Iemesls brīvo vīriešu naidam pret sievietēm?

Pēc novērojumiem šeit slikti izsakās par sievietēm vīrieši, kuri ir bez tām vai šķīrušies, saprotams slikta pieredze, bet kāda tieši - jūsuprāt, kā jūs domājiet, ko pārdzīvojis ir šāds vīrietis un vai viņš vēl spēs mainīt savus uzskatus, kļūt laimīgs savā dzīvē vai arī tāds paliks vientuļš?

Vanesa15  Ko pārdzīvojis iepriekš? Visticamāk salauztu sirdi ar lielām sāpēm. Un tāpēc sevī nocietinās un nelaiž vairs nevienu klāt, lai atkal nesāp.
Iespējams ir, bet tur pretī vajadzīga liela pacietība, un patiesa mīloša sieviete ar labiem nodomiem. Tad arī ezis līdīs ārā no čaumalas. Bet ne uzreiz.

Bazhix  Nosaukums nav pareizs. Pareizi būtu "Iemesls DAŽU brīvo vīriešu naidam pret sievietēm?". Varu derēt, ka 99% vīriešiem ir visnotaļ veselīga un jauka attieksme pret sievietēm.. :)
Tas, ka Tu pievērs uzmanību tieši šiem DAŽIEM vīriešiem, nav PA jautājums, bet jautājums psihologam :)

Viliendi  Pēc labas pieredzes viņš uzskatus mainīs:).

shining  Apzinos, ka mans viedoklis arī tiks uztverts kā naids, tomēr, ar tik "nedraudzīgu" attieksmi un pārliecību par pretējo dzimumu, grūti iedomāties pozitīvu iznākumu. Bet, nu, brīnumi notiek.. un, kaut kad otrā Jēzus atnākšana arī tiek solīta.

jozolsen  Glupa raksta apgalvojumos un ne´domā´ par saviem vārdiem...Daudzām iestādēm ir filtrācijas programmas...,kuros meklē pēc rakstītājiem vārdiem..Gan jau tur vārds ´naids´arī ir..

Deisa  Vispārināšana. Nav vīriešu, kas necieš visas sievietes. Ir vīrieši, kas sievietes neciena, taču arī tādiem būs pa kādai, piemēram, māte, ko ciena. Un tad te kāds tāds cieņas apdalītais ienāk vispārinot savu attieksmi pret sievietēm un viņš pats tiek vispārināts ar visu savu dzimumu. Skumji, garlaicīgi. Būtu labāk runājuši par pozitīvo un ierosinājumiem.

Nensi10  Nekādu naidu pret sevi nekad neesmu izjutusi, bet par citu pieredzēm nezinu.
Tādēļ uzskatu, ka šādi uzdots vispārināts jaut. ir nekorekts un neattaisnots vēl pašā saknē.

Labrador  Latvijaa,kur ir totaali matriarhaala,feministiska sabiedriiba,vairums viirieshu ir pielaagojushies sievieshu uzspiestajam dziivesveida un moraales modelim un to uzskata par pashsaprotamu.Tas ir viirieshu tips,kuri nespeej buut vieni.Kopdziivee pienjemtais finansu modelis-sievietes nauda ir tikai vinjas nauda,viiriesha nauda ir visas gjimenes budzhets,ko kontrolee sieviete.Turklaat tam ir jaabuut iespaidiigam.Agraak zinaaju itkaa veiksmiigus 30-gadniekus karjera,pietiekoshs atalgojums,maajoklis,auto,iekraajumi,hobiji.Bet,kad vinja dziivee ienaak sieviete,maajoklis tiek paarrakstiits uz vinju,atdota visa alga,par hobijiem tiek aizmirsts.Viirietis sevi norok.Visu savu energjiju un resursus velta sievietei.Tachu vienalga galu galaa tiek izbraakjeets un norakstiits.Neteikshu,ka ieniistu sievietes,kaa sugu,vienkaarshi,konstateejot faktus,izdaru secinaajumus,ka tas taa ir.Un pie taa,ka sievietes viirieshus uztver,kaa izmantojamus un peec tam izmetamus resursus,pashi viirieshi liidzvainiigi.Zinu vairaakus gadiijumus-zeltenei izdevaas appreceeties ar turiigu rietumeiropieti.Tikai ieprieksh netika njemts veeraa fakts,ka aiz inteligjentaa skandinaava fasaades,pirmkaart ir viirietis ar speeciigu raksturu un gribasspeeku,kursh apzinaas savu veertiibu,kaa arii ir pietiekoshi gudrs,lai saprastu,kaapeec kaada austrumeiropiete vinju iekaarojusi.Presee uzpeld kaisliibas par Dzelmes un Maligina lauliibaam.Miniet,kaada buutu dzelmes reakcija,ja tas bankjieris peekshnji tiktu saukts pie kriminaalatbildiibas,ar izrietoshaam sekaam-bargu sodu un konfiskaaciju!?

adrians1973  kāds naids pret sievieti var būt?nepatika un tam līdzīgi jā,bet ne naids.un nevajag spries visu pēc vienas vai viena.saprotams ka katra atšķirīgas situācijas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu