Homoseksualitāte.

Čiu.Cik meiteņu/sieviešu ir te,kas ir apsvērušas vai pieļāvušas domu ka varētu kaut ko pasākt ar sievieti? Nīdējus,lūdzu palūgšu šeit neko nerakstīt.Būsim jauki vien pret otru. :)

jurks  Nu tad viss ir labi! Paļaujies uz Viņu!!!

Motomeitene  S+S tikai reaksam ir ok...V+V ir bēdīgi....jo neatgriezeniski...

jurks  ninoo! Tu raksti- "es cīnos"! Tikkai neņem ļaunā, nekas personīgs! Mēs patiesībā nenojaušam par šīs tieksmes izmēriem!! Un šis grēciņš mūs arī mierina!- meuztraucies par mani, es sīks un maziņš terakāniņš, ar laiku tu mani uzvarēsi saviem spēkiem, neaicini nevienu palīgā, bet vēl mazliet ļauj man izpausties! Ir tāda pasaka par varoni stiprinieku, kurš devās cīnīties ar pūķi! Un kad viņš pigāja pie alas, kur itkā tas pūķis dzīvo, viņš sauca: nānāc ārā briesmoni!! Es esmu atnācis ar tevi cīnīties!! Pēkšņi atskan vissaptveroša balss: tu esi atnācis ar mani cīnīties, vai bļaustīties man dibenā?? Tikmēr, kamēr mēs nesapratīsim jautājuma nopietnību, lai sauktu palīgā un piesaistītu palīgspēkus, mēs iesim grēka pavadā aiz vien tālāk un tālāk neatgriezeniskajā dibenā!! Negribās uz tik bezcerīgas nots noslēgt tādu garu domas izklāstu!! Viss būs labi, mēs esam dzīvi- tas nozīmē- mums ir iespēja izvēlēties to, kas būs mums par svētību!!!

jurks  Tās sajūtas esamība un spēja to sajust ir cerību stiprinoša!! Bet... Tas ir jautājums, kas ir risināms ar palīgspēku pieaicināšanu!! Jo lepnībā mēs gribam radīt iespaidu sev un citiem, ka viss ir zem kontroles!! Bet īstenībā, mēs izvēlamies dot iespēju rīkoties mūsos tam, kas mums piedāvā patīkamas sajūtas, -tas tak ir dabīgi, jo vai tad tas cilvēks, kurš neizvēlas to, kas viņam patīkams visvairāk, ir pie pilna prāta?? Bet ilgtermiņā tas noved strupceļā! Jo grēks vairo grēku! Kad viens grēks jau būs kā norma, tas vairs nebūs jūtams- nekāda kaifa, aiz tā seko nākošais grēks, kas jau daudz postošāks, bet ar jaunām spēcīgām kaifa sajūtām, un tt. Cilvēki, kuri ir aizrāvušies ar prātam neaptveramām nodarbēm, daudzas no tām labāk pat nezināt, sākumā tikkai mazliet ļāvās grēciņam kontrolētam, bet attīstoties sasniedz šokējošus rezultātus!! Un no turienes izkļūt- nezinu vai tik vienkārši izdosies??

Elektra  Esmu domājusi, bet neesmu realizējusi dzīvē.

puuuka  Tad kad es mācījos mediķos,tad gan geji,gan lesbietes bija oficiāli atzīta slimība,bet tagad tas ir oficiāli izsvītrots no slimību saraksta tāpat kā daudzas citas slimības,tagad tā ir izlaidība,jo katrs ceturtais planētas iedzīvotājs ir tāds,sava prieka un izlaidības pēc,lai gan 30% no planētas iedzīvotājiem tā ir slimība,jo radusies pēc vardarbības no pretējā dzimuma puses.Lai arī es to neatbalstu,bet Tev varu teikt...lai veicās,bet varbūt arī tev ar laiku sanāk tam tikt pāri,mēģini no sirds piedot tam,kas tevi tādu padarījis,varbūt tas tev palīdzēs atbrīvoties un mainīties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu