Kā apslāpēt savu agresiju?

Man ir saskare ar cilvēku,kas mani ļoti bieži tracina(ar sievieti,bet tās nav attiecības)vnk esmu spiests pagaidām kopā dzīvot kādu laiku.Bet viņa mani tracina,pati provocē skandālus no sīkumiem un var bļaustīties stundām,pat ja es klusēju.Man iekšā viss VĀRĀS.Ir vēlme vnk ņemt un NOSIST,nafig.Turos,bet pa nerviem tas dod pamatīgi.:( Esmu pat kulaku līdz asinīm apdauzījis ap sienu,lai tikai ar to neiebrauktu viņai sejā.:( Kā sevi kontrolēt,ja tā trākā nenomierinās.:(

marselis  mazak vai varak mes visi esam agresivi,ta ir energ.speka izp.forma-,ta virza pamatemociju izpausmes formas,katram cilvekam agresivitates pakapes dazadas , to izpausmes un virziens , psih.to var transformet cita polaritate ,cita virziena-,ta teikt ka stravu izladet uz neitralas virsmas,vai izmantot sev velama virziena!

ALVASETE9  sieviete grib ar Tevi seksu, bet Tu neproties, tik dauzi kulakus gar sienām.....

Chris1986  es principā izvairos no cilvēkiem, saskarsme ir tikai pieklājības līmenī: "Labdien un sveiki", varu gari un plaši filozofēt vai par poltiku pacepties, bet visi cilvēki ļoti ātri apnīk un patiesībā vislabāk jūtos viens. Nē, nu var jau kādas laika ziņā dozēta ilguma sarunas, bet zāģi savā mājās ikdienā - nu, nē, paldies par kūkām!

Svece  Agresija tā ir enerģija . Ievirzi kādā sakarīgā virzienā . Tiešām uz tuvāko sporta zāli dzežus cilāt , vai arā 10 km krosu.
Otrs variants- iemācies neuzvilkties. Ieslēdz humora izjūti- ierēc par to visu. Ja nedabūs no tevis gaidītās dusmas , bet gan ņirgšanu- var pazust vajadzība tevi tracināt.

limonija  Jāatrod risinājums(jātiek vaļā no tās personas), jo apslāpētas dusmas veicina dažādas slimības. Jāsakārto lietas, lai nav zem viena jumta ar tādu jādzīvo.

guntjx  tiklīdz jūti ka tev kas nepatīk atkārto domās trīs vardus-miers, mīlestiba, piedošana. viss.

jura361980  neatbildi uz viņas komentāriem

puuuka  Ja tas ir tik traki,varbūt pamēģini noīrēt sev dzīvokli,vai vienkārši istabiņu,kāpēc jāmoka sevi ...

shining  Skaidrs, ka šajā situācijā dusmas ir Tava aizsardzības reakcija.. padomā, kādēļ aizsargājies, ko īsti mēģini pasargāt! Manuprat, jāmaina attieksme, jāmeklē tā vieta, kur mīt tīra mīlestība Tevī pašā.

fargo  kas ir persona, kas aizdod dusmas? kādas ir tavas attiecības ar viņu un kāds ir tavs "legālais" statuss mītnē? tavs dzīvoklis, tās personas, īrēts?
kāds tam sakars ar jautājumu par dusmu remdināšanu? tiešs.

piladzoga  iemācies nedzirdēt to ,ko nevēlies dzirdēt..tomēr, ja viņa "krīt tev uz nerviem" ,tad tikpat daudz arī tu "viņai krīti uz nerviem "..D

edding  Tev ir elementārs seksa trūkums organismā.

jozolsen  Spēlē pokeru onlainā..būsi spiests koncentrēties uz citu pasākumu...

Paula6  Kad tava kaimiņiene uzsāk bļaušanas un skandāla rituālu, sakrusto rokas uz krūtīm un klusējot, bezkaislīgām acīm nostājies viņas istabas durvīs un gaidi kamēr viņa izšaus savu pulveri. Tad, neko nesakot, pagriezies un aizej...un tā atkārto ikreiz kad viņa sāk uzvilkties. To kaut kad sen noskatījos vienā ģimenē...iedarbīgs moments, jo pēc tam sieva tikai klusībā bubināja... Ar skaļu mūziku vai bļaušanu tikai vēl vairāk provocēsi.

psychobitch  nevelc bikses un parādi pliku pēci...:D

meitenepasaka  Nofilmē un atrādi, ja histēriķim nav garīgu problēmu, drusku var paaudzināt šādā veidā. Otreiz filmēties diez vai gribēs.

jokapec  Paprasi komendantei gultu citā istabā ;)

av2  a vienkaarssi nennemt pieree nevari? Es, mieriigi. Iesleedzu tadu...rezziimu, ka man viss vienalga, nozzavaajos,uzlieku austinnas, un skatos filmu.
Bet nu, ja nopietnaak, kaa var buut..."spiests" ( piekkeedets ? ) dziivot kpopaa ar to....ar ko ?

Skarlete  Tu dauzi sienas, klausies skaļu mūziku, iedzer un brīnies ka kaimiņiene bļaustās?!?

Ja nopietnāk - palīdz malkas skaldīšana!:))

svesiniece66  Klau,tu esi saņēmis tik daudz padomu,daļa no tiem ir ļoti efektīvi,izmanto tos. Sākt vari ar dzīvokļa attīrīšanu no ļaunuma,palīdz pareizticīgo baznīcas sveces,aizdedzini 13 sveces vienā lielā traukā, nu protams ja tev tas ir pieņemams paņēmiens.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu