Uz ko šeit var cerēt jaunās un smukās?

Iepazīties gribētāji vienmēr ir bijuši. Apskatot šajā saitā aktīvākos kadrus, lielākoties tomēr dominē pusmūža un uz augšu ļaudis. Kāda jūsuprāt būtu motivācija šeit atrasties jaunām, izglītotām un enerģiskām meitenēm? Vai viņas motivēs šeit uzturēties dzīves pieredzējušie onkuļi, kas novērtē viņu jaunību, bet, iespējams, ir vecāki par meiteņu papucīšiem? Vai viņas vairāk interesētu jaunie ērzelēni, kam dzimumdziņas vajadzība tā spiež, ka pat uzrakstīt ko sakarīgu ir grūti? Kādi vēl varianti atrodoties šeit? Palīdzēsim tak mūsu onkuļiem saprast, kā jaunietes motivēt iegriezties šeit biezākā slānī, lai vismaz babuļiem netraucē semuškas grauzt.

fargo  varu kļūdīties, bet vai tad jaunie neizmanto citas vietnes, programmas un kas jau nu tagad ir, es nezinu, telefonos kaut kādas randiņprogrammas? oho noveco līdz ar savu uzticīgo publiku - tb mums. man tas liekas dabiski da organiski. kaut gan, mazliet dīvaini ir iztēloties, kas būtu vēl pēc 30 gadiem, pensionārpīļu dīkis. :)
iedomajies, dažs viens ar otru būs cīnījies pa PA aš 20 un vairāk gadu. un 20 gadu slieksnis atrašanās oho.lv priekš manis pat nav tālu. strašna paliek no tādas domas vien, brrr

uusins  Es, patiesībā, brīnos, ka šādos portālos ir daudz jauno. Skaista ir jebkura. Ja vien pati to apzinās un spēj sevi pasniegt, pozitīvi, protams. Jaunie vairāk drasē apkārt, burzās tautās. Nav vēl tās Dzīves pieredzes. Vecajos neklausās. Un mācās, dazŗeiz, tikai, kad ir apdedzinājušies paši.
Ne vienmēr jaunais ērzelēns ir labāks par vecāku ērzeli vai pat ēzeli. Ne tās mākas, ne tās prasmes. Kvantitāte reti pārāka par kvalitāti :)
Un, beigu galā - vai Sievietes, jebkurā vecumā, pašas skaidri zina, ko viņas vēlas? ;)

Mavs  fargo - drīz OHO sāks dalīt medāļus : "Par 20 OHO pavadītiem gadiem", "Par 30 OHO pavadītiem gadiem" u.t.t. :D

saagga  Liepu lapu vainadziņu1

55555  Tās jauniņās šeit nebūtu ,ja vīrieši 60 gados viņas nemeklētu .

Labrador  Te visdriizaak tuvaak taisniibai Mavs un jozelsen.Daudzas 16-gadiigaas dziivee apsvilinaajushaas,sadziivojushas beernu,bet tas 16-gadiigais beerna teevs,kursh staadiijies priekshaa,kaa veiksminieks no Vollstritas,izraadiijaas nespeejiigs uztureet.Man arii pirms laika rakstiija jauniete-esot staavoklii,smagas probleemas,cer uz atbalstu un sapratni.Iespeejams,arii golddiggeres,jo vairumaa gadiijumu 50-gadiigiem onkulinjiem taa skanoshaa un chaukstoshaa ir ieveerojami vairaak,nekaa 15-gadiigiem.

ponytail_PA  Manā paziņu lokā ir diezgan daudz divdesmitgadnieku. Foršu, gudru, interesantu, smuku jauniešu. Un viņiem visiem ir Dzīve - gana interesanta, aizņemta, piepildīta. Un nevienam no viņiem nav ne laika, ne intereses čubināties pa šo pensionārpīļu dīķi(c). 😊 Kaut kā tie jaunieši sapazīstas dzīvē, risina citas problēmas un nelauza galvas par 40gadnieku un vecāku nelaimīgo nedienām. Meitenes neilgojas pēc apresnējušiem, vecuma plānprāta pirmās stadijas skartiem sapņotājiem, puišus neuzbudina "vanabī milfas". Tak nevajag tik briesmīgi sāpīgi uztvert to dabas gaitu - ja nenositas, tad jau jauns neviens nemirst. Bet mīlestības, preces un bērnu dzimšanas gan vajag jaunībā piedzīvot, nevis vecuma galā to lielo laimi meklēt.

saagga  Vairs jau jaunībā reti kas precas,ja nu tik bērniņš piesakas.

Monika1965  Nesaliju komentārus, bet mans viedoklis......jeb kura no mums, lai cik gadu būtu vēlamies plecu, vēlamies lai mūs sasilda, lai notrauc asaru no vaiga ar vārdiem.....mīļā, es zinu, ka viss būs labi un tas nemaz nav tik daudz prasīts.

negribu8  Uz ko cer?Nu laikam uz to pašu,uz ko vecās.Tikai viņas PA netusē,bet ta jau te vinas ir.Un vinam ari domaju ir savas problēmas.

Monika1965  šeit gadiem nav nekādas nozīmes

Labrador  Saliksim visu pa plauktinjiem.Ko veelas muusdieniiga,pragmatiska jauniete!?Vinjas vecuma jauneklji,ja vien nav attieciigo senchu sakaru,nodarbojas ar darba mekleeshanu,suuta CV,kur tos atfutbolee,jo prasa vismaz 30 gadu darba pieredzi.Protams,taadi jaunieshi arii censhas pieteelot,censhas radiit par sevi VIP iespaidu. Un pretstataa peedeejaa laika varonis-Juulijs Kruuminjsh,kursh var ar kaaju jebkur atspert durvis valjaa,vinjam visi ar Kjencha pazemiigo smiininju klanaas,gatavi izkalpoties.Vinjsh sleedz miljoniem veertus liigumus,var atljauties daudz luxuriigu lietu,no jebkuras kjezas vinja advokaati izpestiis,ja vajag ko svariigu nokaartot,vinjam atliek vien piezvaniit attieciigajiem cilveekiem.Vinja teiciens KNAB vadiitaajam-tagad tu buusi seetnieks liidz muuzha galam un sanjemsi 150 rublus ir visai tuvs realitaatei.Es te taa piemineeju Kruuminju.Bet ir veel bagaataaki,ietekmiigaaki onkulinji-kaa Donalds Tramps.Taatad atliek secinaat...

psychobitch  Vai tu traka palikusi!? izdali labāk tiem večiem gumijas lelles, ne jaunas meitenes nelaimē grūst, ja pašai būtu meita, tad arī tiem sakārņiem viņu uz paplātes pasniegtu? sievietes, attopaties, jaunās meitenes neviena nav vainīga, ka tie veči uz viņām nosiekalojusies skatās, jūs gribiet, lai viņas atkārto jūsu kļūdas?

spaarnu_meitene  zini, es tā aizdomājos, ka nemaz jau arī ne tikai jaunām un smukām ir šis jautājums uzdodams.

teikšu kā ir, palasīju es te vienu, otru vīrieša anketu, diskusijās paskatījos attieksmi pret dzīvi un cilvekiem un man radās pārdomas : da ko vispār var vai GRIB piedāvāt sievietei?! Jebkādā vecumā gan jaunai, gan vecai, gan vidējai.

un atbildot uz jautājumu - hmmm... 7 gadi vecāks, tas jau ir pie kategorijas "vecāks" ? netiku izjutusi, ka butu baigā vecuma starpība bijusi :)

Vanesa15  Jaunām gudrām izskatīgām nav jāvandās pa iepazīšanās portāliem, pašām dzīvē džeki līp kā mušas uz medu.
Te jau tāda humpalu bode vien ir

Labrador  Esmu ieveerojis-ir taada jaunu,gliitu sievieshu kategorija-darbadienaas darba laikaa shiveree pa bodeem,vizinaas daargos auto.Man radaas jautaajums-kaads tad vinju ienaakumu avots.Uz to kompetentiem cilveekiem bija gatava atbilde-onkulinji.

Nerons  Viņas šeit meklē viedos, finansiāli stabilos vīriešus! Nu bet tas tak pat aitām tā kā būtu jābūt skaidram!

chaachaa  Katrs cilvēks jau sev pievelk sev līdzīgos. Sievietēm tik vien anatomisks izņēmums ir tas, ka viņas pievelk visus, un jebko - galvenais, lai tik pasaka jā vajadzīgajā mirklī, gan gultā, gan interneta ārēs, gan citviet. Jā ir būtisks. Tas, ko cilvēks saraksta anketā, profilā, 95% gadījumu neiet kopā ar to, kas patiesībā ir aiz tā visa. Melošana un izlikšanās ir urrāaaa anonimitātes vienmērīgās pēc. Jaunas, izglītotas, enerģiskas (žēl ka vēl kaudzi superīpašību nepieliki) šeit var labāk nemaz neiegriezties, jo tāpat visi saskatīs to, kas lācītim vēderā. Izglītotība nedod birku gudrs, jaunība nedod birku skaists, iekārojams, enerģiskums nedod birku avantūrists.... bla bla bla.

Aivars50  Dzīvē tomēr dominē Mērfija likumi ! ...viens no tiem - Sliktās meitenes vienmēr tiek pie tiem vislabākajiem vīriem ! ...un tmll ... kāpēc tā ? Ja esi gudra - tad sapratīsi !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu