Ka vienai ir, tad visām tādu vajag..

Nu, kāpēc ir tā: kad viena ir vīrietī saskatījusi ko foršu, tā visām tādu vajag. Savukārt, atliek pašķirties, kad atkal jau tiec nonievāts un neesi nevienai tā īsti vairs kādu laiku vajadzīgs? Iespējams, ar sievietēm mainītās lomās ir līdzīgi..

straujaa  nē,nē...šitā vispārināt nevajag - ir tādi, kam no tā bail...bet viņi jau nezina ko zaudē :)

uusins  Bet vispār tas ir bara instinkts. Viens visām var derēt... tikai korķis vīna pudelēm :)

jozolsen  Klasika..Savu vīrieti vienmēr salīdzinot ar citiem ,viņam uzsver par tā cita labumiem..Pēteris dara to , Miķelis to ,Anniņai štucers to..Un sanāk ka vienā vajag 4 vīriešus! Un kur tad vēl SKAUDĪBA!
Muļķis tas vīrietis ,kurš cenšas izpildīt sievietes iegribas..Jo tas ir nebeidzamais bezdibenis..

shining  [13:44] un urīns jau šļācas ārā pa ausīm.

jozolsen  Sieviete mainītās lomās..Tas ir ar pautiem smadzenēs un darbībā?Kā hiēnām -mātītēm izveidojas falšais lils fals -dominēšanas apliecinājums..

saagga  Gertrūdei ir ļoti liela patiesības izpratne.

AivarsN  Tāpat kā bērniem. Ja viens paņems rotaļlietu,tad citiem arī tūlīt vajag tieši to pašu.

VECA_PIEPE  A kaada velna peec man vecis, kursh nevienai vairs ta i nahren nav vajadziigs?,...ta man i pat nebuutu ar ko drushkaam palieliities. Lai nu ko, bet to gan es nespeetu paardziivot!

_Krasula_  Apkārt ir ļoti daudz "aizņemtu" vīriešu gan juridiski, gan faktiski. Noteiktā vecuma grupā viņu ir pat krietni vairāk nekā brīvo. Vai nepieejamība, aizliegtais auglis šī fakta dēļ viņus automātiski dara interesantus? Noteikti nē. Jāa, iespējams, ka starp viņiem ir vairāk interesantu personību nekā starp brīvajiem. Bet iespējams, ka ir arī vīrieši, kuri spēj kļūt par kripatiņu pievilcīgāki tikai attiecībās esot.

limonija  Mani mācīja, ka nav labi ņemt neko tādu, kas jau pieder citam...Pie šāda principa arī turos joprojām - visās lietās.

AivarsN  Ja visi pieturētos pie tādiem principiem kā Limonija,mēs dzīvotu Paradīzē.

neko  Velsu sazvērestības teoriju te izdomājuši, bara instinkti utt.
Viss ir daudz vienkāršāk; ja vīrietis ir pievilcīgs pretējā dzimuma acīs tad to pamana visas (nu vai vismaz vairums), ja nav tad arī to redz visi.
Nemēdz būt vīrieši (un arī sievietes) kurā foršo saskata tikai vienai persona; ja patīk tad uzreiz daudzām/daudziem jo ir tas foršais, ja neskata - tad nav tā foršā, nu vismaz dotajā brīdī nav.

Kāpēc parasti pēc šķiršanas nevieni neesi vajadzīgs? Nu visticamāk dēļ šķiršanās negācijām - kad viņas pāriet atkal kļūsti pievilcīgs.

lasminaxxl  Aivar - dari tā kā Limonija saka un Tu noteikti nonāksi Paradīzē !

Taira  negatīvais atstāj pēdas gan uzvedībā, gan izskatā, ar laiku var gan pāriet vai arī pastiprināties

AivarsN  Lāsmiņ,ar Tevi jau tepat uz zemes būtu Paradīze.😉

Deisa  Atliek tikai pabrīnīties, kur Jūs sev apkārt tādu publiku atrodat - skaudīgu, nievājošu un bezpersonisku? Tur javno kaut kas ar pašu nav kārtībā, ja šitādi ļautiņi apkārt un attiecīgi secinājumi.

jozolsen  Ne jau vajag , bet GRIBĀS..jo pašas vispār nezina ko īsti..Nevajag jaukt šos jēdzienus

Diversija  Nu tad nešķiries un izmanto situāciju. Kur problēma?

Labrador  Preceejaas kaads pazinja-tukls,neviizhiigs,nekad nav iisti straadaajis,miileeja iedzert.Diedeleeja cigaretes.Peec tam visas vienbalsiigi duudoja,kaa tai jaunietei paveicies.Citas saaka zaagjeet saviem partneriem.Luuk,tam esot forshs raksturs un humora izjuuta.Vispaar esmu ieveerojis,ka daudzaam,smalkaam jaunaam sievieteem ir tukli,nereti pat miiklai liidziigi partneri,turklaat veel ar nekoptaam baardaam,tizlos shortos gjeerbushies,turklaat ljoti miil iedzert.Kad iedzer,tad rauj valjaa seklus jokus,atraugaajas,kaa arii velk uz dejoshanu.

nevissirkaizskatas  Pilnigs fufelis

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu