Kuram kuru vairāk vajag?

Kas vairāk alkst attiecības?Sievietes vai vīrieši?Kam grūtāk paciest vientulību?

cita  Es alkstu, jo nemāku uzcept kotļetas... tāpēc esmu OHO... :)

Araabs  Kotletes cept, māju šrubēt un vešu gkudināt jāmāk,cit;adi augstāk par matrača statusu netiksi:))

cita  Araabs
Pareizi, vēl naudu pelnīt, bērnus audzināt, un vienmēr ideāli izskatīties - to Tu jau teici... un, kas tad jādara vīrietim...
Ne jau kotletēs vaina, bet mūsos pašos... un nav svarīgi, kurš to dara...

Labrador  Man jau liekas,ka vairumaa gadiijumu viirieshi no taa saucamaas vientuliibas vairaak baidaas.Daudzi , lai nebuutu vieni,gatavi dariit jebko,gatavi uz jebkuriem noteikumiem un gatavi izpildiiti jebkuras kapriizas cacas prasiibas. Shaubos,vai kaada sieviete veidotu attieciibas ar cacisku,prasiigu,kapriizu viireli!

Sanntana  Lasu un domāju, esmu laikam "izraktenis vai iemaldījusies"... Mīlestība pastāv ilgus gadus, tikai kvalitāte dažāda: kaisle, iemīlēšanās, ģimene, kopīgās rūpes bērni, tad bērni izaug un aiziet savās dzīvēs, un atkal ir divi un mīlestība un rūpes, uzmanība vienam pret otru, tikai tā jau ir citā kvalitātē.
Attiecības ar vīru bija bez maz 40 gadus, nomira negaidīti, sirds apstājās..., norīta aizveda mani uz darbu, pēc 20 min. ... vairs nebija. Jā , visu dzīvi nodzīvojam dialogā.

Attiecības ir vajadzīgas vienlīdz vīrietim gan sievietei, ir tikai viens, vai grib viens otru dzirdēt un atbalstīt, iet pretī un meklēt kompromisu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu