Cik stipri jāmīl,lai piedotu neuzticību un kas vairāk piedod?

Es būtu bijis gatavs piedot neuzticību,bet viņai to nevajadzēja.Cik stipri ir jāmīl,lai varētu pārkāpt pāri savam ego un piedotu neuzticību?Un kas vairāk piedod-vīrieši vai sievietes?

jurks  nespeeja piedot, aciim redzot, arii ir muusu, sheit esosho, vienojoshaa" veertiiba"!! jaa, arii es, visdriizaak, buutu kategorisks, sastopoties ar shaadu tuva cilveeka izgaajienu!! un tas arii liek izveeleeties dziivot izvairoties no tuvaam attieciibaam, jo juutot sevii sho nepiedoshanu es izvairos sevi saapinaat. bet ir veel kaads nopietns jautaajums- vai es vareeshu buut pilniigi uzticams?? es to nezinu!! liidz ar to, var secinaat to, ka mees sheit esoshie esam izveeleejushies, apzinaati vai neapzinaati, buut vieni!! bet, kaut kur, dzilji sirdii esam izteelojushies laimiigu gjimeniiti, beerninjus, un mieru sirdii- savstarpeeju uzticeeshanos un droshiibu par otru cilveeku!!

kudala  varētu domāt,ka neuzticība ir briesmīgākais laulības dzīvē, un ka laulība sastāv no ah! un oh! mīlestības??? nav tā,nav....

langstinsh  Mīlestību izmantot-tas gan ir-nav tādu vārdu...
Pieķertais uztaisās apvainotais,un iekrāso laulenei sejiņu...

neko  bumpastiks: Jo Tev ir kaut kādas citas vērtības augstākas par to mīlestību.Vai tā būtu materiālā puse?Skatoties cik par to neuzticību samaksā naudā?
---
Cits nekas prātā nenāk? Tikai nauda?

shining  Izteikums "piedot, bet neaizmirst" rosināja pārdomas par to, vai cilvēks vispār saprot, ko nozīmē piedot.. ja nesaprot, tad tur ir pamats ziepju operas scenārijam.

Nerons  Piedod tas, kam tas vairāk nepieciešams!

Chris1986  Piedod, ja nevar dabūt labāku vai vismaz līdzvērtīgu vietā.
Zin kā ir - var būt visādu ideju fanātiķis, bet, kad tevi čekā vai gestapo pspīdzinās, atzīsies, ka esi japāņu spiegs tikuntā

Chris1986  Un parasti, tas, kas sagrēkojis, nemaz pats nejūtas vainīgs (tipa, sievietes saka - tu man pievērsi par maz uzmanības, kas man cic atlika?!), un atvainojas tikai mierā miera labad

fargo  tev nav nekāda pienākuma piedod nodevību un krāpšanu. tu to vari darīt. bet tu pat gribot nevari kādam piedot to, ko tas otrs pat nenožēlo. tādā veidā piedošana nestrādā.

un tās ir tikai un vienīgi manas domas, tas viss ir jāpārtrauc, pavisam un uz visiem laikiem. tāda veida pielipšana, pisholoģiskā atkarība, pašstājas trūkums, attaisnojumu meklēšana, un pēkšņi dusmu uzplūdumi pilnīgi nav kaut kas, pie kā turēties un mēģināt uz šāda fona veidot dzīvi.
grāmata ir aizvērusies, lapas salipušas, to atvērt atkal vairs nesanāk, var tikai saplēst. viss, jāiet tālāk.

floresa  Abols 23....kā var piedot civēkam,kurš tevi nemīl patiesi?

lasminaxxl  Vairāk piedod tas, kurš ir no otra atkarīgs . Nu kā dzīvē notiek - sievietes piever acis uz vīra krāpšanu, dzeršanu, kaušanos, jo baidās palikt vienas , baidās ka nevarēs izdzīvot. Jo citādi "labs cilvēks". Bija man kaimiņos tāda ģimenīte, tas bija murgs, viņa vienās bailēs dzīvoja, bet prom negāja,nebija jau arī kur aiziet, pacieta visu. Tagad izšķīrušies, jo bērni jau lieli un pati atrada labu darbu. Nepiedot var neatkarīgās, stabilās, arī sevi cienošās ..

tinykit  sevi ir jāmīl un jāciena visvairāk

baluba  Viss atkarīgs par kādu neuzticību iet runa. Ja domas tik par fizisku neuzticību, tad ziniet ka agrāk vai vēlāk seksuāls partneris izmantos jūsu nepietiekamu uzticību gultā.

psychobitch  es pārāk sevi mīlu, lai ko tādu piedotu, noteikti būs zudusi cieņa un apbrīns par cilvēku, kuram uzticējos, bet viņš mani pievīla un izmainīja pret kaut kādu gadījuma sakaru, tas ir nodevējs un ar nodevējiem paši ziniet ko dara, es esmu cienīga sev izvēlēties to, ko pati spēju sniegt otram un ja tā nav, tad mūsu attīstības līmeņi nav līdzvērtīgi un es netaisos nevienu uzpasēt no sānsoļa un man ir dzīvē daudz interesantākas nodarbes par neuzticības piedošanu, uz pasaules priekš manis nekad neaptrūks vīriešu, bet es gan varu kādam pietrūkt...

Chris1986  psychobitch un pārējās, ko jūs tikai par vīriešu neuzticību? Un ja sieviete (teiksim, kāda no jums) ir neuzticīga, tad atkal vainīgs ir vīrietis, vai ne? :D

baluba  Saki vīrieši neaptrūks ? ........galvenais lai nepietrūkst kad Tu pietrūksi;)....un tad tik neapmaldies....

111zaagis111  Kas tas par cepienu ka otrā puse gūst seksuālu baudu no cita cilvēka ? Kas Jums - mazāk no tā tiks ? Kas tā par neuzticību ja kamēr neuzzināt - viss ir tik labi ka agrāk , vai pat labāk. Ego moca? Kā tad viņam , viņai var būt labi bez manis ?

Deisa  Cik var jaukt maizi ar sviestu? Tie ir saskanīgi, bet nebūt viens un tas pats. Uzticība ir sabiedrības ētikas norma, kam ar mīlestību tieša saistība ir tieši sieviešu dzimumam. Ja sieviete mīl vīrieti, ar ko var dabūt arī fizisko kontaktu, viņai citu nevajag. Vīrieši ir uzbūvēti savādāk un uzticību ievēro, jo to kā normu ieviesa caur kristietību.
Tātad, ja sieviete aizgājusi pa labi, viņa to apkrāpto nemīl. Viņa nemīl, bet apjrāptais pārdzīvo tieši aizskarto pašlepnumu - ka viņu nemīl. Un savu aizskarto pašlepnumu nu nevajadzētu saukt par stipro mīlu. Mīlestība izpaustos laižot to savu partneri vaļā un no sirds novēlot izdošanos un veiksmi - līdzīgi kā savu bērnu palaižot patstāvīgā dzīvē.

puuuka  Bumbastik,es jau daudz reižu esmu minējusi,ka piedot vajag visu,tikai vai mēs to mākam...bet ja tu nemaaki,tad ir jāmācās to darīt.Starp citu sestdien, 12.novembrī Burtnieku mācītājmuižā notiks rekolekcijas "Piedošana - ko nozīmē piedot un saņemt piedošanu".Šo lekciju lasīs mācītājs J.Bitāns,viņa lasījumi ir vienkārši brīnišķigi un pamācoši,iesaku...un tu sapratisi cik labi ir piedot ,tā pa īstam un no visas sirds.

kokote  Neuzticība, ja ar to var sadzīvot, nav jāpiedod, tā ir jāanalizē, jo tas ir ļoti nopioetns signāls, ka attiecībās kaut kas šķobās. Kāda jēga piedot/nepiedot, ja nesaproti, kāpēc? Pat tad, ja nespēj piedot, vajadzētu mēģināt saprast, kāpēc tā notika- tas tā- tikai mans viedoklis, lai reāli būtu, ka "no kļūdām mācās".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu