Meklejumos

Skatoties saja portala sieviesu ,gan viriesu anketas ,rodas jautajums. Kapec skaistas ,izglitotas ,gudras seksigas,koptas sievietes,ari viriesi ir palikusi vieni?

LaskovijMerzavec  ... jo viņiem ir nesmuki,resni, nekopti, neziglītoti tarakāni.


/... tas nav par visiem.../

DanaL  Augstu vērtēju un pilnībā pievienojos LaskovijMerzavec viedoklim.

kokote  Kāpēc autorei un dažiem te šķiet, ka būt vienam (ai) ir kāds sods. Neviens nav ieslodzīts un totāli izolēts. Saprotu, ka kāds "cepiens" par tēmu var uznākt posmā no 30-40, kad bioloģija brēc, ambīcijas milzīgas, iespējas un pielāgošanās spējas mazinājušās. Bet ja ir izmēģināta laulība, bērni jau pieauguši, puslīdz normāls darbs, hobiji, draugi (draudzenes), kāpēc man par visām varītēm būtu jāakceptē kāds ikdienā sev blakus. Es uzsveru "par visām varītēm", nekur neesmu teikusi, ka nevēlētos kādu, bet, ja nav, tad nav - un man "pa bungām" kā kāds to sauc, vai tarakāni, putni vai vēl kā, tā ir mana dzīve un mana izvēle.
Par 111% parakstos zem R086 teksta.

mellene_x  viens no variantiem- laulātā nāve, neatgriezeniska slimība... utt...utt..

Pillerina  Tāpēc, ka nejāj katru, kas kustas....

ne_meklejumos  Skaistas, izglītotas, gudras, seksīgas, koptas sievietes, ari vīrieši nav pasargāti no dzīves likstām un mēdz zaudēt savu partneri. Tas nenozīmē to, ka paliekam vieni. Ir bērni, draugi, vecāki un iekopta ģimenes ligzda, kurā kādu ielaist nav viegli, ja 26 gadus tur saticība, sapratne un tuvība valdījusi.
Nekad neesmu bijusi viena vai vientuļa, arī patreiz ir brīvdienu izklaižu draugs, neko vairāk nevēlos.

irgo  Nu un ka - Skaistas, izglītotas, gudras, seksīgas, koptas sievietes. , es sev pajautāju vai mana dzīve dzīvojot kopā ar viņu paliks labāka? Ja atbilde ir NĒ ...nu tad rezultāts skaidrs..

jurks  Noteiktas atbildes uz šo jautājumu nav!! Tas ir retorisks, aiz neko darīt, laiku pakavēt!! Tāpēc piedāvāju atpūtu no šāda eksistenciāla jautājuma nogurdinājuma!! Iedomāsimies, salīdzinoši, šo pasauli, materiālo kurā mēs dzīvojam un esam arī paši tās sastāvdaļa! Kā tā radās?? Pašā sākumā bija divpolāra telpa, kas piepildīta ar matēriju un anti matēriju, kad tās satikās notika liels sprādziens, jo viena otru iznīcināja, bet tas kas palika pāri ir - mums pazīstamā matērija!! Tā pat arī mēs esam, kā tāds pārpalikums no lielā dzimumu tornado!! Vēl varētu salīdzināties ar graudiem, kas glabājas katram gadījumam, jo kad grauds krīt zemē un dod augļus, viņš mirst, bet mēs vēl negribam mirt priekš sevis, lai dotu augļus!! Turpinam dzīvot!! Var būt pienāks arī mūsu kārta, krist zemē un uzdīkt, kad vairs nebūs ko zaudēt!!

sed  Tāpēc ka līdzšinējā pieredze rāda ka vienam ir foršāk, bet mēs vēl joprojām ceram satikt kādu kurš pierādīs pretējo. :)

Skarlete  Jurks!
"krist zemē un uzdīkt"...

Dīc jau te daudzi!:))

jurks  Jà! Izklausās kā sinonīmi, bet, patiesībā - antonīmi!!

Geisha  Un tagad te kāds sāks publiski izlikt savas sāpes, priekus un citus savus jautājumus. Un kāpēc pati esi viena? Izstāsti mums visiem un pieliec visas savas bildes, lai mēs varētu izvērtēt. Nevajag līst citiem apakšbiksēs.

AivarsN  Tajā lielajā burzmā izvēle milzīga,bet informācija gandrīz nekāda un tā pati uzprišināta. Mēs taču esam pieraduši neuzticēties reklāmām. Pat ja piesakās kāds labs eksemplārs,kur teikts,ka nenāks kāds vēl labāks? Pie mūsdienu plašā piedāvājuma,pat vienkāršu lietu veikalā grūti izvēlēties,kur nu vēl cilvēku visam mūžam!

Edgars37  ....visdrizak, tas jajauta katram atseviski, iemeslu noteikti ir tikpat, cik lauzu te apgrozas...

NL_O  A kāpēc esi pārliecināta, ka tie, kuri šeit kaut ko meklē, noteikti ir palikuši vieni? Bišķi ačgārna un naiva pārliecība...

Monika1965  Tăpēc, ka makaroni uz ausīm vairs neturas

illbeback  Man viss vairāk patīk sieviešu anketās ieraksts "esmu kā dāvana". Jautājums dāvana kam, sev vai ienaidniekam.

NL_O  guntina123 - pirms izdarīt kādus secinājumus par anketām, ko esi redzējusi, lēni izskaiti 1...2...3... un gala beigās varbūt nonāksi līdz secinājumam, ka anketa ir tikai papīrs (oi, šeit - info, kas ielikta i-netā). Ja melns uz balta stāv rakstīts, piem., - "es jūtos tik vientuļa (-š), ka, nu, patiesi meklēju mīlu, ar ko tikai nāve mani šķirs", tad vari pamēģināt pārtulkot: "man tā piegriezies mans vīrs/mīļākais (mana sieva/mīļākā), ka nepārvarama stresa apstākļos esmu gatava(-s) meklēt jaunas attiecības pat šeit, oHo.
33.3% gadījumu ´tulkojums´ būs patiesāks par sludinājumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu