Dāvanas

Vairāk jautājums vīriešiem: kapēc un ko dāvinat savām sievietēm?

Edgars37  22:05
....tatad, tas ir...😉?

Labrador  Agraak daavinaaju neLatvijaa iegaadaatas smarzhas,tagad saprotu,ka nebija veerts...Jubilejaa,kaadu suveniiru. Gadiijies,ka studentei izlaidumaa uzdaavinaaju Parker pildspalvu,deelj kaa paareejie bija neizpratnee-kaapeec ne pukjes,jo neizprot shiis markas simbolisko noziimi. Nekustaamos iipashumus un auto neesmu daavinaajis,jo esmu stulbs,skops luzeris))).

sieviete_1968  Jubilejās tomēr visi,ieskaitot draugu,dāvina naudu. Es pati tā gribu.
Un protams malacis ir Rinkulis 17:02....:)

sieviete_1968  ...uusins,tātad tās ir? :)

IceLady  Neticu,ka ir tadas smarzas,kas patik visam.Man jau 20 gadus ir tikai vienas un pat nespeju ta pasa zimola parejas,kas gandriz lidzigas smarza iepust,uzreiz fiziski nelabi paliek.

av2  man ar taam daavanaam ir taa, kopaa esot piefikseeju visaadus miillus siikuminnus, vai arii lielaakas lietinnas, par ko vinna ir sajuusmaa, un redzu, ka kaarojaas. Un tad.....apsoluuti nebriidinot, nu kad ir svetku reize, uzdaavinu ko vinnai ko. Pluss, man patiik daavinaat arii, nu dazzu aciis absoluuti nepraktiskas, lietinnas. Ko tiessi, nu jaa, tas ir ...tikai muusu abu nosleemums ;)

neko  Parasti dāvinu tāpēc, ka tanī brīdī tā vēlos. Ziedi, kāda rotas lieta utt. Sievietes pabaroša - nu tā jau nav dāvana, bet parasta sadzīve. Reizēm dāvinu praktiskas lietas tāpēc ka viņas vajag; telefonu, ziema riepas utt.

wildangel  "Sievietes pabarošana" - izklausās kā tādu cūku aizgaldā. Baro:D
Nja

neko  "Sievietes pabarošana" - izklausās kā tādu cūku aizgaldā. Baro:D
Nja
------
Nezinu kā ar Tevi - nav pieredzes, bet parasti viņas tomēr neuzvedas ka cūkas aizgaldā un tāda doma/asociācija man pat nebija ienākusi prātā:)

BlackPantera  Normāls vīrietis savai sievietei dāvina dāvanas atkarībā no jūtām pret viņu un savām iespējām. Bet knauzeri un lūzeri knauzerēsies vienmēr un neatkarīgi ne no kā.

Edgars37  07:12
...prakse rada, ka LV Femina vulgaris piebarosanai gada pilnigi pietiek ar aptuveni 600€, t.i., aptuveni 50€ menesi, tad sekss ir uz svilpiena un kados formatos vien vajag, sopingtures aizrisanas efekts iestajas pie 250€ (letakie veikali, bet gana spozi😃), kad ir piegruzits lielais cemodans😃. Teoretisko pamatojumu, ja nav slinkums, var palasit pasaka "Princese un cukgans", tur viss izskaidrots vienkarsak ka jebkura attiecibu vai psihologijas gramata😃. Tadas davanas, ka Labrador mineta Parker pildspalva, ir absoluti liekas😃...diemzel.

Sakta  Interesanti, cik ātri aizrīšanās efekts iestājas priekš MASCULINE VULGARIS, rakstot COMENTUS DEBILIS ??

Vanesa15  Kas tad nu? Tavējais dāvina visādu figņu vai nedāvina neko, un vēlies uzzināt, vai tas ir OK arī citiem? Nē, nav OK.
Jebkurš saprātīgs vīrietis zin, cik daudz pozitīva attiecībās ienes kaut vai viena lieka puķe. Un tādi vīrieši rūpējas par savām sievietēm, protams atkarībā no iespējām, jo zin, ka tas 100 kārtīgi atmaksāsies.
Bet te oho skaidrs, kāpēc dažiem nav un nebūs savas sievietes :D Tiem, kas kalpones meklē nevis Sievietes:D

Edgars37  11:57
...atkarigs no ta, cik ilgi no femina vulgaris sadi komenti velas ara😉

Svece  SPA ārzemēs , ar lielu gultu , izklaidi naktīs un seksu no pusdienām līdz vakariņām.

Chris1986  Sieviete tak vīrie;sa labā kopdzīvē sadzīvē tak dara daudz ko vairāk - grīdas izmazgā, traukus, ēst izvāra, sex galu galā. Kkā neērti skaidra samaksāt, vēl padomās, ka kāda apkopēja. Tad nu uzdāvina kko

wildangel  Ja jau lieto šādu apzīmējumu kopējai papusdienošanai ar sievieti, tad arī skaidrs, kas Tavā paurītī notiek.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu