Uzzināju par krāpšanu.

Ar meiteni esmu pazīstams nesen.Man viņa nav vienaldzīga,laikam būšu ieķēries nopietni.Bet viņa man atzinās,ka mūsu pazīšanās laikā esot pāris reizes bijusi ar savu bijušo.Teica ka stipri nožēlo,ka vairāk tas neatkārtosies.Ka tikai es esmu vajadzīgs.Sajūta draņķīga,ja meitene ļoti patīk.Bet nu precējušies neesam,pazīstami nesen un pat sex mums nav bijis.Tad ko darīt.Piedot vai nepiedot.Kā varu būt drošs ka neatkārtosies?

trussardi  ...Tava meitene laikam ir ...vegetariete! Un tikai Tevis del reizem dzer Tavas asinis un nervus...ed!

Deisa  Izskatās, ka esi ielikts "draugu" plauktiņā. Viņai ar bijušo vēl neatrisinātas jūtas, labprāt ar kādu padalītos,izrunātos, bet īsti nav ar ko, jo tu gaidi kaut kādu piederību un saskati viņā to, ko vēlies redzēt savā izredzētajā, ne viņu pašu. Sakarīgs vīrišķis noskaidrotu, kas par saikni saista ar bijušo, ne pievērstos sava ego brūču laizīšanai.

raina1970  Lasīju vairākas reizes autora rakstīto, un tomēr ta arī nesapratu- kas īsti tur būtu jāpiedod....Satikušies ar meiteni- nesen( cik tas ir konkrēti- nedēļu, mēnesi, 2-3- mēnešus/vairāk/mazāk - nav minēts)... meitene - patīk, okay, labi( starp -patīk, nav vienaldzīga un - esmu pamatīgi ieķēries, tb- es mīlu šo cilvēku-- ir ļļļoooti liela atšķirība un tāls ceļs vēl ejams).. tālāk--acīmredzot nav skaidrības ne autoram pašam, kur nu vēl meitēnam - kas notiks tālāk-- satiksies, kamēr vienreiz nonāks līdz tam seksam, kas vēl šobrīd nav bijis, padzers pāris reizes kafiju un viss, centīsies viens otru iepazīt un tad redzēs- varbūt sanāk kas patiešām vērā ņemams..u.t.t.Tak nekas nav nedz definēts, nedz skaļi izpausts.. viens otram sobrīd viņi ir - nekas un saukt - nekā..par ko jācepās?

_pamparam_  tad tapēc, Jāni, viņa atcēla randiņus un neatbildēja uz zvaniem?

puuuka  priecājies,kad tev godīga meitene trāpijusies,pati visā atzīstās,vai tad labāk būtu,ja neko neteiktu,ja nožēlo...tas jau ir labi,bet piedot vai nē,tas viss tavās rokās:)

Rinkulis  Nav vērts sākt attiecības ar cilvēkiem, kam līdzi velkas neatrisinātie jautājumi no pagātnes, kas nav pielikuši punktu iepriekšējām pāru attiecībām. To vienkārši nevajag darīt - kaut vai lai cienītu sevi.
Kad tiksi ar sevi skaidrībā - lūdzu, tad arī kaut ko bīdi, bet šitā pārbīdīšanās no viena beņķa uz otru - nepaceļot pakaļu...nožēlojami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu