Vai enerģiskām dāmām ir lielākas iepējas?

Palasījos kādu no iepriekšējām tēmām.Kaut arī tā bija ar humora pieskaņu,bet ja nopietni.Ja visas dāmas būtu tik enerģiskas un pašas rakstītu,darītu,aplidotu.Tad nebūtu tik ilgi jāsēž vienām un izvēlētos dāma neviss vīrietis.Tagad daudzas izvēlās tikai no tiem kas paši uzraksta.Dāmas varbūt vajag mainīt stratēģiju un pašām ķerties vēršiem pie ragiem.:D

edding  Nu un ko ar tādu vārguli tālāk darīt? Ar diegiem nav aršana.
"ja cieši pa(r) tematu - tad lielākas iespējas būs jaunākajām un ne-resnajām !"/Mavericks/
Jaunajām nav vajadzības veciem večiem rakstīt, viņam pietiek piedāvājumu no jaunajiem. Ja nu vienīgi uz kādu neglītu sērdienīti vari cerēt.

piladzoga  iedzer enerģijas dzērienu un sāc lidot,vējš ir varens ..sanāks :DD

Mildas_tante  Enerģija ir vajadziga,jo kūtri te tie onkuliņi.Pavisam iesūnojuši.Stumdāmi,bakstāmi,nu Ņergas.

jozolsen  Kuram vīrietim tā enerģiskā kotlešu cepēja ar vibratoriem pašpietiekamībā vajadzīga?!!Lai iztiek ar kaķi un jaunām baterijām...Kamēr gribēšanā nedomās ar ko citu pakļāvībā piesaistīt vismaz kādu laiciņu.., nekas nemainīsies..Apvienot dominējošo cilvēku un sievieti , ar daudzajiem nosacījumiem , nav iespējams , lai vīrietis būtu blakus..

Discreta  Esmu mēģinājusi. Bezjēga. Kaut ķeksīša dēļ atbild tikai ārzemnieki. Letiņiem laipnība neko neizsaka. Skumji.

Chris1986  Kā teica dzīvā klasiķe Deisa par savu mašīnu - Pusstunda kauna un jau esmu darbā! :D
Tieši tas pats ir ar iepazīšanos. Cilvēkiem, neatkarīgi no dzimuma, ir neērti izkāpt no savas komforta zonas un saslapināt kājas, tēpēc labāk ir ar mieru gadu gadiem gaidīt, kad kkas notiks pēc viņu izdomātā scenārija

ne_meklejumos  Iekaro kungi, izvēlas dāmas. Tā tas ir bijis un tā tam būs būt.

IceLady  Lasu un brīnos kā zeme nes tādus sapuveņus ka mavs un jozolsens.

puuuka  Hmmm...es gan vārdu enerģisks saprotu bik savādāk...nu neko,tagad skaidrs ,kad enerģiskai ir jāraksta vēstules pirmajai...:)))

Gunitaa  Kāpēc Tu gribi, lai Tev visu pienes klāt uz paplātes!? Uzskatu, ka Chris1986 pareizi pateica, tas pēc varbūtības teorijas principa.... (C)
>cita Varu Tevi apgaismot, ka bumpastiks un chris1986 ir viena un tā pati persona, kurš sarunājas ne tikai ar citiem, bet arī pats ar sevi caur savām tēmām. :D

negribu8  Vispār esmu pietiekoši enerģiska attiecībās un protams pretī arī gribas sagaidīt ENERĢIJU.Bet ja kaut ko meklētu,laikam tomēr pirmā nerakstītu,lai gan nekad nesaki NEKAD.

Vaukskis  Noteikti !

Vanesa15  enerģiskām dāmām ir lielas iespējas savākt visādus mīkstos un nespējniekus, kas paši neprot cīnīties par to, ko grib.
Visos pirmssākumos vīrietis ir iekarotājs un sieviete pieņēmēja. Nobīdes no normas - sorry - paši vainīgi, veidojot ģimenes modeli, kur vīrs bailīgais rāpo pie ar mīklas rulli sagaidošas sievietes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu