Kotletes

Lasot atbildes uz jautājumiem ļoti bieži vīrieši piemin kotletes,vai tiešām tās ir tik ļoti svarīga vīriešu ēdiena sastāvdaļa???

Edgars37  ...pamegini kadreiz izjust to sajutu, kada ir pec steika apesanas un tad apjegsi visas kotlesu prieksrocibas;)!!!

Vilkabele13  DDD nu.. bērns, tur ju tā lieta, ka kuņģītim nav zobiņu... ir tikai mutītei...:)

Drole  >Vanesa Vispaar jau "klasika" bija 2a+m; kotletes peec tam

http://forums.delfi.lv/read.php?f=102&i=444286&t=444286

AivarsN  Steiks ir tikai steiks,tāpat kā karbonāde. Kotlešu daudzveidībai nav ierobežojuma. Tās var būt gan gaļas,gan veģetārās,tāpēc pielāgojamas katram vīrietim. Katrai saimniecei tās noteikti sanāks savādākas,atkarībā no izdomas,no slepenās piedevas un garšvielām. Bet visgardākās vīrietim būs tās kotletes,kuras viņa mīļotā sieviete viņam gatavojusi ar mīlestību.

Tinte  10.54---Vecais labais delfi forums..žĕl, ka nomira ne savā nāvē. Un štrunts par kotletēm, bet Mirdziņa gan bija "chto to s chem to"!
Par tĕmu: jā, kotletes ir klasika.

Vilkabele13  tinte - jā.. nu kāpēc vienmēr nomirst visas labās lietas?

av2  svariigi, un nesvariigi....reizee. Miilossai sievietei buutu jaamaak arii taa gatavosana, bet ja sieviete saak "kaccaat pravas", jo redz, taisot eest, mazgaajot zekkes utt, tad gan , ej dillees !

bargaakundze  vilkābele, tāpēc, ka viss pāriet un ""arī tas pāries"".( Zālamans)

Deisa  Katrai paaudzei un kultūras piederībai savs - amerikāņiem - pīrāgs, ohoiešiem - kotļetas /uzreiz iedomājas kādu īpaši attapīgo darām ar kotleti to pašu, ko filmā darīja ar pīrāgu/.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu