Ko brīvās sievietes tā nemīl vīriešus?

Daudzas sievietes slikti izsakās par vīriešiem.Ir augstprātīgas,uz vēstulēm neatbild,vnk nekaunīgi IGNORĒ.Ka vīrieši,kā manām no kādas iepriekšējās tēmas pat zaudē pašapziņu,cerību,jūtas pat neriktīgi,ka aiz izmisuma pat grib izdzēsties.Sievietes,ko stumjat vīriešus izmisumā.Mēs taču nēsam vainīgi,ka pirms tam esat izvēlējušās neliešus.Vai tad tāpēc jāatriebjas visiem vīriešiem?Kad sāksiet mīlēt un cienīt vīriešus,Kundzes?:):):)

Araabs  Tāpēc jau ir brīvas,ka neviens neņem.Tad nu viņām par to baigā škrobe.Nu to ko viņas pašas čivina,nav jāņem galvā:))

psychobitch  es atbildēšu uz šo jautājumu nevienu neaizskarot, tikai došu padomu, pareizāk sakot padomu jums sniegs vīrietis, kuram ir līdzās sieviete par kuru varat tikai sapņot, tad lūk, trīs priekšnosacījumi, lai jūs iemīlētu sieviete(s) :
1. attiekties pret viņām, kā pret princesēm,
2. vienmēr viņas smīdināt,
3. guļamistabā izcili veikt savus vīrieša pienākumus...
ja vēlaties to dzirdēt no vīrieša, tad lūdzu ieskatieties 1.kanāla raidījumā "Lai runā!"(pust govoryat 20.10.2016. turpinājums - dejo visi!)
tie ir vareni priekšnoteikumi veiksmes noslēpumam un ja tu spēj izpildīt visus šos nosacījumus, tad tu esi uzvarējis(c)

Gunitaa  runci51 -jūtams, ka Tu iepretī "stulbajām" oho sievietēm uzskati sevi par baigi gudru un citādi vērtīgu, man tikai jautājums, -tad kāpēc pa tiem daudzajiem portāliem nevari atrast sev dzīves draudzeni un kāpēc esi viens?? Laikam jau ir slēptie defekti. :))

BlackPantera  Nezinu kā brīvās, bet aizņemtās mīl. Piemēram, es. Tikai ne daudzskaitlī, bet vienu. Savējo, kurš kā reiz, sastapts šeit.

Labrador  Sievietes zemapzinjaa izveidojushas noteikta tipa teelu,kaadam,peec vinju domaam,jaabuut viirietim.Pirmais noteikums-no viiriesha tiek prasiita pilniiga bezierunu pakljaushanaas.Latvijaa tam pakljaaviigajam , turklaat , jaabuut korumpeetam,begemotveidiigam iereednim ar putekljusuuceeja instinktu. Klasiskais viirietis Latvijaa vairumaa gadiijumu sievieteem nemaz neder. Paveeroju kopdziivee esoshos paarus - tur visu nosaka sieviete,bet viirelis lec no bikseem arraa,iztopot cacas kapriizeem.Bet tikliidz vairs nav speejiigs vai negrib iztapt,notiek paara shkjirshanaas un sieviete meklee un visai aatri atrod naakamo eezeliiti,bet viirelis iedzer,itkaa meklee un savu likteni izsuudz oho.

selnija_  Kā ta ne? Mīlam un ļoti mīlam!:)) Uz vēstulēm neatbildam tad, kad tās ir tik daudz, ka jāšķiro: kam atbildēt un kam ne.

Labrador  Vairumaa gadiijumu sievietes neieredz un pat ieniist viirieshus,kuri kautkaadaa zinjaa neatbilst vinju zemapzinjaa radiitajiem kriteerijiem.Uzskatu,ka viirieshiem uz to buutu daudz vienaldziigaak jaareagjee.Man,piemeeram,vienalga,ka kaada resna,neizgliitota eedniicas trauku mazgaataaja sevi uzskata par Monako princesi un kautko neieredz vai ieniist.

psychobitch  ja būtu vienalga, jūsu reakcija būtu savādāka, tas arī attiecas uz pārējiem sieviešu nīdējiem, īlenu maisā nenoslēpsi, ir un paliek tā jūsu vājākā vieta un pie mazākās provokācijas jūs paši sevi nododat, un ar esošo, nemainīgo reakciju pasludiniet - es esmu neveiksminieks pie sievietēm!

jozolsen  Kad ,it kā vīrietis, ņemas ar to mīlestības vārda apsūukāšanu kā bābis , zosāda metas..
Un raksta apgalvojuma formās , kā īsts bābis..
Vīriešiem intereše seksis un tad pārējais,,Sievietēm pārējais un tad varbūt sekssis..
Ko katrs vīrietis SPĒJ sabīdīt tā ir viņa varēšana..Un savā nemākuligajā nevarēšanā nav ko vainot pretējo dzimum..

Viliendi  Tas mazliet ir jūtams ,ka pie savas ne pārāk veiksmīgās dzīves (neveiksmēm attiecībās )tiek vainots pretējais dzimums!:)

neko  Bet esi tak saprotošs; viņa viena, vīriešu daudz. Kā tur lai paspēj visus brīvos mīlēt:)

Araabs  Jautājums jānostāda pareizi.Kāpēc dažus vīriešus brīvās sievietes nemīl,un kāpēc citiem viņas līp klāt kā mušas?

Pvilks  Kāpēc nemīl, nu vienkārši daļa vīriešu ir tikai traucēklis viņu perfektajā pasaulītē

Chris1986  Nu, tas tak dabiski, ka nemīl. Suns ar kaķi tak ar nemīl viens otru un par to neviens nebrīnās. Kas tad būtu citāds vīriešu un sieviešu gadījumā?

111zaagis111  Savādi, no kurienes tāda informācija ? Man liekas ka mīl un grib par daudz. Apvainojas i kad izliecies nesaprotam mājienus ar slotu par randiņu un seksu.

jadore  Mīlam un cienam, bet mīlestība mēdz būt dažāda. Kāda mīlestība atkarīgs no vīrieša.

wildangel  He, konkrēta neveiksminieka tekstiņš. Ne jau vīriešus nemīl, bet tevi nemīl. Sievietes intuīciju neapmānīt, pa gabalu jūtams ņergonisms.
Piekrītu jozelsonam - katram savas varēšanas sievietes iegūšanas jomā. Ja tādas nav, tava problēma, nevis sievietes! Nav ko ņerkstēt.

Deisa  Nu ir te vairāki vīrieši, kuriem noteikti neviena viņa rakstītā pirmā vēstule nav palikusi neatbildēta. Un ne tikai. Viņiem pat dāmas purmās raksta. Katram nemīlētajam derētu pajautāt - kāpēc viņiem atbild? /vārdos nesauks, bet tāpat jau uzreiz pāris katrai dāmai būs padomā./

av2  kaapeec taads...izmisums teXtaa? Priecaajies, ka Tevis neveertiigaas neatbild.Iisteniibaa...satiksi isto , viss buus super ok.
Ta taads...teeniissu izmisums skan te. Ibj, pasaulee ir miljoniem sieviessu.

Labrador  Ir daudz sievieshu,kuras deelj sava rakstura un prasiibaam palikushas vienas,bet laika zobs paveicis savu.Taadas ir neapmierinaatas ar dziivi,neieredz preteejo dzimumu,kaa sugu,neieredz laimiigus paarus un nereti patalogjiski ieniist jaunaakas,pievilciigaakas sievietes.Taadas nereti ir visai rafineetas,tendeetas jaukties in bojaat normaalas attieciibas.Taadaam sagaadaa baudu sveshas nelaimes.Peec tekstiem juutams,ka taadas,ja vien vareetu,ar lielaako prieku citiem ciankaaliju kafijai pievienotu.Presee,TV nereti uzpeld info par sadistiskaam aukleem.Taas ir tieshi shis sievieshu tips.

still_nevainiigs  Tas tāpēc, ka sievietes iedomājas no sevis nezin ko. Dzīvo pa mākoņiem un uzstāda grūti izpildāmas prasības, bet tajā pašā laikā no pašām nekā nav. Viņas domā, ka neatbildēšana uz vēstulēm vai atraidīšana padarīs viņas labākas un ka būs simtiem citas, labākas iespējas. Droši vien iztēlojas, ka rindā stāv simtiem vīriešu. Tāda iespēja, ka vīriešiem var būt kādas prasības, nemaz netiek izskatīta. Tā kā ar sievietēm iet ļoti grūti, ne vienu reizi vien ir bijusi doma par izdzēšanos. Te jau pat vienkāršu seksa partneri nevar atrast, kur nu vēl kaut ko vairāk.

Labrador  Var piekrist nevainiigajam.Daudzas apgalvo,ka Latvijaa pilns ar iepaziities griboshiem,briiviem miljonaariem,kuri izskataas liidziigi Holivudas zvaigzneem un turklaat ar pakljaaviigu raksturu))).Un taa domaa agraak oho randinjos sastaptaas pasazhieres,kuras labaakajaa gadiijumaa bija stipras viduveejiibas,bet ar paarspiileetu pashnoveerteejumu un nereaalaam prasiibaam pret partneri,deelj kaa izjukushas ieprieksheejaas attieciibas un jaunas neveidojas.Daudzkaart esmu mineejis-ljoti daudzas apgalvo,ka taalos lauku pagastos esot nebijushas iespeejas uzsaakt un attiistiit biznesu,kaa arii sevi pilnveidot,tikai viirieshiem truukstot uznjeemiibas...Un pienaak 40,piekrishanas aizvien mazaak un tas rada ne tikai neapmierinaatiibu,bet arii skaudiibu.Un skaudiiba,kaa zinaams paarveershas naidaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu