Cik daudz to varētu uzskatīt par krāpšanu?

Ja partneri kādu ilgstošu laiku ir spiesti būt atšķirti viens no otra.Piem.ilgstošs komandējums vai kādi citi apstākļi.Ko tādā gadījumā darīt ar seksu,ja kādam no viņiem tas ir ļoti nepieciešams,ir jau cilvēki kam grūti ilgstoši bez seksa.Vai šinī gadījumā seksa pakalpojumu apmeklēšanu varētu pielīdzināt krāpšanai,ja process būtu bez jebkādas emocionālas saites,vnk riekstu izšaušana un pērkamā meiča kā instruments.Uz sievietēm attiektos viss tas pats.Izmantotu žigolo pakalpojumus.Tad nu vai var to uzskatīt par krāpšanu vai tikai par profilaksi veselībai?

Drole  http://www.slate.com/articles/life/the_good_word/2013/07/ellipses_why_so_common_what_are_they_really
_for.html


Daudzpunktu ievazaashanai tekstaa var buut vairaaki iemesli, tostarp sievishkjiiga nenoteiktiiba domaashanaa, ja kas.

marselis  Krapsanas jedziens,ka viss parejais sakotneji iziet no musu pasaules uztveres,ti.apzinas stavokla,
ja kads uzskata (nesauboties ,no sirds),ka vins nekrapj,tad sada jedziena reprezentacija nenotiek individa,viss parejais ir "pupu mizas un senu seklas" (ka saka-, tirgu sievinu klacas),
mes dzivojam sava individuala pasaule un atbidam par savas individualas pasaules kludam,parkapumiem(seit ari notiek konfrontacija ,jedzienu funkcionalitate tk.-,greks,briva griba,atbildiba , nozela utl.)!
Ceru,ka izprati par ko gaja runa?!

salvis73  Cilvēkiem ir tā-ja tas mani neskar,tad poxujuu,ja tas mani aizskar,sāku komentēt,pat netieshi :)

jadore  ...mes dzivojam sava individuala pasaule un atbidam par savas individualas pasaules kludam,...(c)

kāds nozog bankā miljonu un uzskata, ka tā nav zagšana, bet par ko tad sodīt? Individuālā pasaulē vari dzīvot, kamēr esi viens un tava rīcība nekonfrontējas ar citiem cilvēkiem. Tiklīdz esi jebkādās attiecībās ar citiem, tad rīcība tomēr jāsaskaņo.

fargo  es nevaru saprast, kā to pat var mēģināt uzskatīt par ne-krāpšanu. tāpēc, ka ļoti ļoti gribas? tad var? un nekāda "veselības profilakse" tā nav. tā ir izlaidība.

cita  Drole
Man nav jāraksta admnistratīvais akts, lai izklāstītu konstatēto faktu par krāpšanu, un izdarītu par to secinājumus un sekas, bet izsaku savas tā brīža domas, kuras ir tikai tajā brīdi, lasot citu komentārus. Bet daudzpunkti ir, lai katrs domā pats, kā saprot, man nav jā,mežģī savas smadzenes, lai šinī saitā konkrēti noformulētu savas domas un galvenais viedokli. Vēl jo vairāk tāpēc, ka tas nevienam neinteresē un no tā nekas nemainās.
Un likt komentāros saitu, kurā ir atsauce uz saitu angļu valodā, ir nekorekti pret pārējiem, jo, galvoju, ka visi to te nepārzin. Ja par mani, es esmu tajā skaitā, jo nekad to neesmu mācījusies un dzīvē nav bijusi vajadzība tādā apjomā to izmantot, t.i., runāt un lasīt, lai katru dienu, vai katru otro, vai trešo pielietotu.
Un daudzpunkti sievietes sarunā, nav nekas traks, jo tiešām, sievietes domas var (ne viedoklis) var mainīties katru minūti....

Drole  >>cita

Taa arii nesapratu man veltiito teksta izvirdumu, ko aciimredzot ierosinaajusi mana nevainiigaa pieziime par kaada populaara personaazha klibo jaajamzirdzinju, ko tas cer uzbarot ar daudzpunktiem. :D

"Bābji ir tie kuri sevi salīdzina ar sievietēm , vai ļaujas sevi pielīdzināt sievietei -bābai.." ´C)

straume22  Profilakse vīriešiem -dračīšana saujā. Kungi, uzticība jūsu dāmai - mīla, maigums, rūpes par jums. Kā tik noslinkojat un laižat pa kreisi, tad attiecībām -čuš!Un tad nevajag iedziļināties pārdomās - viņa gultā ne tāda, kā sveša. Sievietes jūt, par nelaimi. Ir tādas, kurām pofig. Tādas jums ar nevaiG. Sievietes? Esiet blakus saviem vīriem. Onānisms sievietēm tāpat neizpaliks, kā paklausīties gudras domas ielogojoties oho.

dikaplio  Viss,visapkārt ir viena pamatīga,rūpīga,parasti nemanāma,saldsalkana krāpšana....

marselis  jadore
krapsana ir morales-etikas jedziens,laikmeta- kulturas "vertiba" (ne kriminali ,administerat.sodama)

zadziba-,ta ir kriminala darbiba,kas paklaujas likuma ietvaram.

domaju,ja runa par ISTU MILESTIBU,tad seit ari nerastos ,tads jautajums ka uzticiba(tas vienkarsi dotai personai nerastos)!

Tie kuri aktivi REPREZENTE uzticibu parasti ir visneuzticigakie cilveki,uzticiba sakotneji sakas tikai un tikai ar SEVI,jo ta nak no SEVIS ,ka apkarteja vertibu skalas(tas kas ienem augstakas vertibas-,tam ari ir uzticigs).
ja ir velme iesaistit saja jedziena religiskos vai teosofiskos aspektus,
tad varetu izversties sajas izpratnes!
VAR TIKAI PASMAIDIT PAR UZTICIBAS KLAIGATAJIEM!

psychobitch  to var uzskatīt par debīlismu, ja tavā vecumā rieksti organizē smadzenes...

jozolsen  Dročijiet ,masturbējiet ,slimojoiet no nedabūšanas ar dažādām fiziskajām un psiho.. slimībām , un klausiet bābas -Scilvēkus.
Esmu vīrietis un to zinu,daru.

Tessa  beidziet kaitinat zosolsenu!! cilveks atkal sen nav dabujis, a jus ka tadi berni.

Vanesa15  jozis takš tikko 20:29 atzinās, ka masturbējot. Lai viņam veicas!

marselis  sievietes un babenes atskiriba ir taja
kad babenes viena sadala runajot par ego ,tema kurs ir svarigaks(otrs vai pats sev),atzistas ......ka svarigakas ir personigas intereses.
Sobrid es neredzu ,ka si atzisanas sasaistas ar so temu?
Ja svarigakas ir personigas intereses ne otra,tad kas ir ar krapsanu?Apkrapt otru,ja nav gar to nekadas dalas?
Kaut ka si liekuliga cuciba nelimejas kopa!

seenju_medniece  Laba profilakse veselībai, no kuras var visādas "zarazas" saķert!

Deisa  Uzskatīt, neuzskatīt par krāpšanu, tā tikai aizberga augšējā daļiņa. Nu, piemēram, atļautu es savam dzīvesbiedram iet pa kreisi, viņš atļautu man. Ja izsargājamies, it kā viss ok. Bet kas notiek psihē? Tiklīdz radīsies nesaskaņas, tā nāks ārā pārmetumi, kas sakrājušies un tie attiecības daudz vairāk nogalina kā pats fakts par kniebšanos ar kādu citu.

jadore  marseli,
tad tava ideja būtu darīt tikai to, lai izvairītos no krimināli, administratīvi sodāmām darbībām, bet morāles - ētikas jautājumi, lai paliek citiem? Jo mazāk pats uzskatīsi, ka izdari ko neētisku, jo labāk? Uz šo pusi jau ejam, un diezgan tālu esam jau nonākuši :(. Zagšanu pierādīt nevar, bet valsts izzagta. Viss ir saistīts.

Rashela  ...redzi, sievietei nav riekstu, kas jāizšauj 😜

Un diez vai sieviete izvēlēsies žigalo pakalpojumus, ja ir iemīlējusies savā vīrā... Un pat ja nav - viņa drīzāk atdosies īstam vīrietim, kurš viņu iekaros, aplidos, savaldzinās, ar dāvanām apbērs un viņas sapņus piepildīs...

marselis  Rashela
un ta nebus morali-etiska krapnieciba!?

Rashela  Protams, būs :)

Bet tehniski - krāpšana skaitās tad, ja kaut ko nevēlamu izdara otram nezinot un melojot par izdarīto... Ja abi vienojas, ka nodarbosies ar seksu ar citiem komandējumu laikā - tā nebūs krāpšana, bet vienošanās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu