Vai sieviete var ietekmēt vīrieti un otrādi?

Vai iepazīstoties ar foršu dāmu kāds jefiņš varētu kļūt par foršu vīrieti?Un vai kāda plancka iepazīstoties ar foršu vīrieti varētu kļūt par foršu sievieti?Cik ļoti viens otru var ietekmēt?

jadore  Bieži attiecībās cilvēki uzplaukst. Ietekmē tad, ja ir griba ietekmēties. Ja cilvēks tendēts degradēties, tad otrs nepalīdzēs vai nu abi degradēsies, vai nu attiecības izjuks.

spaarnu_meitene  normālās attiecībās tas notiek pats no sevis, nemanāmi, bez spaidu darbiem. pārņemam otra izteicienus, pat žestus, viedokļus utt. kā arī ar to visu dalamies ar otru. nekas sarežģīts.

suzzy  Ja viens otru papildina, nav sanākt visādi.

jozolsen  VISAS dzīvo GRIBĒŠANAS ticībā , ka spēj mainīt vīrieti.. no pirmās iepazīšanās diens..´´Kā es muļķe to agrāk neredzēju´´,klasika..īslaicīgā izlikšanās ,lai sasniegtu kāroto..
Tā ar neko nav iemācījušās jau dzīvojot ar kaķI , nevis vīrieti..
Vīrietis ilglaicīgāk var pacensties šo to piebremzēt , tikai savu bērnu -mantinieku dēļ

Laimnese  Jefiņš paliek jefiņš un plancka ir plancka! Cilvēki nemainās!

inde_1970  Diemžēl mainīt nevar nevienu. Ja ir vēlēšanās un gribasspēks, cilvēks var strādāt ar sevi.

selestiina  Katram sava vieta - jefiņiem ar planckām sava smilšu kaste, bet foršajiem sava. VAI tam foršajam kurš pie planckas apsmērēsies, par planckas jefiņu tam būs būt atlikušo mūžu un ganīties iekš oho saita PA līdz pat mūža galam. /ļauni pasmīnu/

jozolsen  Var ,var tikai ..ar ļoti labu dažādu seksi , lai kādu BRĪDI uz citām nelūr..

Turmas  Ja jūs vēlaties kādu pārveidot, tad iegādājieties suni.

av2  var.Noteikti var.
Un, paskaidrossu, jo katraa cilvekaa ir divas dabas. Kaada ir aarpusee, ir atkariigs no taa , cik cilveeks ir...laimiigs savaa dziivee. Un biezzi (parastoi ) vien to laimes sajuutu var tikai radiit tas otras cilveecinnss.
Pat sseit, oHo, uzreiz var redzeet, kuram dziivee ir laimiite blakus, kuram nav.....

selestiina  nav runa par laimi, bet par planckīgumu

slieksnis  ko no lietaskoka vecaaki izteesa, tas arii ir, pats var varbuut biku piesliipet, bet pa lielam, ja gribees abi, tad abi mainiisies, ja negribees, tad fig izmainiisi

Labrador  Iepaziistoties un veidojot attieciibas , visdriizaak viirietis mainaas uz ne to labaako pusi.

Deisa  Ietekmēt var (ja grib ietekmēt un ja otrs grib ietekmēties), bet mainīt gan nevar. Var tik izmainīt, bet latviski to par krāpšanu sauc. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu