Sievieti :)

"Ja Tava Laime vēl nav atnākusi, tad tā ir ļoti liela un spēj pārvietoties tikai ļoti lēnām!" :)

meitenepasaka  Laikam virtuālās komunikācijas pasākumam jāpieiet vieglāk, ja ir vēlēšanās var komunicēt, ja nav - labāk pārtraukt nevis pieklājības pēc stiept kaut ko garumā. Sarakstoties jau apmēram ir skaidra lietu kārtība un uzstādījumos, pieredze un attieksme. Cemmēties vispār ir bezjēdzīgi, jo mēs jau neredzam situāciju, kura norisinās vada/ ekrāna otrā galā.

Discreta  Krisiņ, tu vēl jauns un dumjš. Es tev par to piedodu. Bet tuvredzība gan nav ārstējama, diemžēl...

Skarlete  Jā, te vajag stiprus nervus!:))
Piem.
Komplimentu te uztver - ko Tev no manis vajag!?;))

Edgars37  ...oho tamdel gan atstat nevajag, raksti tik drosi talak un, galvenais, nesatraucies - ko par mani padomas utml...galvenais, par sevi labas domas esi tu pats;)

mirga  Pirmkārt- kā lai zina vai esi atbaidošs vai kā citādi? Bildes tad nav.
Otrkārt- nezinu kāpēc citas neatbild. Vai necienīgi , bravūrīgi uzrunā/ ja mani kāds pieklājīgi uzrunā, tad pieklājīgi atbildu. ja nepatīk, tad zolīdi uzrakstu, atsaku tālākai sarakstei.
Treškārt- daudzas varbūt Tu vēl neesi uzrunājis.

jurks  Ak tas oho ir viena neparasta vieta kur sākumā tiec apburts ar tik bezgalīgi jaukām cerībām, bet brīdi vēlāk jau ar salauztu sirdi esi ieskatījies skaudrai realitātei tieši acīs!! Nežēlīga tā virtuālā sapņu fabrika!!

neko  Tu tiec skaidrībā ar sevi - gribi palikt anonīms (spriežot pēc anketas) vai tomēr vēlies iepazīties. Abas lietas vienlaikus nesanāks.

Cerinju_Peeteris  mnprt nau taada pienaakuma atbildeet uz veestuleem :D [iznjemot protams ja raxta valsts [VID, prokuratuura etc.]]

puuuka  Neķer kreņķi,ne jau tikai šeit cilvēki iepazīstās un ir laimīgi,tu noteikti atradīsi tādu,kurai nevajadzēs tavus anketas datus,vidējo izpeļņu mēnesī un Alēnu Delonu,kas smaida no profila bildes.Nenokar degunu,veiksmītes tev:)Un atceries vislabāk iepazīt cilvēku var komunicējot reālā dzīvē,ne jau netā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu