Kādās situācijas attiecībās uzturēt intrigu ir vērts?

..lai otrs nepierastu pie sajūtas, ka paralēli savām interesēm dzīvoju tikai dēļ viņas/-ņa uzmanības, bet gan ka uz pasaules noteikti ir vēl kāds, kurai/-am noteikti varētu būt (vai esmu) interesants/-ta

fargo  "Lady_super, tā domā par sevi pārliecinātas sievietes, kas spēj konkurēt, piem.tādas kā Tu,uc, bet sievietes, kuras nejūtas par sevi pārliecinātas, slēpj savus vīriešus pat no draudzeņu acīm,ka tikai nenoņem. Neapskaužu tādas."

tā ir dzīve kā tirgū - konkurēt pirkt un pārdod, mest acis uz svešu un nevilcināties nozagt, ja vien ir izdevība un vēlme. nav nevienam ne ar vienu jākonkurē. pati šī nostāja liecina par patērētāja uztveri. un tagad skarbi - ja sieva vai vīrs ir vien tikmēr vajadzīgs, kamēr ir konkurētspējīga prece, tad lai tāda persona triecas ratā pie tāda paša un laicīgi un lai nav izniekota dzīve ar šeftmani blakus.

Anitah  Man liekas, ka nav jāprimitivizē līdz konkurenstpējas kā preces līmenim (!), bet diemžēl. dzīvē IR konkurence, turklāt it visās jomās, sākot no darba, beidzot ar viriešu -sieviešu attiecībām, patīk mums tas vai nē. Un pati dzīve to parāda - ko līdz atslābsi vai nolaidīsies, zaudēsi gan darbu, gan attiecības, kurās ienāks CITI. Kas tad tas ir, ja ne konkurence ?

meitenepasaka  Intrigu ir vērts uzturēt, ja attiecības ir veidotas svētku svinēšanai, ekspresīvas, tā, lai paziņas siekalotos. Patiesās attiecības 2x padomās, lai otram neradītu momentus parprašanai.

AivarsN  Ģimene nav tirgus. Tad jau tik pat labi arī savus miesīgus bērnus,vai vecākus varētu pārdot,vai iemainīt pret citiem.

Sakta  Tad jau tik pat labi arī savus miesīgus bērnus,vai vecākus varētu pārdot,vai iemainīt pret citiem. (c)
Ne ar ko nesegta demagoģija un spekulācija, kas neizriet ne no viena (!!!) komenta šajā tēmā. Lēti.

jozolsen  Nu nevajag pierast , arī pie sajūtām..(vai maz apjēdz ko pati raksti tajās sajūtās)..
Paralēlās intereses , tas ir vēl kāds štuceris..
Uz pasaules (7 miljardi ,tavējā tāda ļoti milroskopiska) ,droši vien Turcijā, tur jau tādas ar atplestām rokā stāv un gaida vēl kāds ..kad interesanto apmaksāsi..

Vanesa15  AivarsN kā vienmēr man patīk tavi komentāri. Bet ne šai publikai. Ohos ir konkurence, jo gimenes vērtības te nepastāv. Te ir visīstākās badavārnas, kas pārkodīs rīkli par katru veiksmes stāstu.

AivarsN  Paldies,Vanesa15! Viss kārtībā. Maskas krīt un labi redzam,kurš ir kurā frontes pusē.😁

miers2  ir vērts uzturēt intrigu izjukušās attiecībās, kur sieviete domāja, ka labu seksiņu dabūs jebkad, bet gribēja sevi pārdot iespējami dārgāk - lai izčakarētu šo šmīzīti šad un tad :))

Shalom  Ja attiecībās jāsāk vērpt intrigas, tās jau vairs nav pilnvērtīgas attiecības un būtu jāizbeidz..

Deisa  Ja vīrietis ir sekls, tad viņam jādomā kā par sevi noturēt interesi, uzturēt intrigu utt. Taču vīrietim, kam vispusējas zināšanas vagu vagas smadzeņpodā izgrauzušas, par to jāpiedomā atsevišķi nebūs, viņš vienkārši ir interesants, jo var runāt, arī klausīties un diskutēt par daudz ko.

av2  tik lloti tipiski ir.....sievietes iedomaajas, ka ir "uz muuzzu" , un atslaabst pilniigi vissaa. Ne uz ielas, ne maajaas vairs neseko sev. Ar laiku arii sex tiek nolikts "pienaakumu sarakstaa´ un tad , kad, ibj kkems , tas viirs , saak meklleet iztruukstosso maajas, citur......tad sievietes paarveerssas fuurijaas, un katras dienas zaaggii. Bet kad paskataas veesturee, kurss tad saaka palikt....garlaiciigs, a? :(( Protams, var jau bllaut pretii, ka passi viiriessi ir tadi, un taadi bijussi. Bet, ticat man, kas lloti sexy, ar sexy izdomu apveltiitas sievietes tik vienkaaarssi nepamet, kaa .....garlaiciigaas. Taatad , padomaajaiet, vai ir veerts...palaist to liesminnu veejaa ?
Ja, viiriessi ir diezgan...primitiivi , savaa zinnaa. Jaa, juus sievietes to zinaat, un tik un taa......superforssu sex maakat paarveerst garlaiciibaa taaa, ka tiessaam.....nav ko piebilst.
Un , veel kas, ja kaada domaa, ka saakot laist pa kreisi, vinnai izdosies notureet viirieti, dzilli maldaas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu