Vai neatlaidība attaisnojas ?

Daudzas oho sievietes noteikti ir pieredzējušas, ka Jums uzraksta vīrieši, kuriem Jūs tādu vai citādu iemeslu neatbildat, bet viņi raksta vēl un varbūt pat neskaitāmas reizes. Vai tāda neatlaidība atmaksājas un vai ir izveidojies kādreiz tādos gadījumos beigās tomēr dialogs un varbūt pat kāds turpinājums tam dzīvē? (Ar pieredzi var dalīties arī vīrieši, kuri paši raksta un kuriem ir tāda pieredze. Vai kuriem raksta...)
/protams, mēs visi zinām, ka optimālākais IT KĀ ir atbildēt visiem, bet ne vienmēr tā sanāk)

bumpastiks  Varbūt reālajā dzīvē attaisnojas,bet ne šeit.Neuzbāžos un pašam nepatīk ja uzbāžas,ja esmu ļāvis saprast ka neinteresē.

jurks  Nekur nav rakstīts- kur atmaksājas un kur nē!! Ja tu esi sajutis to, ka ar šo cilvēku tev ir lemts būt kopā, tad darīsi visu lai kļūtu redzams viņa acīs!! Bet, protams, to nedarīsi tikmēr, kamēr nesajutīsi!!

marselis  neko
ta ir!!!!!!!!!!!!!!
var mainit maskas,telot.... Tristanu,Romeo,Kazanovu....
davar kolje,jahtas,salas nosauk Velamas varda......,
bet tur nekas "saskanigs" nesanaks!
viss sakotneji "baltiem diegiem" suts,kam pa suvem ,kadu dienu bus jaizirst!

Vanesa15  1 reizi neatbildēt - tas tā, var gadīties. Bet ja 2 un vairāk, tad skaidrs - NEGRIB

uusins  Tā vairs nav neatlaidība. Viena caurkrituša aktiera teātris, gan :)

dzelzitis1  reālajā dzīvē jā,bet šeit...tas pats attiecas uz tematu ar "bārdu",esmu saticies ar krietni jaunākām,bet ja šeit rakstītu 30-gadīgām,40-gadīgām,domāju,kompliments "vecais āzis" būtu viens no maigākajiem :)))

ne_meklejumos  Atbildu visiem, nesaprot teikto, lietotāju bloķēju, tik vienkārši tas te ir.

Juuras_Peerle  Ja skaidri zina,ko vēlas,tad to arī dabū.Esmu to pārbaudījusi "ne attiecību" jomā.Līdz šim esmu ļāvusies tikt "nomedīta".Tagad ir kārdinājums pašai kādu nomedīt(neuzkrītoši,protams).

Viliendi  Jā , šejienes vīrieši stāsta ,ka Gunitai jāraksta vismaz 3 reizes, lai viņa saprastu ko šamējie vēlas.

Seendija  Ja vairākkārt par sevi atgādina, vēlas panākt savu, ja ir atsaucība no otras puses jauki, ja ne vai tiešām ir to vērts?

jozolsen  Aseksuāles un monogāmiskās prihvatizotores jau uzvedās standartiņā , viņas ātri var izfiltrēt..
Tikai darītājiem ir dotas iespējas ..

jozolsen  P.s Sievietes ir tik mainīgas ..Pareizā laikā atgadinājumi dara brīnumus..

av2  nu bet atkal, nu nafig kaadai uzbaazties, ja neesi vinnas type vienkaarssi, neintresee viinnu, nav klikssskkis utt , a? Taas, kuraam patiiku, atbild....un , kaa veel.
Pieruunaat kaadu iemiileeties nav iespejams. Kaada gan varbuut, aiz zzeeluma, vai paassas vientuliibas izmisuma piekritiiss, uz laiku, bet kaadam normaalam viirietim to vajag? Nedomaaju....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu