Īsts vīrietis,kādam tad viņam jābūt?

Riktīgs vecis,kādam viņam jābūt?Tādam kas sūc aliņus,nepalaiž garām nevienus brunčus,jo riktīgam vecim tak vajag regulāru seksi!Visādas tur iemīlēšanās un romantikas ir tak bābju padarīšana.Vai n nu tomēr viņam ir jābūt romantiskam,gan uzticīgam?Šinī ziņa dāmu un kungu viedokļi var atšķirties?Nu kāds tad viņs ir-RIKTĪGS VĪRIETIS?

niks1955  ists virietis mak uzraut sievieti gaisa[novest lidz orgasmam]......virietis tas ir valdnieks.....klavieres spele pianists

niks1955  ists virietis mak sievieti uzraut gaisa[novest lidz orgasmam]......klavieres nespele,vajadzigs pianists.

VECA_PIEPE  Elementāri: riktīgi īstens vīrietis ir ohujiņa PA aktīvists un, jo aktīvāks viņš ir te, jo īstenāks vīrietis viņš ir!

Es, piemēram, vispār neielaižos nekādās darīšanās ar vīrieti, kurš nezin kas ir PA,...uz randiņu ar mani, viņam cerību nekādu. Tests īss:"Aktīvists esi? Ak i nesaproti par ko jautāju un nekādu informāciju par to neesi ievācis, ta i vēl vēlies, lai paskaidroju?...A ko ta es ar tevi randiņā aiz garlaicības spraģīšu nost,...kā taisies mani izklaidēt, ar ko manu dvēsele aizķert, ja esi tik neriktīgs? Sveiks un ar to brīdi,...čau, boķinki žmut, zovjaļi pomidori i nam ņe po puķi!"

jozolsen  Staigāšana horizontāli un krāniņa esamība ,nenorāda par vīrietību..Tavi teksti ´domāšanā´ izteikti bābiski -cilvēciski , jo staigā horizontāli..Spriestspējas kritika-Tev vispār neizprotams jēdziens ´domāšanā´..
No tādien kā Tu , vibratoru pielietojums strauji pieaug..-bābju aizvietotājs , bez pusmīkstās smadzeņpišanas..Ja vēl arvien neesi izpratis seksa nozīmi , tad ASEKSUĀLS bābis vien esi..
Ar smadzeņpišanu par vīrieti nekļūsi.

derevnja10  Īsts,neīsts. Kāda šķirba. Dzīvo saskaņā ar sevi un uzšķaudi gudrajiem mācītājiem.

Chris1986  RIKTĪGS VĪRIETIS - tas ir tāds vīrietis, kas var sadot visiem citiem pa purnu un visi no viņa raustās!

jozolsen  Bābju un bābu vērtējumi spriestspējas kritikā ir 0 vērtība.. ar pliko pusmīksto drāti.
Un atkal ņemies izdomājumos ,pieņēmumos ,´domāšanā ´ par kādu kā riktīgs ASEKSUĀLS bābis.
Nozēlojami ir ka pats to vairs nespēj redzēt , romantiskās kulačkovas blaknes realitātē..gaidot ´īsto ,´´vienīgo´ ,bābiskajā ´uzticībā´..
Vīrietim lielu nozīme dzīvē ir bērniem-turpinājumam..

rudensroze1  Katram un katrai būs savs īsta vīrieša etelons.Mans īstais vīrietis, ir mierīgs, līdzsvarots, spējīgs pieņemt racionālus lēmumus.Stiprs visās šī vārda nozīmēs.Vīrietis, ar kuru jūtos droši jebkurā situācijā.Viņš ir arī maigs, iejūtīgs un saprotošs, kad tas ir vajadzīgs.Viņš ir labs mīļākais, kas zin ko grib un ko vajag mums abiem. Ar viņu es jūtos droši, pasargāta, atzīstu, ka viņš no mums abiem ir tas gudrākais, un man gribas viņam pakļauties.Nevis verdziski pakļauties, bet tā , kā tam faktiski būtu jābūt pēc dabas likumiem , jo vīrietis ir sargātājs un aizstāvis

draiskule1963  īsts vīrietis nekad nenolaiž rokas, nepadodas. Par savu sievieti stāv un krīt. Un cīnās līdz galam...

everta22  manuprāt nopietni uz šo topiku nav jēgas atbildēt, jo jautājums pēc būtības provokatīvs. skaidrs, ka nav vienas atbildes. tas , ko tu tur aprakstīji sķumā ir tāds bomzīgs priekšstats, katrai sievietei ir/ bija/ būs savs īstais vīrietis ( vai tu tāds jutīsies esot kopā ar viņu) , jo matrica katram sava. ja izdodas salāgot, super.

cita  Pameklēju, ko saka OHO arhīvs, vecajiem OHO klubistiem tā kā vajadzētu atcerēties, nemaz tik sen tas nebija, tikai pieci gadi atpakaļ.... man patika viedoklis....
Tēma "Kas ir ists Virietis Sieviesu skatijuma?
Jautā Biktstevs 2011-11-05 17:36

annija005 (2011-11-05 17:52) Īsts vīrietis vispirms ir cilvēks, kurš nodrošina sievietei visus apstākļus, lai viņa varētu izpaust sevi. Viņš ir iecietīgs pret viņas sievišķīgajām vājībām, ir galants, un viņu pastāvīgi valdzina sievietes šarms un neprognozējamība.

Īsts vīrietis pret sievieti ir ļoti maigs gan vārdos, gan darbos, gan nodomos. Viņš nekad nebūs rupjš pret sievieti, vienmēr savaldīs savas dusmas un nekad nepazemos to. Īsts vīrietis neliks sievietei kaut ko darīt pret viņas gribu, nekad neliks tai raudāt un nožēlot to brīdi, kad sastapusi viņu.

Īsts vīrietis attiecībā pret sievieti nekad nezaudēs savu pašcieņu. Viņš sievieti pieņems tādu, kāda viņa ir – ar visiem viņas trūkumiem un pozitīvajām īpašībām, nevis mēģinās to pārveidot pēc sava prāta.

Īsts vīrietis cenšas izzināt visas sievietes vēlmes, lai padarītu to par vislaimīgāko sievieti pasaulē. Viņam vispirms būs svarīga sievietes labsajūta un labklājība un tikai pēc tam savējā. Viņš vienmēr palīdzēs sievietei, saudzēs un lutinās viņu (cik burvīgi!). Īsts vīrietis mīlēs savus bērnus tikpat stipri, cik mīļoto sievieti.

Īsts vīrietis sievietei vienmēr būs blakus, lai to aizsargātu, un nekad nepametīs to vienu nelaimē. Viņš pasniegs tai roku grūtā brīdī, kad kādu iemeslu dēļ sieviete būs zaudējusi dzīves līdzsvaru.
Īsts vīrietis ir uzticīgs, atklāts, runā par savām jūtām un nebaidās atzīt savas kļūdas. Kļūdīties ir tikai cilvēcīgi…

Īstu vīrieti raksturo saprātīga drosme, neatkarīgs viedoklis, disciplīna, stāja, garīga stabilitāte, fizisks un garīgs briedums, veselīga seksualitāte, nepārspīlēts pašnovērtējums un pašapziņa.

Īstam vīrietim ir tikai viena īsta sieviete, viņam nav vajadzīgas mīļākā

KlusumsL5  Īsts vīrietis ir mēreni spalvains un tāds, kas nekrāsojas, neslēpj savus apaļumus aiz korsetes, nepalielina krūtis un muskulatūru ar ieliknīšiem, bet tai pat laikā lieto bakterioloģiskos līdzekļus cīņā ar mutes dobuma sasmakumu un citiem parazītiem organismā.. jā, un attīroši atsvaidzinošus krēmus pret sausu un visādi citādi nepievilcīgu ādu ķermenim arī. Un tad vēl viņam ir jāmāk ne tikai prasti pelnīt naudu, bet arī to eleganti tērēt, izstarot garīgumu un kulturāli uzvesties sievietes sabiedrībā ;)

Sanntana  Gribēju rakstīt jau savu viedokli, bet izlasīju Rudensroze1 un cita viedokļus un neko vairāk negribu piebilst. Precīzi pateikts.

likky666  Tēma, kas ik pa laikam tiek apkošļāta no dažādām pusēm.
Manā skatījumā tas ir inteliģents radījums, kas saprot arī zemāko kārtu humoru, pieklājīgs, bet ne līdz riebumam. Tāds, kas vienmēr gatavs kaut kur doties, kaut ko izmēģināt, tāds, kas spēj salabot lietas vai pagatavot ēst. Un vēl, un vēl - vārdu sakot, tāds kā es. Ja nevar turēt man līdzi vai reizēm piebremzēt, kad vajag, tad manā uztverē - nav līdz galam nobriedis vīrietis.Un, jā, tāds, kuru man nav jāuztur.

jozolsen  Visi liekulībgajā egoismā vāvuļo tikai par savu Es , aizmirstot bērnus!!!Nevienā komentā?!!It kā viņu nav un nav vajadzīgi?!!Tie bābji galīgi sačakarējuši smadzenes visiem..

limonija  Nu vismaz daži kungi te ļoti apzinīgi strādā pie tēmas - lai ikviena dāma beidzot saprastu - kāds noteikti NAV īsts vīrietis;) Arī tas nav maz...:D

PatiesibasKalns  Draudzene skatās jaunu seriālu. Un es bieži vien esmu apkārt, kad viņa skatās tās televizora muļķības. Viņa ir nedaudz okupants šajos jautājumos. :P

Tā nu pāris reizes dzirdēju kā kāds tēls apraksta šķiršanos. Seriālu sauc ´´Šķiršanās formula"
Es nodomāju. ´´Ja vien visi Latvijā būtu vismaz kā šis pa galvu dabūjušais žurnālists sievietēm Latvijā būtu brīnišķīga dzīve.´´

Un vispār diez vai īsts vīrietis meklēs padomus kā būt īstam vīrietim pie sievietēm.
Labāk tētim uzprasi.

Deisa  Īsts vecis noskata sev dāmu un viņu dabūn. Un dabūt var jebkuru, jo strādā abas galvas un dāma jebkura ar viņu jutīsies kā ieguvēja, lai kas arī viņām savā daudzveidībā no veča būtu vajadzīgs. Tālāk par attiecībām jau vits jautājums. Ja tas īstais vecis satiks īstu Sievieti, tad arī laiks neskādēs un attiecības nebojās, jo viņiem ir daudz un kopā vēl vairāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu