Foto ar otru personu iepazīšanās portālā

Nekad nēesmu sapratusi personāžu foto ar bērnu,ar mājdzīvnieku un ar pretējo dzimumu,ko gan ar šādu foto ir vēlme pateikt,piesaistīt?

Lele  Nekad neesu vareejusi saprast kaa var izlikt savu personiigo bildi veerteeshanai?

Vai tieshaam nav elementaaras pashcienjas, pashrespekta? Tu tak neesi galjas gabals, kuru var saliidzinaat un izveeleeties labaako...

Viliendi  ..un vēl par lielu gudrību neliecina savas jaunības bildes ievietošana:)

BlackPantera  >pikantaa Daudziem vīriešiem mūsu tēvu vecumā pēdējais seksis bija tad, kad sievietes vispār vēl neskujās, tā ka nebrīnies, ko šeit viņi runā vai apstrīd. ;))

Tinte  Nez, kam tad no PA iemītniekiem bildĕs bērni salikti, ja tik naski nomīnusoja?

psychobitch  par tām neskūtām vāverēm nav ko satraukties, vienmēr var paspēt to izdarīt un nav ko vāverēnu saldēt ziemā bez iemesla...:P

miers2  Sievietes liek bildes ar bērniem, lai ar tiem palielītos - kā klukstes ar cālēniem..savukārt vīrieši tādas liek, lai paši sevi izceltu ..lai gan reāli tādas fočenes biežāk redzamas tieši omītēm profilos, kuras pārņemtas ar mazbērnu ucināšanu..tur vīrietim nav ko meklēt - viss būs pakārtots uci puci vajadzībām..Pikantajai varu piebilst, ka esmu redzējis noteikti vairāk vāveres nekā tu savos gados un ar kaķu bildēm neskūtām kusām mazs sakars..bet piekrītu, ka man tas nav pētījumu objekts :) un necentīšos apstrīdēt tavus jaunos štucerus :)

rudensroze1  Piekrītu tie, kas uzskata, ka bērnu un mazbērnu foto šeit nav īsti vietā. Tas pirmkārt parāda sievieti kā mātišķõ tipu, kas uzrunā nelielu vīriešu daļu. Tas arī nav vietā pēc būtība. Vēl mazak saprotu vīriešus, kas liek bildes ar bērniem un mazbērniem. Ko tas pierada? Ka viņi ir auglīgi vai kā?

pikantaa  "Pikantajai varu piebilst, ka esmu redzējis noteikti vairāk vāveres nekā tu savos gados" (C)
Stāsts tā kā nebija par to un nešaubos, ka Tu tās esi redzējis daudz vairāk nekā ES, jo mani sievietes un viņu vāverītes vispār neinteresē! :)))

Drole  "..fiziskas personas fotogrāfija var būt personas dati Fizisko personu datu aizsardzības likuma (FPDAL) izpratnē. Saskaņā ar FPDAL 2. panta 3. punktu personas dati ir jebkura informācija par identificētu vai identificējamu fizisku personu. Līdz ar to, ja fotogrāfijā fiziskā persona ir skaidri saskatāma un pēc šīs fotogrāfijas šo fizisko personu var atpazīt, tad šāda fotogrāfija ir personas dati, tās publicēšana ir personas datu apstrāde (FPDAL 2. panta 4. punkts), un šāda personas datu apstrāde ir jāveic saskaņā ar FPDAL. "

"Lietotājs drīkst ievietot oHo.lv tikai tādu informāciju, ko viņam ir likumīgas tiesības izmantot un publicēt."

http://www.lvportals.lv/visi/e-konsultacijas/532-tiesibas-un-pienakumi-izmantojot-fotografijas/

av2  ir, ir dazzas sievietes bildee kopaa ar kautkaadu viirieti....un profailaa raksta, ka meklee sex . Kautkas tur....neliimeejas kopaa. Man ta vienalga, bett, tomeer, cik slinkai ir jaabuut, lai nepaskatiitos, neieliktu normalu bildi.

valmierietis333  1) varbūt reti fočējas , vai arī nav tādas iespējas pilnībā kā tādas (ne visi nokrāvušies gadžetiem);
2) ne visi prot tās bildes apstrādāt , apgriezt ,izgriezt utt ...
3) ir arī cilvēki ,kas nepiedomā un vienkārši ieliek pirmo bildi ,kas pa rokai ! Nesen redzēju vienu kāzu foto ar abiem , bet meitene meklē otru pusīti ! Gandrīz vai komiski ,bet tai pat laikā varbūt viņai tā ir vienīgā pieejamā bilde !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu