Salīdzinošie testi

Sievietes ir ļoti dažādas.Arī pēc fiziskajiem parametriem.Pieņemsim vienai 165/88 otrai 175/55,Kuras ir labākas un kāpēc.Par gadiem šoreiz nerunāsim.Nu GURU!! Uz priekšu!! Lai visiem jautrs vakars:))

strebla  suns aiz nekodarit laiza pautus-šamais cenšas pačaklarēt muļķā autu,....,;)

Gunitaa  "uz priekšu!! Lai visiem jautrs vakars:))" (c)
un kurā vietā tajā tēmā pamats jautrībai ??? :D paskaidro Araab!

Sanntana  Visi šodien apspriež, cik ātri cik dienās cik kg var nomest. Kuru žurnālu neatver reklāma par visādiem veidiem kā tik notievēt. Tāpēc jau radusies arī šeit tēma. Jautrības gan nav, pat piegreizusies.

dikaplio  Nu vislabākās jau tās kurām tu patīc...Tā mūsu ciemā pieņemts...

BlackPantera  "Nu un kur paliek kašķis starp resnajām un tievajām?" (c)
Ak tad tāda bija tā tava plānotā izklaide? Kā man žēl tevis, ka nepiepildījās cerībiņas, tāpat jau vecajam nekādu prieku vairs dzīvē un šitāda laža ! :DD Kā mums skolas gados bija teiciens -nu paraud, paraudi -mazāk čurāsi. :D

Taira  meitenes beidzot sapratušas ka iztapšana vīriešiem var viegli novest kapu kalniņā. kā tur bija ar to, kura sadzērās nekaitīgas tabletes un nomira? svars cik viņai bija attiecībā pret ķermeņa garumu? tā kā ar tievēšanu vajag prātīgi...saprotams ja svars dikti liels, bet te jau pieprasa suņa svaru sievietei. pie velna tadus vīriešus, šitos vāverīšu kolekcionārus ar apšaubāmo orientāciju! dzīvība un veselība dārgāka! vai ne?

Vanesa15  Feromonu smarža netiek pieminēta?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu