Būt par ielāpiņu.

Manas attiecības izbeidzās jau apmēram pusgadu atpakaļ,bet sāp vēl joprojām.Tas traucē pilnvērtīgi ar visu sirdi un dvēseli pievērsties citai sievietei.Jo vienalga manās domās mūsu starpā būs tā bijusī.Apzinos ka tas nebūtu godīgi pret to otru.Tad nu vai Jums ir gadījiies būt par IELĀPIŅU?Vai arī paši esat izmantojuši IELĀPIŅUS?Un vai IELĀPIŅS ir palīdzējis aizlāpīt visus caurumus un kļuvis jau par to vienīgo?

lienite101  Man ielāps nelīdz. Atmiņas jau tik ātri nepazūd... un sirds ir tikai viena.

avenekazene  Ielaps nekad ilgi netur.....labak nogaidit un nopirkt jaunas bikses, ko deldet!

AudraSeele  Ja esi iemīlējies un mīlēts "ielāps", tad tik uz priekšu !Un iznāks brīnišķīgs , krāsains dzīves deķītis.

Ernestiine1975  Es arī biju par ielapiņu, tikai žēl ka ne savas dzīves!

Geisha  Gadās, ka ielāpiņš pārvēršas par mīļoto cilvēku.

cerinlapins  Domāju ka par ielāpiņu būt negribētos nevienam,vienmēr jau paliek cerība ka es jau tā/tas nebūšu,bet kad saproti ka nu ir viss..tad tiešām ilgi sāp..Bet vai tāpēc jāraud,dzīve turpinās,vēl jau nav mirstamais vecums..;)

floresa  Ja ,nepamēģināsi ..neuzzināsi...par ko tas "ielāpiņš"var pārvērsties..un,ja nu vēl lielāka mīlestība?
Vajag tikai ļauties!

solimarja  Deisa, labi uzrakstīji!
Te nu neko daudz labu neuzzināsi, jo visi ir sāpināti, bijuši ielāpiņi vai ielāpi, bet nezaudē cerību, jo, kas mūs nenogalina padara stiprākus!

likky666  Esmu bijusi gan vienā, gan otrā situācijā. Ielāpiņi kaut kādā mērā palīdz, bet noteikti ne ilgstoši un no ielāpiņu stadijas, vismaz pēc personīgi pieredzētā, nav gadījies tādu mūžizturīgo apģērba gabalu izveidot. Kamēr nav sāpe izsāpēta, nekas labs nesanāks.

kolakola  Katrs, kurš ienāk mūsu dzīvē nospēlē precīzi to lomu, kuru tam piešķiram. Jo lielāks mākslinieks, jo lielāka pauze. Attiecībās katrs saņem to, ko ir gatavs pieņemt un dot otram. Ja attiecības veido pēc principa "patērētāja labākajas tradīcijas" neko vairāk kā jaunu sarūgtinājumu nevar saņemt.

Zanda19  ......jau drīz būs gads, kā esmu viena ar meitiņu. Arī es nespēju pagaidām paskatīties uz citiem vīriešiem, bet laiks dziedē visu. Gan būs labi. Nenokar degunu, gan atradīsi vienīgo, īsto. Un nebūsi nekāds ,,ielāpiņš,, .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu