Vai sievietes vieglāk krīt kārdinājumā?

Pēc senajām tradīcijām,sieviete rūpējās par mājas pavardu,bet vīrietis ārpus mājas gādāja iztiku. Vīrieši ir stabilāki savos uzskatos,vairāk uzticās loģikai,veselajam saprātam,jūt atbildību par savu ģimeni. Sievietes ir emocionāli nestabilākas,vairāk vadās pēc emocijām. Nekāda atbildība nav jāuzņemas,jo vīrietis taču ir tas stiprais un bez viņas nekur nepazudīs. Tāpēc bez īpašiem sirdsapziņas pārmetumiem var uzsākt romānu. Varbūt tieši tāpēc,ka sievietes šodien ieņēmušas vīriešu vietu,kļuvušas stipras un neatkarīgas,arī vīriešiem zūd motivācija uzņemties atbildību un rūpēties par tādām sievietēm,tāpēc daudz vieglāk izšķirties par sānsoli?

DanaL  "No kura laika tad laulību zvērests vairs neuzliek nekādu atbildību?"

No tā brīža, kad visa cilvēka vērtību sistēma degradējas. No tā brīža, kad par normu kļūst neatdot aizņemto naudu, kad atstāt ģimeni un bērnus bez jebkādiem iztikas līdzekļiem, utt.

Geisha  AivariņN!
Izrādās, ka sieviete ģimenē dzīvo gandrīz kā tāda amēba.....opā!
Sieviete visu dienu no "neko nedarīšanas" vakarā bezspēkā gultā krīt, bet te vecim kurš visu dienu varonīgi ir pirkstus berzējis gar bikšu rāvējslēdzēju vēl seksi - uz paplātes pienesiet.....Un tad nu izrādās, ka viņai tā veča priekšā ir jābūt vēl virtuozai vingrotājai uz baļķa, profesionālai "minētājai" ...
a 47. izmēra čībiņas gadījumā nevajag zobos pienest? Varbūt tad būsim atbildīgas?

Araabs  Bezspēkā krīt gultā no pļāpāšanas pa telefoniem un klaviatūras grabināšanas.Pat uz veikalu aiziet nav laika:((Par ēst taisīšanu pat nerunāsim:))

DanaL  Ļoti kļūdās visi tie, kas uzskata, ka sēdošs darbs ir vieglāks nekā fiziskais. Īpaši klientu apkalpošanā, kur viena daļa klientu uzskata par normu "izdr...zt " morāli un vakarā vairs nav ne domas par veikalu vai ēšanu, vienīgi gulta vai striķis...

Jautājums Araabs un topika autoram - trolejbusa šoferim (sēdošs darbs, ha!), kurš 12 stundas pavadījis uz stresaina maršruta, ir pienākums pēc darba staigāt pa bodēm un gatavot vakariņas sievai, kura 8 stundas nostrādājusi par apkopēju?

VECA_PIEPE  1)Pēc senajām tradīcijām,sieviete rūpējās par mājas pavardu,bet vīrietis ārpus mājas gādāja iztiku. (c)

A kursh ir aizliedzis muusdienu viirieshgabalam ruupeeties par savu gjimeni seno tradiciju stilaa?

2) Vīrieši ir stabilāki savos uzskatos,vairāk uzticās loģikai,veselajam saprātam,jūt atbildību par savu ģimeni. Sievietes ir emocionāli nestabilākas,vairāk vadās pēc emocijām. (c)

Jaa, taa tam vajadzeetu buut...senu tradiciju stilaa.
Ja nebuutu stilu nomainiijis, tad arii shodien buutu stabils savos uzskatos un logjiski domaatu, ka pasham vien atbildiiba par gjimeni ir jaauznjemas,...ne uzkrautu to uz savas sievietes pleciem un Tava sieviete driiksteetu justies kaa emocionaali apmierinaata buutne Tev liidzaas!

3) Nekāda atbildība nav jāuzņemas,jo vīrietis taču ir tas stiprais un bez viņas nekur nepazudīs. (c)

...bez vinjas taads sprukstinjsh tieshaam nekur nepazudiis, jo vinja vinju no jebkuras probleemas pasargaas. Bet atbildiiba vinjai buus vajadziiga tikai viena: laikus sprukstinja probleemas pamaniit!

4)Tāpēc bez īpašiem sirdsapziņas pārmetumiem var uzsākt romānu. (c)

...a laiku tam romaanam vinja atradiis,...ta kaucj arii vinjas sirdsapzinja klusees?

5)Varbūt tieši tāpēc,ka sievietes šodien ieņēmušas vīriešu vietu,kļuvušas stipras un neatkarīgas,... (c)

A sievieteem ir izveele?

6)...arī vīriešiem zūd motivācija uzņemties atbildību un rūpēties par tādām sievietēm,tāpēc daudz arī vīriešiem zūd motivācija uzņemties atbildību un rūpēties par tādām sievietēm,tāpēc daudz vieglāk izšķirties par sānsoli? (c)

...un pie visa vainojamas ir tikai sievietes?
Jaa, redz taapeec arii sprukstinji mengjeejas apkaart. Nu taa vienkaarshi: panjem un viegli izšķiras par sānsoli. Taa taksh ir eerti,...ne?
__________________________________________________
Jautaajiens shiis teemas autoram: a teema ta vispaar par viirieshu atbildiibas izjuutu tika uzsaukta ...vai kaa?

jadore  Motivācija vai nu ir vai nav (iekšējs avots). Nevajag savu motivācijas trūkumu uzkrāmēt sievietēm, protams daļa cilvēku atrod vainīgo (jo pats taču ne pie kā nav vainīgs) un turpina veģetēt, piedevām gaida vēl, ka sieviete atnāks un sakārtos tavu dzīvi nu, nu ...

uusins  Vieglāk kārdinājumā krīt nelīdzsvarotas būtnes. Kam ar pašcieņu un savu mīļoto saskan un viss ir kārtībā, šādi "negadījumi" nenotiek.
Gana daudzus zinu :)

psychobitch  vai man kāds šeit varētu parādīt kādu kārdinājumu, kurā iekrist? ja šeit kāds sevi uzskata par kārdinājumu, tad es esmu Madonna!:D

Deisa  Katru vakaru krītu kārdinājumā. Gulta pēc garas dienas tā kārdina, tā kārdina. Nu kā lai viņā nekrīt. Aizmiegu monentā kā iekritusi.

Chris1986  Deisa, pārbaudi ferritīnu!

_Krasula_  Vai autors vēlas teikt, ka tajos tālajos laikos, kad ārpus mājas iztiku gādāja tikai vīrietis, tad viņš nestaigāja sānu ceļus jeb darīja to krietni mazāk? Un, ja sieviete tagad uzņemtos tikai mājsaimnieces pienākumus, tad viņai uzticība no vīrieša puses garantēta??
Vai autoram ir pieredze sēdoša darba veikšanā? Varbūt pat tāda, kas prasa zināmu smadzeņu piepūli, lai varētu izvērtēt, kurš vakarā vairāk noguris-vīrietis vai sieviete? Un kuram būs tās vakariņas gatavot un pasniegt? Šķiet, stāsts ir par to, ka podiņam tiek likts virsū neatbilstošs vāciņš.
Ja visas bijušās ir izrādījušās "nepareizas" un tām nevarēja uzticēties, tad vaina ir jāmeklē sevī, sevī. Arī garīgā pamošanās.

Geisha  Vai tu re cik vīrišķīgi vīrieši šeit - gan kuvaldu sievietei piedāvā, gan traktoru, gan motorzāģi. Varbūt tad mēs jums varam piedāvāt kaprona zeķītes ar mežģīnēm un augstpapēdenes?

Chris1986  Sievietes absolūti nav drošas partneres - parādīsies pie apvāršņa kāds maukuris un aizskries viņam pakaļ, atpakaļ neksatīdamās. Tipa, beidzot, BEIDZOT savas dzīves Lielo Mīlu ir sagaidījušas! :D

Paula6  Un kur jūs tādus vīriešus un sievieties satiekat..galīgi psiholoģiski nestabilus? Jā, sievietes ir emocionālas būtnes, bet ja viņai ir kaut cik arī saprāta, tad viņa tik viegli gan nekritīs nekādā kārdinājumā, un nav bezatbildīgas un bez sirdsapziņas pārmetumiem. Te visu laiku abi dzimumi knābā viens otru uz nebēdu un gaida viens no otra nezin kādu brīnumnūjiņu, kas visu saliks pa plauktiņiem. Ja es mīlu savu vīrieti, tad manis pēc cits vīrietis var dziedāt serenādes, zvaigznes nest no debesīm vai miljonu piesolīt, nu nekas neliks man krist tai kārdinājumā. Vīrietis (normāls) nav glupa būtne un viņš nav jānoniecina, tad arī novērtēs savu sievieti. Ir tikai 2 momenti:ir jāsatiekas daudzmaz līdzvērtīgiem un par visiem, īpaši sāpīgajiem jautājumiem, jārunā.

Oskars40  Ja sieviete ir sākusi raut šķībi , tad zini - Tas ir viss - attiecības ir beigušās ! Tā tikai vīrietim viegli nodalīt sexu no mīlestības ....kaut kur sāņus pasexot , un atgriezties pie sievas, kā nekas nebūtu bijis. Ja sieviete iet šķībi , tad zini - pie tā ir vainīgs tikai un vienīgi viņas vīrietis.

Oskars40  Ja sieviete ir sākusi iet pa kreisi - tad tas ir viss !!!! Jūsu attiecības ir beigušās !!! Un pie tā ir vainīgs tikai un vienīgi vīrietis ! Nesaldē nagus - Tu viņai vairs neesi vajadzīgs !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu