Piekristu izveidot,vai lai no Jums izveido IDEĀLU?

Daudzus un daudzas te neapmierina vecums,svars,frizūra vai vēl nezin kas.Vecumu izmainīt nevar,tikai ja nu pases datus.:DBet visu pārējo var taču uzlabot.Tad nu kungs kundzei varētu izmaksāt dietologa,fitnesa un kosmetologa pakalpojumus un no vardes izveidot pats savu princesi.Tāpat dāmas varētu no varžukiem prinčus veidot.Tad nu vai dāmas un kungi piekristu pārvērtībām vai paši kādu pārvērst?:)))))))

AivarsN  Tikai bez ķirurga iesaistīšanas.

riks086  Pārveidot kādu citu ir ļoti nepeteicīga un garlaicīga nodarbe. Pārveidot/veidot sevi - grūti, interesanti, bet ....bez garantijām par rezultātu.

ne_meklejumos  Nespēju saprast, 47 gadus vecs vīrietis, sēž katru dienu oho, uzdod bērnu prātam atbilstošus jautājumus. Vai jāstrādā nemaz nav un jādzīvo reāla dzīve ar savām veiksmēm un neveiksmēm, jākrāj pašam sava dzīves pieredze? Ko dod šie jautājumi?

psychobitch  kā lai tevi izstiepj no 178 uz 190?:D

ne_meklejumos  bumpastik, tas nav sašutums, nav man daļas gar citu dzīvi, gribēju saprast kur rodas šie jautājumu plūdi, tas arī vis.

neko  Ja gribās pārmaiņas stājies zemessardzē; rudenī pēc 2 mācību nedēļām daudzi veči no meža iznāca daudz simpātiskāki kā tanī iegāja:)
Savukārt ja gribās kādu audzināt - bērni jārada - bus ilgam laikam ko darīt:)

Rashela  Esmu dažus sakarīgus vīriešus arī vizuāli savedusi kārtībā un padarījusi par tādiem, uz kuriem dāmas atskatās un randomā koķetē... Baigi paceļas viņiem pašapziņa :) Bet nu - priekš citām... :)

av2  taa jau ir taa lielaakaa klluuda daudzaam sievieteem, ka vinnas iedomaajas , ka zinaa, kaa...kas virietim vajadziigs.Bet iisteniibaa nezina nekaa.

Vaukskis  Ja mani ar varu vai spaidu kārtā piespiestu mainīties, tad piekristu mainīties uz ilgāku laiku nekā tāpat brīvprātīgi, uz ko arī "parakstītos", ja būtu daudzmaz garantija, ka tas būs izdevīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu