Meitenes,atcerēsimies jaunību.:)

Meitenes kam 40,50 un vairāk gadi,arī tagad esam jaunas un skaistas un esam pelnijušas tos labākos no tiem atrodamajiem onkuliņiem.Bet vai atceramies sevi 20 vai pat 30 gadus atpakaļ.Vai toreiz mūs piesaistīja veci sakārņi,kas par tētukiem varētu derēt?Man toreiz tādi griboši onkuliņi smīdināja,vai pat likās pretīgi. Ko no sevis iedomājušies,es tāda jauna,smuka un viņš tāds vecs un riebīgs domā ka viņam kas nospīdēs.Vai tad tagad ir savādaki uzskati un mūsdienu jaunulēm pēkšni sāka patikt vecie sakārņi?

salvis73  Man liekas ka PA,lielākā daļa jautājumu uzdevēju,rakstot savus jautājumus,intinktīvi un pashiem nepiefiksējot izkar mēli.Saberzē rokas un gaida,kas nu tagad būs :)

Monika1965  Man nebija laika lūrēt apkārt, man bija jāaudzina trīs bērni, es pat nespēju pamanīt to, ka kāds man pievērsa uzmanību, biju kā zirgs ar klapēm....tendēta tikai uz vīru, māju un bērniem, tagad tas ir sausais atlikums,,,,nav tur ko atcerēties.

jadore  Nu neinteresē vecāki, nekad nav interesējuši, maksimums + 5 gadi un tas jau vecumā pēc 50 ir stipri daudz. Redzot kā ir paziņām ar vecajiem vīriem, nedod Dievs.

limonija  Ak, netīk ne atcerēties, cik daudz foršu džeku toreiz izbrāķēju - cerībā, ka nāks vēl foršāki:D Vismaz šo kaiti jau jaunībā izslimoju - ne kā onkuliņi, kuriem šķiet, ka uz viņiem stāv bārbiju rinda - viena par otru krutākas;)
P.S. Bet Mildastantes neatlaidība man imponē - šķiet, ka ir pat neliels "paidagoģisks" efekts;)

Monika1965  Daudz dažādu viedokļu, bet nevajag runāt, ja nezini par ko runa....jeb kurš no mums kaut ko gaida, kaut arī kaut kur dziļi apzinās, ka nav vērts....

LaskovijMerzavec  Atkal viena izmet - Jus esat kamieļi!

Un pārējie sāk spriedelēt ir vai tomer nav kamieļi

pomerance  Mani nesaista stipri vecāki, arī agrāk nesaistīja, vecuma pigmentācija parādās bieži vien uzreiz pēc 50, nevaru iedomāties kaut kam tādam blakus gulēt, turklāt profesionālie sapņotāji, makaronu karinātāji, pareizāk, neveiksminieki po žizņi, jau pa tik daudzām gultām ir izvārtījušies, ka brrr, kapēc tagad tā ir parasta lieta, iespējams, tas, ka meitenes ir no nabadzīgām ģimenēm, bet jau ar bērniem un parādiem, strādāt, mācīties arī kaut kā negribas, tad nu tirgo miesu, vienīgo, kas ir, es nenosodu, katrs dara, kā grib, bet, ja ar manu bērnu tā notiktu, es raudātu un man būtu kauns.

Monika1965  redzi pomerance....stipriem vecākiem, kā ierasts ir labi bērni, izglītoti ar labiem darbiem un arī personīgajā dzīvē veiksminieki, tā kā viss tomēr nav bijis velti

negribu8  Mani tajā laika NEKAD nav interesejuši krietni vecāki vīrieši.Un ir bijis tā,ka viņu uzmanība un uzbāzība ir likusies pat pretīga.Arī tagad vecāki vīrieši man neinteresē un pat ne visi vienaudži liekas interesanti.Ir protams izņēmumi,kad var iepatikties arī krietni vecāks,ja viņš ir labi saglabajies,izturēts,interesants.Bet lielāko tiesu vīrieši paši sevi no malas neredz,bet sievietei izvirza nereālas prasības.Tad ja izvirza prasības,pašam arī būtu tām jāatbilst.Un nekad nevarēs sacensties iznesīgs miljonārs ar parastu santehniķi,kaut varbūt prasības viņiem varētu būt līdzīgas.

Geisha  Man vienmēr ir bijis interesanti ar sava vecuma vīriešiem. Pirms 30 gadiem biju mīlēta un pati vīru mīlēju līdz neprātam tāpēc man neviens cits vīrietis neinteresēja. Kalām nākotnes plānus un audzinājām bērnus. Onkuuliņi arī ir dažādi. Nav jau svarīgi cik viņam gadu svarīgi kā vīrietis sievieti mēģina ieinteresēt. Ja vīrietis vienīgais ko var uzrakstīt ka viņš grib minetu un patīk kunings tad var droši kātot tālāk.

Vinetta  Kad skolā gāju, interesēja pāris gadus vecāki, pēc ta tikai vienaudži, bet sākot no 35 g vecuma tikai jaunāki. Āmen.

Monika1965  Vinetta, pilnīgi piekr´tu, jo mūsu vecuma vīrieši ir veci arī savā sirdī, vai mēs arī gribam novecot?,,,,,es vel nē un tur visa tā būtība)))

kontrol_skupsts  Atcerejos ka viena mana darba kolegite kurai bija 22.gadi stastija,-ka vina tikko atbraukusi no Spanijas kur stradaja par istabeni bagata gimene,kad pavaicaju ,cik tad saimnieki bija veci?...sanemu atbildi,nu vini tadi cilveki stipri gados,kad jautaju,cik tas ir stipri gados?...skukis ne ar aci nepamirkskinot atbildeja-nu kadi 30-32...veci loti.:))

neonilla  Nevajag domāt, ka viņš vai viņa, nekad nav bijuši jauni un nekad nebūs veci. Katram vecumam savi prieki un rūpes ir bija un būs.

psychobitch  man pat tagad savos44 neinteresē veci sakārņi, neinteresē un viss...

Labrador  Autora-kas Tev ar tiem onkulinjiem!? Ko Tev atnjeemis Krishtopaanu Vilis vai Beerzinju Andzhs!?

kvarts  Nekad nesaki nekad, dzīve mēdz tādus kūleņus izmest, ka pēc tam vēl ilgi jābrīnās, kā tā sanācis....

Labrador  https://youtu.be/egoV2uO0Jn0

Vanesa15  Atkārtošos no citām tēmām, bet jaunībā vēmiens nāca, kad vecie sakārņi līmējās klāt, un nedod dies, vēl rokas palaida.

HOUSE  Nu ko jūs varat spriedelēt, normālu veču arī dzīvē ir ļoti maz un dažreiz tie šādos gados jau ir kapos, kur nu vēl šeit. No tām, kuras te izpauž savu bravūru, kaut cik nopietns vecis bēgs kā no smertuškas. Pačukstēšu, jums neviens nebūs gana labs, tādēļ, nebūsiet dzirdējušas, bet par nieka 3000 zaļajiem pastāv iespēja savu materiālu, pelnu veidā nosūtīt kosmosā!:)))

av2  nepaiet ne paaris dienas, kaa atkal ssii gadu starpiibas teema. Kaadai/kaadam...lloti ssappiigi paari nodariijusi kaada jaunaaka, vecaakaa utt. Bet neviens neiedomaajas, ka iisteniibaa taa nemaz nav. Reizeem vienkaarssi miilestiibas celli ir neizdibinaami.
Slims galvaa ir tas cilveeks, kurss divu cilveeku laimee saredz tikai gadu starpiibu. Pasargi vissus laimiigos paarus no taadiem skauggiem !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu