Uz ko cerēt?

Vienā tēmā izlasīju komentāru adresētu autorei.Nu bet padomā taču reāli ... Tavos-ta gados, ar diviem bērniem un lieko svaru ...
Uz ko tad tu cerēji ? :D c)Ko tas izsaka par komentētāju?Un uz ko tad var cerēt sievietes kam nav 20,ir liekais svars un bērni.

Gunitaa  "Sūdi būs tikai tad, kad krāns apvītīs" (C)
Vanesa15 - domā viņa 50+ jau pašreiz tur lejā kāds svaigs gurķītis karājas ??? :))

DanaL  Par komentātāju - izredžu šeit viņam ir gandrīz tikpat maz, cik reālajā dzīvē, jo šeit, virtuālajā vidē, visi labi slēptie skeleti paši lien ārā no skapja, jo komentētāji ir nosacīti anonīmi un viņiem šķiet, ka var beidzot "atrauties par pilnu klapi", ķengājoties par visu un visiem. Viņiem neķersies arī perfektās, jo ne visas ir tik dumjas, lai saistītos ar cilvēku, kuram pilns skapis ar skeletiem.

Kas attiecas uz augšminētajām sievietēm. Zinu dāmu, kurai 4 bērni, 2 gan jau pieauguši, veca mamma, liekā svara gan nav, bet ir šķība acs. Tad, lūk, -viņa no vīriešiem nespēj ne atkauties. Bet viens saimnieks Daugavpils pusē izteicās apmēram šādi: "Kaut šķība, kaut greiza, kaut kliba uz abām kājam, ka tik labs cilvēks un grib saimniekot". Es pat nerunāju par to "ka tik labi danco..."

riks086  Liekais svars patiesi neiekārdina. Bet gadiem kā tādiem nozīmes nav - svarīgi, kā viņa izskatās, kā domā, ko un kā dara. Divi bērni - skaidra liecība, ka sieviete kaut ko spēj un kaut ko paliekošu ir paveikusi savā dzīvē.... Tā ka apceres ievirze galīgi garām.

edding  Drši vien uz to pašu, uz ko cer vīrietis, kuram vairs nav 30, šķirta laulība, pamesti bērni un alimenti.

laukroze  šis nocitētais komenta autors, tak biku nojūdzies, un vēl viņu citēt!!! :(
šon delfos publicētas visas viņa mīļākās( VCP) visā krāšņumā..;)

jozolsen  Raima+++´´CERĪBA IR JĀNOSIT PIRMĀ ,LAI NEMAISĀS PA KĀJĀM....´´
Darītāji darbībā dzīvo dzīvi.. cēloņi , sekas , pamatojumi ,kopskats -pieredze , kura dod iespējas darīt realitātē..

av2  svars, ja nu tiessaam liels, ir tomeer koriggeejams. Beerni ir tikai pluss sievietei, ja vien taa nav liidz kaadiem tur 30 . Jo ja reiz nav beernu, tad buutu jaasak domat par vinnas....iipatneejiem tarakaniem galvaa , tikai sev vissu raksturinnu , vai...dabas klluudu, defektu.
Taatad, cereet vinai ir uz ko.Pat lloti daudz uz ko.

Deisa  Bērns ir tas, kas palīdz pieņemties prātā. Ja 2 bērni, tad jau 2reiz pieņēmusies prātā. Ja vēl ko, tad sev līdzvērtīgu vīrišķi, bet, ja nav, tad štruntīgāku arī nevajag. Tad jau labāk vienkārši cerēt. :)

av2  Jaa , Deisa, traapiiji preciizi , laikam jau ir pieredze :)
Tas beerns padara sievieti no...spindzeles , kam viss po-uj , par sievieti , domaajossu sievieti.Un uz zemes staavossu sievieti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu