Lietotaaju niki?

Kaa Juus domaajat,miiljie ohinja seerfotaaji, vai cilveeki izdomaajot savus lietotaajvaardus-atspoguljo savu identitaati ,jeb veelmi buut kam liidziigi?

AivarsN  Negribēju tikt pārprasts,tāpēc paliku pie sava īstā vārda,piemetot vēl uzvārda burtu,lai atšķirtos no citiem Aivariem.

eva_  > mellene_x Tas, ka cilvēka REĀLĀ BŪTĪBA neatbilst nikam, vēl nenozīmē, ka niks neatspoguļo viņa domāšanu, sapņus, mērķus, īpatnības, utml.! Bet tas ir viss, kas raksturo personību, - tātad IR sakars !
Tavā piemērā večuks gribētu būt vēl jauns, vitāls sprigans, utt, tātad.... sapņi un atmiņas par jaunību.

draboss  Neatceros

mellene_x  eva: mans niks nekādā veidā neatbilst ne manai domāšanai ne manai būtībai, Lūdzu, nevispārini.

eva_  mellene_x Es teicu kaut ko par Tavu niku ?? (Lūdzu nenodarbojies ar demagoģiju).

shining  mellene_x: a Tu tik ļoti nespirinies! ;) Tavs niks nāk no Tavām "iekšām", tātad nes līdzi arī Tavu psihes DNS, tā ka eva_i ir taisnība. Vismaz niks ar bildi Tavā profilā līmējas kopā, pārējo neesi norādījusi.

Gripa  O jā, protu iegāzt gultā :D Tā laikam pēc nika sanāk :D

spaarnu_meitene  ai, mani tā nosauca, teica, ka es dodot spārnus cilvēkiem :) Jā, dodu gan. Īpašiem cilvēkiem :)

Monika1965  Man raksturiņš, kā sirdsmīļajai Monikai))))

Bibine  manējais dzimis 1979. gadā un kā mani senči stāstīja, ļoti liela saistība ar BBC raidstaciju

HOUSE  Humora līmenī velku paralēles ar šo, iedomāto personāžu. Spēja paskatīties uz lietām nedaudz savādāk kā citi, vienmēr meklēt un uzdot sev neērtus jautājumus, nedaudz alkohola un sarkasma, lai vieglāk sagremotu šo dzīvi.

MontaCool  meerglis
Tukshpauris
SENIJORS
donemiks
trakais1971
Smeekjis
Te komentāru nav.

HOUSE  Esmu sajūsmā par kādu sievietes niku- extra virgin:))) Neko nezinu par personu, bet super.

limonija  Mans niks ir tikpat smuks kā es patE(Blaumaņa stils):D

Surja  Visefektīvākais veids, kā krasi pamainīt savu likteni --pamainīt savu vārdu. dzīvē to esmu pieredzējusi un pārbaudījusi divreiz. Vārds Surja man jau aktuāls 7 gadi. ļoti daudzi vēdiskie pacienti, paziņas man zvana un saka Sveika Surja... Ar vārdu bija tā. Izdzirdēju šo vārdu, tas man ļoti iepatikās.pieņēmu to. tikai pēc kāda laika uzzināju, ka Surja no sanskrita ir Saule. Indijā Saule ir vīriešu enerģija. lai arī vīriešu, jūtu, ka man ar šo Dievību īpašas attiecības. paskaitu Saules Gajatrī mantru, ja ir kāda vajadzība no Saules, vai vienkārši tāpat... pateicībā par gaismu, siltumu....

uusins  Es rakstīju visu, kas nāca prātā. Tik ilgi, kamēr pārstāja kabināt klāt kārtas skaitli. Savējo ieraudzīju uz pašmājās ražotas smalkas porcelāna krūzītes! :D
Secināju, ka ļaužiem ir reāli laba iztēle!!! :D:D:D

VecmeitaARrunci  Mani taa nosauca viens pazina,kad izteicu veelmi iedaaties runci.Kaa mazu atriebiibu nosaucu runci vina vaardaa.pazina apvainojaas,bet runcis sanem savu un pazinam pienaakosaas miilestiibas devu un ir laimiigs :)))))))

puuuka  ...hi ,hi...tāpēc,kad esmu puuukaina,varētu jau būt arī kamene,jo tā ar pūkaina,bet tad neienāca prātā tāda doma:)Bet par nikiem vari palasīties kādā no maniem DG ierakstiem ar nosaukumu ..niki...

Bachata  Es ļoti ceru, ka katram pieņēmumam ir savi izņēmumumi.
Nupat lasīju vēstuli no lietotāja ar niku "slepkava" ar sexa piedāvājumu.
Baisi, ziniet!

Pašai niks pēc piederības :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu