Uz ko cerēt?

Uz ko cerēt vīrietim, kurš ir augumā 165, resnulis ar lieko svaru, uz galvas ar šinjonu, īpašumā laiva, bērni dzīvo pie bijušās sievas, izsakās par sievietēm nievājoši, dzer viskiju, esot izvēlīgs...?

VECA_PIEPE  ...vīrietim, kurš ir augumā 165, resnulis ar lieko svaru, uz galvas ar šinjonu, īpašumā laiva, bērni dzīvo pie bijušās sievas, izsakās par sievietēm nievājoši, dzer viskiju, esot izvēlīgs (c)...ir visas ceriibas uz smuku, jaunu, garkaajainu blondiini 175, 60, 90-60-120 gan seksam, gan izklaidei un arii kopdziivei,...ja vinjsh ir ljimonaars.
Vinja niku studijaa!

Anitah  Uz to, ka plauktā būs vismaz pasakas, ko palasīt un ticēt neticamajam.

Abbyy  Pat kkādā filmā tas resnulis ar ASTi atrada mīļoto ... Ja pašam kompleksi maini kko sevī, kaut mazliet un redzēsi, ka būs izmaiņas ":) bet, ja maini, tad uz visiem laikiem ;)

Deisa  Uz to, ka būs Amerikas prezidents.

Abbyy  Katram savs pašmērķis... Tev šķiet ir potenciāls uz narkodīleru prezidenta nu jau vairs ne-vakanto- vakanci... ir vērtīgāka dzīves piepildījuma sajūta;)

makinlijs72  uz galveno lomu romantiskā franču komēdijā.

Labrador  Pirms kaada laika zhurnaalaa Klubs bija publikaacija par regjionaalaa Lukoil bosa Haima Kogana kaazaam.Vinjsh iipashi neatshkjiiraas no autores mineetaa tipa,turklaat vinjam bija paari 60.Bet tas nebija shkjeerslis appreceet 22 gadiigu latvieshu blondiini.Draudzenes meiteni ljoti apskauda,ka taa paveicies.Diemzheel nu jau nelaikjis...

Taatad-laikam jau izskats,vecums un resnums nav svariigaakie kriteeriji.

limonija  Ja viņš ir miljardieris, tad var cerēt, ka kāda garkājaina blondīne šamo pataisīs par miljonāru;)

Deisa  Labrador - Kogans - tas tik tāds sīkumiņš. Tramps tak arī aprakstam atbilst. Vienīgi par augumu nezinu un bērniem, kur tie dzīvo. Bet laiva viņam noteikti ir, šinjons ar, par sievietēm, īpaši Hilariju, izsakās nievājoši un par viņa lieko svaru neviens nešaubās.

Edgars37  21:45
...dzive esu redzejis aprakstito pari, HK bija gana galants kungs, tas jaatzist, bet auguma vins tiesam dailavai bija lidz pupu apaksai😃😃😃!!!

svesiniece66  Cerība ir sapnis,visi cilvēki sapņo,tāpēc nav jāmet plinte krūmos.Svarīgākais nosacījums ir mīlēt sevi. Paskaties spogulī,ja tas ko tur ieraugi tevi apmierina tad viss kartībā.Katram šai pasaulē ir sava otra pusīte,tievam,apaļam,izskatīgam vai ne tik skaistam,atliek tikai paskatīties plašāk.Pozitīvs skats uz dzīvi cilvēkam ceļ pašcieņu. Iekšējais skaistums dod vairāk nekā ārējais izskats.Kad resnulis iemīlēsies, tad arī ar svaru tiks kartībā.

Labrador  Nepiekritiishu sveshiniecei-Latvijaa viirieshu reproduktiivajaa vecumaa ir vairaak,vienkaarshi dziivo iisaaku dziivesposmu.Jaunizceptajiem bagaatniekiem ir hareemi.Savukaart LV sievietes ir ljoti prasiigas un taam ne tikai videeji statistiskais,bet arii nodroshinaatais viirietis nav saistoshs.Aktuaali ir tikai 2-5 % no saskaabushaa sabiedriibas kreejuma.Kaa arii sievieshu moraali Latvijaa ir ljoti zema-praktiski visas uzskata,ka viirietim jaaieguust liidzeklji dziivei kriminaalaa celjaa-viscieniijamaak ir buut korumpeetai amatpersonai-piemeeram prokuroram. Tas spilgti veerojams apkaarteejos-vairums ir shkjiirushies ,jo nav atbildushi sievietes prasiibaam un sievietes atrodas kvalitatiivaaka partnera,kursh atbilst vinjas prasiibaam,mekleejumos. Kaa arii ap 25% LV sievieshu ir izveidojushas attieciibas ar aarzemniekiem.Taa kaa Latvijaa reaali uz vienu briivu sievieti ir 3 briivi viirieshi,kuriem vairumaa gadiijumu nav pat nieciigaako ceriibu. Latvijaa videejais viirietis briivai sievietei ir apmeeram tikpat aktuaals,cik telefona stabs.

av2  a...uz Tevi, nevar? Tikai nesaki uzreiz skalli nee. Ja ssamais, nu piemeram, iisteniibaa ir miljonaars, nomaskeejies, lai atsskkirotu graudus no peleavaam.

Nerons  Nepiekritīšu Labradoram!
Latvijjā normāls, sakarīgs vīrietis(pat ne miljonārs) var iepazīties ar sakarīgu, simpātisku sievieti!
Cerību nav šejienes īdētājiem!

Mendy007  Tad jācer ka viņš ir miljonārs 😀

Elektra  Skumji...nav ko teikt..

svesiniece66  Labrador,jautājums ir "uz ko cerēt", salikt visas sievietes vienā kabatā nav iespējams,jo ir dažāda tipa sievietes,bet ne jau visām ir vajadzīgi miljonāri vai modeļi.Es tev nepiekrītu,jo runāju pavisam par kaut ko citu. Mans mīļākais teiciens čīkstuļiem "arī šādi cilvēki dievam ir vajadzīgi". Labrador,paskaties no rīta spogulī un pajautā sev,ko tad es īsti vēlos šai dzīvē,ja būsi pret sevi atklāts,tev būs jauka diena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu