Pretim aklajam randiņam...

Kā psiholoģiski pareizi sevi sagatavot aklajam randiņam? Vai pirms tam būtu jāiedzer nomierinoša tēja, kāds medikaments, stiprāks dzēriens, cits variants? Varbūt cilvēkam ar vāju nervu sistēmu neieteiktu vispār apmeklēt kaut ko tik ekstrēmu? ...saprotiet, nav jau vairs tas vecums!

Dinerisa  Es nelieku bildi tieši profesionāla iemesla dēļ. Jāsaka gan, ka raksta maz, jo acīmredzot domā, ka otrā pusē sēž kaut kds monstrs vai savecējusi kundzīte. Bet man arī neinteresē randiņi, jo vairāk šeit atpūtinu smadzenes no darba. Tieši tā iemesla dēļ, ka šeit daļa ir psihiski nelīdzsvaroti, negribētos, lai nejauši mani ieraudzījušais klients, nodomātu, ka man arī kāmis negriež pilnu ratu. Man pat šķiet, ka tas kā reiz būtu interesanti - aklais randiņš. Ja nu otrā pusē tieši tas, ko cerēji satikt. Un ja nav, tad jau arī pasaules gals nebūs.

vilks28  Ko tur gatavoties, ej un viss. Ja garām, tad tā arī pasaki , atvaino tu neesi manā gaumē un ČAU.

raima  Aklajam randiņam ir vajadzīga lieka pusstunda randiņotāju skrējienā un satikšanās abiem izdevīgā vietā.
Pusstundā lēnām var izlemt- būs vēl apzināta tikšanās vai nē.

Kad bija aktuāli iepazīties, tad intensīvi randiņoju. Tas taču ir daudz mierīgāks pasākums (tikai 2 piedalās) nekā jautājuma uzdošana PA (daži komentē, daudzi lasa).

VECA_PIEPE  A ko, vai ta slabo izstaigaaties- attiet no datora, ieelpot svaigu gaisu un reali uzsmaidiit pretimnaakoshajiem viirieshiem uz ietves?
Aizstaigaa smaidiidama liidz norunaatajai tikshaanaas vietai,...aizsleepies aiz stuura vai koka un pacjolee uz to cjomu: ja shams forsh, tad ej klaat,...a, ja ne pa Tavam praatam, tad mieriigi svilpodama paej vinjam garaam, tjipa iztaisiidamaas, ka baigi steidzies uz vilcienu vai bodi, ik pa briidim ieskatoties pulkstenii.

Anitah  Tu tak esi pudu sāls apēdusi, tāpēc apņēmības Tev pašai pietiek un ne uz ko nav jāiedvesmo. :) Jo vairāk uz aklo randiņu, kāds vispār ir "garām". ;)

av2  dabiski, ka kunga praataa....pat kkiinas muuris buus seXy....

Deisa  Piemeties tā kārtīgi un ierodies rāpus. I pašai stresa nebūs, i onkuls iespējams būs atklāts par visiem 100, esot pie pārliecības, ka Tu tāpat neatcerēsies. :)

_Ewa  Hellovīnā varēja aklo randiņu, bet ne citu dienu. Izgrebt ķirbjus, uzmaukt galvā un mēģināt pabučoties. :D

008  Kur problēma? Satiekas kādā deju klubā, un ja galīgi garām, apkārt cits materiāls pieejams. Ne laiks velti tērēts, ne lūpas pa tukšo krāsotas! :)))

VAZ07  Tada sajutu gamma tikkai posoties vien un gatavojoties notikumas , vel nezina kas pieskir papildus asuminu pasakumas , es par noteikti vajag!
Tev gan rakstits ka iepazities nevelies , ko darisi randina?

wildangel  Īsti nav saprotama to aklo randiņu jēga, ja ir plāns satikies. Jo tāpat redzēs viens otru.

Araabs  Kaut kā mēģināju savilkt galus par randiņiem.Secinājuns.Aklajos randiņos seksis ir praktiski vienmēr,atklātajos retāk,bet sekas smagākas(Gadās ka gadiem netiec vaļā:((

Astronaute  Ta gan problēma. Ko gan var zaudēt - stundu no sava laika, ko bieži vien novārtāmies uz dīvāna pie TV vai kādus dažur eiro par degvielu, lai aizbrauktu. Par kafijas izmaksām - neierēkšu - tā jau ir klasika, bet nekad neprasīju, lai izmaksā. Piedāvāju pastaigu gar jūru. Katra pieredze ir laba - padara mūs gudrākus, kaut ko uzzinām par cilvēkiem, dzīvi utt. Starp citu - arī sevi labāk iepazīstam. Kamēr meklēju draugu, gāju. Arī vīrieti, ar kuru tagad kopā dzīvoju jau pusotru gadu satiku aklajā randiņā.

raina1970  Ko tur daudz cepties vai vārīties, satraukties un uztraukties.. vienkārši- aiziet, satikt nepazīstamu pagaidām cilvēku, paskatīties, sevi parādīt, kafiju padzert vai pa parku/jūrmalu/kapsētu/ pilsētas bibliotēku/-kā nu sanāks-pastaigāt.. aprunāties. un izlemt- vēlās turpināt pazīšanos vai nav nekas , kas saistītu un interesētu.. Kā jau teica- tā būs pieredze jebkurā gadījumā, arī tad, ja nebūs turpinājuma.. gan prasmē komunicēt, gan prasmē atpazīt kādas ninses, kam turpmāk pievērst lielāku uzmanību- gan sevī , gan apkārtējos..

Nerons  Jāpaņem pistiks, beisbolene un...un....ķieģelis ko uzkārt kaklā, kad iesi slīcināties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu