Kad dzīve šķiet pelēka...

Vai nav gadījies, ka it kā viss kārtībā, bet tomēr kaut kas pietrūkst līdz pilnai laimei? Darbs-mājas, pa vidu dažādi kultūras-izklaidējošie pasākumi, bet viss jau piegriezies.
Ko ieteiktu pēc savas pieredzes, ja ir bijis līdzīgi?

jurks  jaa! neapskauzhams gadiijums!! viss itkaa ir, pilniiga labklaajiiba, nav nekaa taada, ko veel vareetu veeleeties, Bet....dveesele juutas diskomforti, apgriesti proporcionaali!! kas tad buutu tas, ar ko vareetu remdeet izsalkushaas dveeseliites slaapes?? Laikam tomeer nekas no taa kas nopeerkams veikalaa, vai baudas pavairoshana liidz debesiim neliidzees!! bet ir viens risinaajums!!..... Aizej uz bazniicu!!!

psychobitch  tas - aizej uz baznīcu izklausās līdzvērtīgi - ņem un pakaries!:D
katrai mums ir kādreiz pa pelēkai dienai, tas ir pilnīgi normāli..

Jevpistinija  Straponu vajag, ko gan citu.

Deisa  Der ik pa laikam pamainīt ieradumus, piemēram, izvēlēties nokļūšanai mājās citu ceļu un uzstādīt mērķi, piemēram, ātrāk mājās nebraukt, kamēr pa ceļam nav saskaitīti 5 cilvēki dzeltenās cepurēs. Ar maziem, nebūtiskiem sīkumiem var ikdienu izkrāsot. Gadās arī, kad tie sīkumi izvēršas kaut kādā lielākā piedzīvojumā vai atziņā.

jurks  jaa! paarmainjas ikdienas pierastajaa ritmaa, noteikti, nostraadaas, piemeeram- atmuguriski pastaigaat, un tt!... Betttt...tas tomeer, ja apskatamies uz sho risinaajumu, gribot- negribot, naak praataa saliidzinaajums ar strausu, kur veiksmiigi atrisina draudosho briesmu apdraudeejumu- iebaazhot galvu smiltiis un briesmas vairs nav, jo neredzu neko briesmiigu.... vispaar neko!!

Oskars40  ...aizbrauciet divatā ...vismaz 100km tālāk ...kādā viesu namā pie dabas kopīgi pavadiet brīvdienas.

av2  jaa, garlaiciigs sex ir sliktaaks par , ja vispaar nav sex :(

Ellocka  Formālie pasākumi, ja ir kvaliatīvi, paplašina mūsu redzesloku, bet, tos īsos laimes brīžus, tomēr, gūst ar draugiem, tuviem cilvēkiem utt. kopā neformāla atmosfērā, kur viss notiek pats no sevis, nevis programmas. Ieteiktu ieskatīties sevī, kāpēc nav draugu, ar ko var darīt visādas lietas.

pikantaa  "Der ik pa laikam pamainīt ieradumus, piemēram, izvēlēties nokļūšanai mājās citu ceļu un uzstādīt mērķi, piemēram, ātrāk mājās nebraukt, kamēr pa ceļam nav saskaitīti 5 cilvēki dzeltenās cepurēs" (C)
Jāāāāā.... šis nu gan būs derīgs mērķis, kas piedod jēgu dzīvei un vairo laimes izjūtu... :DDD

valmierietis333  - Atbrīvojies no visa ,kas tev pieder - kad būsi pliks un nabags - spēsi novērtēt patiesu laimi !
Dzīvosi mežā zem eglītes un priecāsies par putnu dziesmām , un apbrīnosi visu skaisto ,kas tev apkārt !

Parasti cilvēki ,kuriem viss ir - tie sūdzas ,ka kaut kas pietrūkst ...

Parasti uz tādiem paskatoties - ir māja ,ģimene , bērni - bet obligāti ilgosies vēl pēc kaut kā ! Es tādu vietā būtu laimīgs par to ,kas man jau ir ,nevis kunkstēt ,ka jūtos nelaimīgs !

kanis  Pamēģini apgūt amatu, 1. vai 2. profesiju/izglītību kursi, neklātiene, tālmācība vai pašmācība ar tīmekļa palīdzību. Tad nebūs jāuzklausa oHo autoritāšu padomi kaut ko kaut kur iespraust.

adamsone  Ir bijis. Tā gadās. Dzīve ir rutīnas būšana, ne vienmēr kas aizraujošs notiek. Var paņemt lāpstu un slotu un iet tīrīt sniegu. Runā, ka palīdz.

alvis25  Izlutinātā sabiedrībā tā ir ka vis jau pa daudz . Pamēģini pa īstam iegūt barību un siltumu ar savām rociņām . Tad tādus jautājumus neuzdosi .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu