Kāpēc vīrieši ir tik bailīgi?

Nav saprotams kāpēc nobrieduši vīrieši ap 40 mokas ar dažādām bailēm: bailes, ka būtu jārūpējas par potenciālas draudzenes bērniem, ka nejauši nesanak tas bērns, no nopietnām attiecībām, ka tik viņus nepiespiež precēties, ka sieviete grib tikai viņa naudu utt

NL_O  Nez kāpēc Tu uzdod šādu jautājumu? Vai tāpēc, ka Tev šķiet, ka:
(a) patiesi visi vīrieši ir bailīgi;
(b) Tu aizbiedē visus vīriešus.

P.S.
Tas bija retorisks jautājums...

Deisa  /ieskatās anketā/ Ja anketā eakatīts, ka Tev nav bērnu, tad arī raksta tie, kas bērnus negrib. Visi citi nodomātu - 37 un nav bērnu? Tur kaut kas stipri nav kārtībā.

Samila  Domāju, ka tās ir tikai atrunas. Viņam šobrīd citi plāni.

av2  taa absaluuti nav. Ap 40 normaals viirietis vinkaarssi ir sapraatiigs, jo ir ar pieredzi. Un biezzi vin taa pieredze ir negatiiva par jums, sievieteem.

kokote  Ja runa ir par 40 gadnieku, kurš tikko kā atbrīvojies no kādām attiecībām, kuram ir bērni padsmitnieki- tikai normāli, ka vēlas izbaudīt brīvību bez nosacījumiem, ja runa par vīrieti, kurš līdz 40 nekādas saistības nav uzņēmies- nespīd arī tagad, jo tālāk, jo vairāk nespēs- viņa dzīves stils un komforta zona nepieļauj ar kādu dalīties.
Normālas bažas. Neko ļoti īsi un kodolīgi abos komentāros izpauda racionāla vīrieša uzskatus. Vai tad sievietēm nav analogi? Vai arī uzskati, ka vīrietim vienam jāuzņemas viss un Tu kā princese - faktiski tikai izmantosi?

av2  kokote pareizi saka, jo...nu nezinkaadai super duper daavanai ir jaabuut sievietei, lai viirietis nomestu vissu vinnai pie kaajam, neko nedomaajot vispar . Ja to var nosaukt par...baileem, tad man nav ko piebilst vairaak.Taadai sievietei noveelu..staigat taalak.Speeles noteikumiem ir jabut vienaadiem.

Vaukskis  Negribās uzņemties atbildību un egoistiskā vēlme neizjaukt sev patīkamo un ierasto dzīvesvidi un nemainīt paradumus, nesamazināt labumus, ko bauda vienpersoniski, citu dēļ, bet bērnu gadījumā papildus vai nu nepatika pret bērniem, jo viņi "krīt uz nerviem", vai nevēlēšanās meklēt arī ar tiem kopīgu valodu, tā kā tā ir ļoti nopietna ietekmes svira attiecībā uz sievieti, visbeidzot, bet ne pēdējā vietā ir negribēšana vīrietim ap 40 gadu vecumu pildīt "pasaules lāpītāja" jeb sievietes kļūdu izlabotāja lomu.

jurks  Kas ir tavs Kungs?? Ja vīrietis ir izvēlējies sev par Kungu- sievieti, patiesībā sexu, pieāķējies viņas ķermeņa kādai daļai ar visu prātu, sirdi un dvēseli, un pielūdz viņu, un ir gatavs visu, kas viņam ir, nolikt pie viņas kājām, un arī pats kā tepiķis izklāties, bet pēc tam ir līdz sirds dziļumiem ievainots par to, ka nebija novērtēts, jo atradās cits, kurš daudz vairāk spēja piedāvāt, tad rodas jautājums- cik vērtas ir šīs asaras un gaušanās?? Un ko tas parāda par šo cilvēku?? Bēdīga situācija! Un vainīgo nav, patiesībā!
Jo vīrietim par savu kungu ir jāizvēlas Dievu!!! Vīrietim sievietes acīs ir jābūt autoritātei! Bet kur lai citur meklē to, kas var vīrietim dot vairāk kā Viņš- tasKungs???

uusins  Esmu novērojis, tieši pretējo - Sievietes ap 40 izvairās no laulībām un ilgstošām attiecībām. Zinu pietiekami daudzus vīriešus, kuriem nav nepieciešamas nenopietnās špidrilkas, jo normāls vīrietis ap 40 pats tiek galā ar sevi un saimniecību. No sērijas - ja nav kas palīdz, tad nevajag arī, kas traucē :)

alvis25  Vīrieši nav bailīgi . Mums vienkārši ir pieriebies ka visi lielākoties likumi ir par labu sievietei . Agrāk vīrietis paņēma sievieti un lai kas notiktu rūpējās gan par sievieti gan bērniem . Bet tagad sieviete pie mazākās nepatikas vai vienkārši kaprīzes uzreiz iet prom vai vēl ļaunāk sāk brēkt un tiesāties .

HOUSE  Personīgi man nebūtu iebildumu pret nopietnu attiecību blakusefektu, toties es zinu un neslēpju ka manī nav to kvalitāšu, lai audzinātu svešus bērnus un tas ir mans, nevis kādas sievietes trūkums. Kas to lai zin, kā būtu, ja kā kaitēklis ieviestos kāda ar to atvasīti. Cik var malt šo apnicīgo tematu? Ja tas tavs staltais brūtgāns ar augstāko izglītību, bez kaitīgiem ieradumiem, ienākumiem virs 2000 eu un ko tur vēl, nevēlas par taviem bērniem ne dzirdēt, bet visādi citādi ir tavas apbrīnas cienīgs, tad tādu tu arī esi pelnījusi. Un cirkulēsi tu no viena tāda, pie otra, nekad nesaprazdama, kādēļ tā dzīvē neiet.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu