Tad kad tava mīļotā liek tev ragus?

Puiši ļoti vēlas zināt, kurš, pāra attiecībās, ir vainojams pie tā, ka sieviete kļūst neuzticīga savam partnerim? Palīdzēsim viņiem saprast, ko viņi nesaprot sievietēs? Varbūt viņiem arī nepielec, kad pāris vairs nav pāris?

av2  ja vissas briivdienas paiet ssmigojot, ar garantiju uzliks ragus, un pamatiigus, un peec tam vispaar izskkirssies ar taadu pajoliiti.
Veccci, vinnaam nepatik tie plosti.Lloti nepatiik.

Vanesa15  Pēc sieviešu psiholoģijas, viens no galvenajiem iemesliem varētu būt vienaldzība. Sievietes ir emocionālas būtnes un viņām vitāli svarigi ir justies mīlētām un vajadzīgām. Un pat tad var pieciest savējā kādu veču tusiņu un pāris dienu plostu. Bet ja vecais defoltā sēž uz dīvāna ar aliņu pie TV un savējo sievieti uztver kā mēbeli, sākumā sieviete paraudās uz mēnesi un pēc laika sāks šļūkt apkārt. Pārdosies par mīļu vārdu un uzmanību citam. Tas nenotiek vienā dienā, sievietes, sevišķi ja mīl, ir pacietīgas, bet ne bezgalīgi. Un sevis cienošas sievietes diez vai ilgstoši gribēs būt sexa lūdzēju un uzmanību dieledējošu lomā.
Tā kā tie, kam esošās sievietes ir svarīgas, atcerieties šito bausli.

AivarsN  Vanesa,pat ja vīrietis nedzers,tv skatīsies tikai kopīgi ar sievieti,čakli strādās,ņems dalību bērnu audzināšanā,vienalga sieviete atradīs iemeslu aiziet pie cita.

av2  Vanesa15 - vispaar jau loggiski saki. Bet varbuut tas viirietis...juutaas taapat, un buus tikai laimiigs, ka vinna aizies pie cita?

Geisha  Cilvēks ir seksīga būtne. Vidējais akta ilgums ir 3 min. 26 sek. Pa šo laiku sieviete paspēj nopriecāties - nu būs, bet pļurkt atnāk ātrāk nekā sieviete iesilst. Diemžēl ir maz vīriešu kuri prot piebremzēt savu ejakulāciju. To, ka aukstā laikā mašīnu vajag iesildīt to saprot katrs vīrietis, bet ka sievieti vajag izmīlēt līdz tam, kad sieviete saka :" es vairs nevaru" to nu veči nesaprot. Diemžēl.

lasminaxxl  AivarN, ja sieviete atradīs iemeslu aiziet pie cita, tad tas būs vēl kāds cits iemesls bez taviem nosautajiem..

Chris1986  Geisha, sievietei vajag ieslidīties jau pirms tām 3 min. 26 sek. Nu, tipa kādus pietupienus un izklupienus pataisīt, lai tad kad pienāks īstais brīdis, jau būtu gatava!

Geisha  chris! A nafig tad viņai tas vīrietis, ja nevar sievieti pat kārtīgi izmīlēt? Ja vīrietis ir par slinku mīlēties ar sievieti tad lai lieto Maņku Kulakovu ar kuru ejakulācija iestāsies pēc 1 min.

Chris1986  Geisha, nu bet tieši tā! Tas ir tieši tas, ko es te sludinu visu laiku - nevar kaķis ar suni sadzīvot un galnenais - NEVAJAG! Sist ar pieri mūrus. Katram jādzīvo par sevi un nav jābojā citiem nervi!

kuks10  ui,ui..sievietes pēc dabas ir daudzpusīgas un tas jau gēnos ielikts,jo viņām jādomā par bērniem +iztikšanu ,tik jautājums par cik lielu summu..?! pat dzīvnieku pasaulē gulbju mammas labprāt palaiž pa kreisi,kur nu vēl kaķenes un cilvēkveidīgie radījumi..vienkārši izdomā cēlas pasakas lohiem,kas arī grib tam noticēt..DDD vai starp oho sievietēm ir kas trinušās ar vienu pipuku..DDD

piladzoga  Vainīgo nav..tā vnk notiek attiecību sākumposmā (kāmēr vel nejūtas viens otram piederīgi) un arī beigu posmā(kad viss sāk iet greizi un meklē atbalstu ārpus "elles").Normāli domājošie vainīgos nemeklē ,bet pieņem dzīvi tādu kāda tā ir.:DD

werty  Kādas nodevības,kādas krāpšanas,kādi ragi?!Ja kautkas garšo,tad to ēd,ja negaršo-izspļauj.Ir kas aiz pieklājības norij,vai arī tā visu mūžu muļļā pa muti aiz pieklājības un pienākuma,vemdami vai vemdamas.Tad kā ir labāk?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu